Obsah fóra Renault 19 Club Renault 19 Club
Fórum Renault 19 clubu ČR

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

výměna palubky
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Renault 19 Club -> Interier
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Karlos

Bydliště - POVINNÉ *: Praha

PříspěvekZaslal: 05.01.09 09:02    Předmět: Citovat

No tak co říct, v sobotu jsem se odhodlal a rozhodl vyměnit palubku. Důrazně bych rád apeloval na všechny přispívající, až sem někdo napíše jak to jde, tak místo těch smajlíků mu rovnou napiště, ať se na to vykašle:)). Strávili jsme u toho přes deset hodin v kuse a je to neskutečný s**ní Very Happy.

Předtím mi fungovalo všechno výborně, akorát se mi nelíbil vzhled staré palubky. Teď mi nesvítí spousta kontrolek (nové tacho chce vyměnit žárovky a podobné mini "závady), Topení mám přehozené tak že na nule mi fouká jako na jedničku, na jedničce jako na dvojku a trojka ho vypíná. Průduch na nohy fouká pořád a průduch na přední sklo je takovej nejistej, rozhodně se to nedá srovnat se stavem předtímSad.

No takhle to dopadá, když se blbec rozhodne vyměnit si palubku. Vypadá krásně, o tom žádná, ale za tu práci to nestálo...

Kvůli těm průduchům bych jí nejradši celou sundal a předělal to ale tam je tak na ho*no přístup, že na to kašlu. Jediná varianta by byla, kdyby šla odpojit komplet elektrika a vyndat jí s tím svazkem, nenapadá vás taková možnost?
hynek

Bydliště - POVINNÉ *: Brno

PříspěvekZaslal: 05.01.09 11:27    Předmět: Citovat

to se divím, já mám i teď vše funkční, a práca to byla na pohodu Wink s tím topením je to divný, ta palubovka na to nemá vliv, buď máš špatně zapojenej ovladač topení nebo je vdrbanej, zkus tam ten starej
jinak gratulace že jsi to zvlad, není to nemožný co?? Cool

PříspěvekZaslal: 05.01.09 13:04    Předmět: Citovat

Nemožný to určitě není, to zase ne. Ono by to bylo víc v pohodě, kdyby člověk nemusel přidělávat ten svazek elektriky pod všechny průduchy. Resp. mnohem víc v pohodě by to bylo, kdyby ten svazek elektriky šel trochu víc odendat a člověk se za ní dostal.

Ten ovladač topení tam mám starej, akorát jsem přehodil přední kryt z novýho, aby vypadal stejně, možná, že v tom by mohl být problém. Dal bych tam ten novej celej ale utrhla se mu vzadu jedna packa tak jsem ho nemohl použít.

Ty průduchy mě štvou, musí tam někde být něco špatně, protože na nohy to fouká prostě pořád...
Slavo

Bydliště - POVINNÉ *: Revúca SR, Karviná ČR

PříspěvekZaslal: 05.01.09 14:10    Předmět: Citovat

Karlos napsal:
Nemožný to určitě není, to zase ne. Ono by to bylo víc v pohodě, kdyby člověk nemusel přidělávat ten svazek elektriky pod všechny průduchy. Resp. mnohem víc v pohodě by to bylo, kdyby ten svazek elektriky šel trochu víc odendat a člověk se za ní dostal.

Ten ovladač topení tam mám starej, akorát jsem přehodil přední kryt z novýho, aby vypadal stejně, možná, že v tom by mohl být problém. Dal bych tam ten novej celej ale utrhla se mu vzadu jedna packa tak jsem ho nemohl použít.

Ty průduchy mě štvou, musí tam někde být něco špatně, protože na nohy to fouká prostě pořád...

S tým ovladačom topení ma napadá len jedna vec - či sa ti nepodarilo nahodou naopak napojit konektor - ako to popisujes tak to by mohlo byt najpradepodobnejšie

S tými prieduchmi - ti asi nefunguje ovládanie klapiek - napojil si správne lanko? Alebo máš netesnost medzi stredovým panelom u sajtrpáky a palubkou.
2. miesto Čumjízda MORÁVIA 2011 Plumlov
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Skype Name
kubles

Bydliště - POVINNÉ *: opava

PříspěvekZaslal: 05.01.09 21:44    Předmět: Citovat

hej nevim co na tom vidite ja to mněl komplet přehozene za 3 hodiny a to sem potom ještě jel na ibiza party od mirka Very Happy Very Happy Very Happy sice jako to topeni to je porod jak cip!! ale da se to
Karlos

PříspěvekZaslal: 06.01.09 14:07    Předmět: Citovat

maximaco napsal:

S tým ovladačom topení ma napadá len jedna vec - či sa ti nepodarilo nahodou naopak napojit konektor - ako to popisujes tak to by mohlo byt najpradepodobnejšie

Upřímně tohle mě taky napadlo, zkusím ho otočit a uvidímVery Happy

maximaco napsal:

S tými prieduchmi - ti asi nefunguje ovládanie klapiek - napojil si správne lanko? Alebo máš netesnost medzi stredovým panelom u sajtrpáky a palubkou.

Lanko by mělo být v pohodě, tam snad chyba není, ovšem když mluvíš o tý těsnosti tak to musím ještě zkontrolovat, ale přijde mi, že to fouká výš (od tý doby jsem neměl moc čas to zkoumat a navíc už zase nemám garáž takže venku se dělá dost blběSad. Každopádně díky za radu Wink

kubles napsal:

hej nevim co na tom vidite ja to mněl komplet přehozene za 3 hodiny a to sem potom ještě jel na ibiza party od mirka Very Happy Very Happy Very Happy sice jako to topeni to je porod jak cip!! ale da se to

To víš, není každej dobrej jako Ty Cool . Upřímně když jsem byl v největší krizi a bojoval s těma průduchama, tak jsem měl chuť napsat sem že komukolu zaplatím dopravu, jen když přijede a udělá to:D. Bohužel byly čtyři ráno Laughing
LANiN
Anonymní

PříspěvekZaslal: 26.02.09 07:16    Předmět: Citovat

když nejdou resetovat najeté KM na tacháči je nějaká možnost to zpravit jinak než vyměnit budíky?? Embarassed
JeryP
Želva

Bydliště - POVINNÉ *: DE

PříspěvekZaslal: 26.02.09 07:18    Předmět: Citovat

No ja jsem mel ten samej problem... Ze zadu by ten cudl mel drzet torx a chce to utahnout... Jen doufam ze to pomuze... Ja to tak mel...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky Skype Name
LANiN
Anonymní

PříspěvekZaslal: 26.02.09 07:20    Předmět: Citovat

JeryP napsal:
No ja jsem mel ten samej problem... Ze zadu by ten cudl mel drzet torx a chce to utahnout... Jen doufam ze to pomuze... Ja to tak mel...
to mě potěšilo Very Happy
JeryP
Želva

Bydliště - POVINNÉ *: DE

PříspěvekZaslal: 26.02.09 07:21    Předmět: Citovat

Ja jen doufam ze to pomuze... Kdyz ne tak muzu cekat rev ze jsi sundaval budiky a pak nic...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky Skype Name
LANiN
Anonymní

PříspěvekZaslal: 26.02.09 07:27    Předmět: Citovat

rev Laughing jo to je možné Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Twisted Evil
jarda

Bydliště - POVINNÉ *: Havířov

PříspěvekZaslal: 26.02.09 23:13    Předmět: Citovat

LENIN: rozmontuj,zapal si cigáro, dlouze se zadívej na mechanizmus nulování, pak si dej 1 pívo, znovu se dlouze zadívej ale z okna abys někoho netrefil až ten budík poletí. Laughing
standaprcek

Bydliště - POVINNÉ *: Rakovník

PříspěvekZaslal: 10.03.09 20:51    Předmět: Citovat

dnes jsem dodělal to přehození palubky bylo to celkem vpoho žádnej problém .vřele doporučuji všem
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Black Tiger

Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava Výškovice-Ostravar 12°

PříspěvekZaslal: 05.11.09 19:24    Předmět: Citovat

taky se do toho chci pustit,bo ta moje je jak jeden velkej zvratek,a chtel byc htam šupnout z ph2,ale na elektriku a vše ostatní jsem levej,totalně.mohl bych někoho poprosit,jestli by mi nemohl posltat fotodokumentaci na muj mail? BlackTigeeer@seznam.cz

http://black-tiger.rajce.idnes.cz/
Slavo

Bydliště - POVINNÉ *: Revúca SR, Karviná ČR

PříspěvekZaslal: 06.11.09 09:27    Předmět: Citovat

Black Tiger napsal:
taky se do toho chci pustit,bo ta moje je jak jeden velkej zvratek,a chtel byc htam šupnout z ph2,ale na elektriku a vše ostatní jsem levej,totalně.mohl bych někoho poprosit,jestli by mi nemohl posltat fotodokumentaci na muj mail? BlackTigeeer@seznam.cz
ak ju máš, kup niečo na zohriatie, zavolaj pár klubákov z OVY a prehodíme ti to.
2. miesto Čumjízda MORÁVIA 2011 Plumlov
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Skype Name
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Renault 19 Club -> Interier Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13  Další
Strana 5 z 13

Přejdi na: