|
Renault 19 Club Fórum Renault 19 clubu ČR
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Karlos

Založen: 28.7.2008 Příspěvky: 103 Bydliště - POVINNÉ *: Praha
|
Zaslal: 05.01.09 09:02 Předmět: |
|
|
No tak co říct, v sobotu jsem se odhodlal a rozhodl vyměnit palubku. Důrazně bych rád apeloval na všechny přispívající, až sem někdo napíše jak to jde, tak místo těch smajlíků mu rovnou napiště, ať se na to vykašle:)). Strávili jsme u toho přes deset hodin v kuse a je to neskutečný s**ní .
Předtím mi fungovalo všechno výborně, akorát se mi nelíbil vzhled staré palubky. Teď mi nesvítí spousta kontrolek (nové tacho chce vyměnit žárovky a podobné mini "závady), Topení mám přehozené tak že na nule mi fouká jako na jedničku, na jedničce jako na dvojku a trojka ho vypíná. Průduch na nohy fouká pořád a průduch na přední sklo je takovej nejistej, rozhodně se to nedá srovnat se stavem předtím .
No takhle to dopadá, když se blbec rozhodne vyměnit si palubku. Vypadá krásně, o tom žádná, ale za tu práci to nestálo...
Kvůli těm průduchům bych jí nejradši celou sundal a předělal to ale tam je tak na ho*no přístup, že na to kašlu. Jediná varianta by byla, kdyby šla odpojit komplet elektrika a vyndat jí s tím svazkem, nenapadá vás taková možnost? _________________ Renault 19 Chamade PH1 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hynek

Založen: 14.10.2007 Příspěvky: 10937 Bydliště - POVINNÉ *: Brno
|
Zaslal: 05.01.09 11:27 Předmět: |
|
|
to se divím, já mám i teď vše funkční, a práca to byla na pohodu s tím topením je to divný, ta palubovka na to nemá vliv, buď máš špatně zapojenej ovladač topení nebo je vdrbanej, zkus tam ten starej
jinak gratulace že jsi to zvlad, není to nemožný co??  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Karlos

|
Zaslal: 05.01.09 13:04 Předmět: |
|
|
Nemožný to určitě není, to zase ne. Ono by to bylo víc v pohodě, kdyby člověk nemusel přidělávat ten svazek elektriky pod všechny průduchy. Resp. mnohem víc v pohodě by to bylo, kdyby ten svazek elektriky šel trochu víc odendat a člověk se za ní dostal.
Ten ovladač topení tam mám starej, akorát jsem přehodil přední kryt z novýho, aby vypadal stejně, možná, že v tom by mohl být problém. Dal bych tam ten novej celej ale utrhla se mu vzadu jedna packa tak jsem ho nemohl použít.
Ty průduchy mě štvou, musí tam někde být něco špatně, protože na nohy to fouká prostě pořád... _________________ Renault 19 Chamade PH1 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Slavo

Založen: 3.4.2008 Příspěvky: 2483 Bydliště - POVINNÉ *: Revúca SR, Karviná ČR
|
Zaslal: 05.01.09 14:10 Předmět: |
|
|
Karlos napsal: | Nemožný to určitě není, to zase ne. Ono by to bylo víc v pohodě, kdyby člověk nemusel přidělávat ten svazek elektriky pod všechny průduchy. Resp. mnohem víc v pohodě by to bylo, kdyby ten svazek elektriky šel trochu víc odendat a člověk se za ní dostal.
Ten ovladač topení tam mám starej, akorát jsem přehodil přední kryt z novýho, aby vypadal stejně, možná, že v tom by mohl být problém. Dal bych tam ten novej celej ale utrhla se mu vzadu jedna packa tak jsem ho nemohl použít.
Ty průduchy mě štvou, musí tam někde být něco špatně, protože na nohy to fouká prostě pořád... |
S tým ovladačom topení ma napadá len jedna vec - či sa ti nepodarilo nahodou naopak napojit konektor - ako to popisujes tak to by mohlo byt najpradepodobnejšie
S tými prieduchmi - ti asi nefunguje ovládanie klapiek - napojil si správne lanko? Alebo máš netesnost medzi stredovým panelom u sajtrpáky a palubkou. _________________ R19 Chamade, phII, L53Y, F7P D704-99kW po kompletnej GO
http://maximaco.rajce.net/
1. miesto Čumjízda Hlučín 2010
2. miesto Čumjízda MORÁVIA 2011 Plumlov |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kubles
Založen: 31.10.2007 Příspěvky: 1554 Bydliště - POVINNÉ *: opava
|
Zaslal: 05.01.09 21:44 Předmět: |
|
|
hej nevim co na tom vidite ja to mněl komplet přehozene za 3 hodiny a to sem potom ještě jel na ibiza party od mirka sice jako to topeni to je porod jak cip!! ale da se to _________________ R19 16V PH1 max power...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Karlos

|
Zaslal: 06.01.09 14:07 Předmět: |
|
|
maximaco napsal: |
S tým ovladačom topení ma napadá len jedna vec - či sa ti nepodarilo nahodou naopak napojit konektor - ako to popisujes tak to by mohlo byt najpradepodobnejšie |
Upřímně tohle mě taky napadlo, zkusím ho otočit a uvidím
maximaco napsal: |
S tými prieduchmi - ti asi nefunguje ovládanie klapiek - napojil si správne lanko? Alebo máš netesnost medzi stredovým panelom u sajtrpáky a palubkou. |
Lanko by mělo být v pohodě, tam snad chyba není, ovšem když mluvíš o tý těsnosti tak to musím ještě zkontrolovat, ale přijde mi, že to fouká výš (od tý doby jsem neměl moc čas to zkoumat a navíc už zase nemám garáž takže venku se dělá dost blbě . Každopádně díky za radu
kubles napsal: |
hej nevim co na tom vidite ja to mněl komplet přehozene za 3 hodiny a to sem potom ještě jel na ibiza party od mirka Very Happy Very Happy Very Happy sice jako to topeni to je porod jak cip!! ale da se to |
To víš, není každej dobrej jako Ty . Upřímně když jsem byl v největší krizi a bojoval s těma průduchama, tak jsem měl chuť napsat sem že komukolu zaplatím dopravu, jen když přijede a udělá to:D. Bohužel byly čtyři ráno  _________________ Renault 19 Chamade PH1 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 26.02.09 07:16 Předmět: |
|
|
když nejdou resetovat najeté KM na tacháči je nějaká možnost to zpravit jinak než vyměnit budíky??  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
JeryP Želva

|
Zaslal: 26.02.09 07:18 Předmět: |
|
|
No ja jsem mel ten samej problem... Ze zadu by ten cudl mel drzet torx a chce to utahnout... Jen doufam ze to pomuze... Ja to tak mel... _________________ Renault Scenic PH2 2.0 16v F4R 740 (plan F4R 736 132kW)
1.8 16v Ph1 Renault Chip :-) 15" Borbet |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 26.02.09 07:20 Předmět: |
|
|
JeryP napsal: | No ja jsem mel ten samej problem... Ze zadu by ten cudl mel drzet torx a chce to utahnout... Jen doufam ze to pomuze... Ja to tak mel... | to mě potěšilo  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
JeryP Želva

|
Zaslal: 26.02.09 07:21 Předmět: |
|
|
Ja jen doufam ze to pomuze... Kdyz ne tak muzu cekat rev ze jsi sundaval budiky a pak nic... _________________ Renault Scenic PH2 2.0 16v F4R 740 (plan F4R 736 132kW)
1.8 16v Ph1 Renault Chip :-) 15" Borbet |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 26.02.09 07:27 Předmět: |
|
|
rev jo to je možné  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jarda

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 2643 Bydliště - POVINNÉ *: Havířov
|
Zaslal: 26.02.09 23:13 Předmět: |
|
|
LENIN: rozmontuj,zapal si cigáro, dlouze se zadívej na mechanizmus nulování, pak si dej 1 pívo, znovu se dlouze zadívej ale z okna abys někoho netrefil až ten budík poletí.  _________________ Rozhodl jsem se,že budu žít věčně a umřu jenom kdyby mi to nevyšlo. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
standaprcek
Založen: 7.9.2008 Příspěvky: 22 Bydliště - POVINNÉ *: Rakovník
|
Zaslal: 10.03.09 20:51 Předmět: |
|
|
dnes jsem dodělal to přehození palubky bylo to celkem vpoho žádnej problém .vřele doporučuji všem |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Black Tiger

Založen: 17.10.2008 Příspěvky: 1059 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava Výškovice-Ostravar 12°
|
Zaslal: 05.11.09 19:24 Předmět: |
|
|
taky se do toho chci pustit,bo ta moje je jak jeden velkej zvratek,a chtel byc htam šupnout z ph2,ale na elektriku a vše ostatní jsem levej,totalně.mohl bych někoho poprosit,jestli by mi nemohl posltat fotodokumentaci na muj mail? BlackTigeeer@seznam.cz _________________ Eleaanor Mamča 8v-Minulost
Eleaanor Mimino Cabriolet 8v-Současnost
http://black-tiger.rajce.idnes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Slavo

Založen: 3.4.2008 Příspěvky: 2483 Bydliště - POVINNÉ *: Revúca SR, Karviná ČR
|
Zaslal: 06.11.09 09:27 Předmět: |
|
|
Black Tiger napsal: | taky se do toho chci pustit,bo ta moje je jak jeden velkej zvratek,a chtel byc htam šupnout z ph2,ale na elektriku a vše ostatní jsem levej,totalně.mohl bych někoho poprosit,jestli by mi nemohl posltat fotodokumentaci na muj mail? BlackTigeeer@seznam.cz | ak ju máš, kup niečo na zohriatie, zavolaj pár klubákov z OVY a prehodíme ti to. _________________ R19 Chamade, phII, L53Y, F7P D704-99kW po kompletnej GO
http://maximaco.rajce.net/
1. miesto Čumjízda Hlučín 2010
2. miesto Čumjízda MORÁVIA 2011 Plumlov |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|