Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
mckoci

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 6584 Bydliště - POVINNÉ *: Pardubice
|
Zaslal: 19.01.09 20:55 Předmět: |
|
|
jarda napsal: | A co tlak v tom válci co nepálí ??? |
tam prece chyba bejt nemuze, kdyz ma lanin motor po GO  _________________ ´91 19 16V ph.1 [ F7R 700 & JC5 014 inside ]
´98 Laguna I ph.2 [ 2.0 16V 102kW ]
´07 Outback 3.0R H6 [ EZ30 AT 180kW, 4x4 ]
´06 W251 R Classe 320CDI [ 4Matic, AT, 165kW ] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 16116 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 20.01.09 14:44 Předmět: |
|
|
mckoci napsal: | jarda napsal: | A co tlak v tom válci co nepálí ??? |
tam prece chyba bejt nemuze, kdyz ma lanin motor po GO  | neměřeno.. ale auto jede uplně normálně tahá jako ďábel jede jako šíp ale z ničeho nic přestane pálit 4tý válec a když se to nechá jezdí tak to po chvíli přestane.. ale když to dělá tak se s tím absolutně nedá jezdit  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
tandasek

Založen: 14.10.2007 Příspěvky: 787 Bydliště - POVINNÉ *: Hradec Králové
|
Zaslal: 23.01.09 23:21 Předmět: |
|
|
ahoj, tak to je prekerka taky mam jeden problem, ale neni to tak hrozny, necham to na jindy.......... to s tim ventylem fakt divny, ale hele nepadl me tlak na strikovaci liste, a nebo spatnej, priucpanej vstrik.... zkus to, a hodně štěstí! _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pavel
Založen: 27.12.2007 Příspěvky: 9 Bydliště - POVINNÉ *: vidochov
|
Zaslal: 24.01.09 16:28 Předmět: |
|
|
zdravím mám taky problém,nejdřív mě auto nad 3000 tisícema přestávalo táhnout,nakonec to dopadlo tak že někdy na volnoběh zhasne a nejde nastartovat.Musím tak 20 minut počkat a potom zase normálně jede.když zkouším startovat tak je cejti benzín ale ani to neškrtne.Může to dělat lambda?Nechá se nějak proměřit?
díky pavel |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 24.01.09 16:45 Předmět: |
|
|
tandasek napsal: | ahoj, tak to je prekerka taky mam jeden problem, ale neni to tak hrozny, necham to na jindy.......... to s tim ventylem fakt divny, ale hele nepadl me tlak na strikovaci liste, a nebo spatnej, priucpanej vstrik.... zkus to, a hodně štěstí! |
Vřešeno.. špatnej vstřik na 4tem válci.. jakmile se auto zahřálo vstřik přestal fungovat.. vyměněno a je klid
jinak tlak na liště je ok  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
taven
Založen: 29.10.2007 Příspěvky: 89 Bydliště - POVINNÉ *: Čelákovice
|
Zaslal: 24.01.09 17:21 Předmět: |
|
|
pavel napsal: | zdravím mám taky problém,nejdřív mě auto nad 3000 tisícema přestávalo táhnout,nakonec to dopadlo tak že někdy na volnoběh zhasne a nejde nastartovat.Musím tak 20 minut počkat a potom zase normálně jede.když zkouším startovat tak je cejti benzín ale ani to neškrtne.Může to dělat lambda?Nechá se nějak proměřit?
díky pavel |
vycisti si vicko rozdelovace, palec a vsechny kontakty, i ten na civce. me to pomohlo.
pokud nepomuze, tak svicky a kabely zkontrolovat nebo spis vymenit.
co mas za motor? u 54kw to muze bejt cidlem teploty, u jinejch motoru nevim. uz se to tu hodne resilo, sam s tim mam vecne problemy, ted mi pomohlo to vycisteni. _________________ R19 F3N 740 54kW (Ph1 - 1991) prodáno za 4500Kč 7/2009  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rosta
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 7427 Bydliště - POVINNÉ *: Dolni Domaslavice
|
Zaslal: 24.01.09 19:48 Předmět: |
|
|
LANiN napsal: | tandasek napsal: | ahoj, tak to je prekerka taky mam jeden problem, ale neni to tak hrozny, necham to na jindy.......... to s tim ventylem fakt divny, ale hele nepadl me tlak na strikovaci liste, a nebo spatnej, priucpanej vstrik.... zkus to, a hodně štěstí! |
Vřešeno.. špatnej vstřik na 4tem válci.. jakmile se auto zahřálo vstřik přestal fungovat.. vyměněno a je klid
jak se vám ho povedlo odhalit ? _________________ R19 Ph2 1,4e - minulost |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jarda

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 2643 Bydliště - POVINNÉ *: Havířov
|
Zaslal: 24.01.09 20:39 Předmět: |
|
|
No když nejede tak jsou jen 2 příčiny a že nejde do válců benzín je ta druhá. _________________ Rozhodl jsem se,že budu žít věčně a umřu jenom kdyby mi to nevyšlo. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 25.01.09 09:11 Předmět: |
|
|
Rosta napsal: | LANiN napsal: | tandasek napsal: | ahoj, tak to je prekerka taky mam jeden problem, ale neni to tak hrozny, necham to na jindy.......... to s tim ventylem fakt divny, ale hele nepadl me tlak na strikovaci liste, a nebo spatnej, priucpanej vstrik.... zkus to, a hodně štěstí! |
jak se vám ho povedlo odhalit ? |
svíčky nové,
kabely nové,
rodělovač nový,
palec nový,
jiskra šla
a když se motor zahřál tak přestal pálit 4tý válec..
lambda odpojena a bezezměny..
jiná jednotka použita a bezezměny..
tak je pak něco špatně s benzínem..
tlak benálu na liště OK
a regulátor fungoval..
kde jinde hledat chybu?
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|