Obsah fóra Renault 19 Club Renault 19 Club
Fórum Renault 19 clubu ČR

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Ztrácí se nafta

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Renault 19 Club -> Motor
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
cipin

Bydliště - POVINNÉ *: Kousek od Olomoooca

PříspěvekZaslal: 30.01.09 17:04    Předmět: Ztrácí se nafta Citovat

Čaute, mám takový problém. Mám rencka 19 1.9D a měnil jsem motor,ptz tam ten spatne mazal... Sad a tak tyden a pul šlapal dobře, v -15 ráno chytl hned, prostě bez problému, ale tedka poslední 4 dny nechce chytnout, vždycky musim držet starter dosti dlouho Embarassed až mě to boli zaněj Laughing no a chytne to tak na potřetí, dneska jsem měnil žhaviče (2 byly špatny) a zjistil jsem ze nafta prostě zteče vždycky zpatky do nadrze a musim tak 7 minut pumpovat, než to zas nasaje.. nemáte někdo nějaky zkušenosti, jestli to někde špatně těsní, či co? ještě jsem zkoušel všechny šrouby dotahovyt a všechny O.K. už nvm, doufám, že mi pomužete Crying or Very sad
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
salina

Bydliště - POVINNÉ *: Předboj

PříspěvekZaslal: 30.01.09 17:24    Předmět: Citovat

Zkontroluj si vedeni naftových hadiček,někde ti to přisává vzduch a nafta padá. zkus take odkalovaci "šroub" pod pal. filtrem.
delalo mi to taky.
r 19 td ph II 68kw, r.1994
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
cipin

PříspěvekZaslal: 30.01.09 17:26    Předmět: Citovat

co myslíš těmy hadičkama? ja tam mam trubičky ke vstřikovačum a ty jsem zkoušel dotahovat a O.K. ješte zkusím ten odkalovací šroub. díky
salina

PříspěvekZaslal: 30.01.09 17:33    Předmět: Citovat

hadičk co jdou do čerpadla od pal. filtru.
salina

PříspěvekZaslal: 30.01.09 17:35    Předmět: Citovat

sorry, hadička.
cipin

PříspěvekZaslal: 30.01.09 17:40    Předmět: Citovat

jj, to jsem všechno zkoušel, uvidime ráno, ptz to musi dlouho stát, aby to spadlo.... ještě mě napadlo, jestli to nemužou byt ty hadičky na přepadu??? jsou tim propojeny vstřikovače, připada mi to jako prepad Laughing ptz ta hadička, co vede zpatky do čeprpadla byla volná, tak jsem ju stahl páskou...
Sprtak007

Bydliště - POVINNÉ *: Telč

PříspěvekZaslal: 30.01.09 20:26    Předmět: Citovat

Jo tatik mel to samy na samem aute,pokud ti pomuze kdyz napumpujes naftu rucne na filtru a chytne to normalne, tak urcite ty hadicky od prepadu vstrikovacich trysek, jak netesni tak pada hladina nafty au do nadrze.staci je vsechny mezi vstrikama 3kusy a k cerpadlu 1kus vymenit, a mas pokoj, stoji par korun, pocitam tak 50kč a nastrihas si je podle potreby..
cipin

PříspěvekZaslal: 30.01.09 20:30    Předmět: Citovat

no prosim tě a jak si ty hadičky vytahl? ja jak jsem rozdělaval ten starej motor, tak jsem je zaboha nemohl vytahnout, nakonec jsem je rozřezal, abych mohl vyšroubovat ty střikovače. Embarassed
zvady

Bydliště - POVINNÉ *: Zvolen, SR

PříspěvekZaslal: 02.03.09 22:54    Předmět: Citovat

cipin napsal:
no prosim tě a jak si ty hadičky vytahl? ja jak jsem rozdělaval ten starej motor, tak jsem je zaboha nemohl vytahnout, nakonec jsem je rozřezal, abych mohl vyšroubovat ty střikovače. Embarassed
toto by zaujimalo aj mna...mám podobny problem s padaním nafty po výmene palivového filtra.
Skusil by som tiež tie prepady ale je tam dáka finta na tie prepady? či len poriadne zabrat a vytiahnuť Question
cipin

PříspěvekZaslal: 03.03.09 17:15    Předmět: Citovat

já žádnou fintu nenašel. normálně jsem je odřezal nožem a nasadil novy Smile ale jestli ti to udělalo po výměně filtru, tak to muže byt spatně nasazeny těsněni u toho filtru.
ssmookey

Bydliště - POVINNÉ *: Kladno

PříspěvekZaslal: 03.03.09 18:16    Předmět: Citovat

to není tím že by ti to ucházelo u filtru když nemůžete ty hadičky ani vyndat tak to nebude utíkat ne hele asi ti praskly těsnící gumičky v pumpě když pupuješ ručně tak nasaješ ale trvá to dlouho a když motor běží tak i když sebe víc chce ale podtlak to neutáhne já mám ted pumpu vyndanou protože se mi to taky stalo takovej mám tam místo toho balonek funguje to jako pumpa ale musíč před ní dát nějakej filtr podobnej jako se dával na fichtla ale jak říkám stopro je to pumpa Confused
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky AOL Instant Messenger
cipin

PříspěvekZaslal: 04.03.09 14:47    Předmět: Citovat

ty hadičky tam sice držijou ale mužeš sněma točit a vyklat, ale nevytáhneš je Wink takže tim to byt taky muže.. Já je vyměnil a mám pokoj Wink
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Renault 19 Club -> Motor Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: