Obsah fóra Renault 19 Club Renault 19 Club
Fórum Renault 19 clubu ČR

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Zmrzlo?
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Renault 19 Club -> Motor
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
HeReK

Bydliště - POVINNÉ *: Praha

PříspěvekZaslal: 15.01.09 11:19    Předmět: Citovat

No jo snad, uvidim, jak nastartuje ted
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
MortE
Moderátor

Bydliště - POVINNÉ *: BRNO

PříspěvekZaslal: 15.01.09 11:24    Předmět: Citovat

no kdyžtak novej MAP- jetej bych nedával...kdybys ho chtěl tak se ozvi, mám ho za zajímavý peníze... Laughing

Bydliště - POVINNÉ *: lovosice

PříspěvekZaslal: 17.01.09 17:09    Předmět: Citovat

jinak volej na svíčkách nevadí tím to nebude ale voda jak se ti tam dostane tak je to konec, ale ty tam vodu nemáš tak to bude něco jinýho
MortE
Moderátor

Bydliště - POVINNÉ *: BRNO

PříspěvekZaslal: 19.01.09 08:15    Předmět: Citovat

nene pane, jak už sem psal- kvůli oleji ve svíčkách sem nenastartoval... Wink
Anonymní

PříspěvekZaslal: 19.01.09 08:16    Předmět: Citovat

kengi34 napsal:
jinak volej na svíčkách nevadí tím to nebude ale voda jak se ti tam dostane tak je to konec, ale ty tam vodu nemáš tak to bude něco jinýho
jak voda tak olej.. prostor kolem svíček musí být SUCHÝ jako uschlý rohlík Rolling Eyes

BTW: je to renolt auto s rytmem života.. mu by tam vadila i uschlá moucha Laughing

Mercury

Bydliště - POVINNÉ *: Ceske Budejovice

PříspěvekZaslal: 06.07.10 13:21    Předmět: Citovat

Vcera mi to najednou zacalo jit na 3 valce, vynechavalo to a kdyz sem vyndal ty plasty neveril sem vlastni ocim.. cela hlava ve vode.. zazrak, ze to vubec jelo Very Happy vysal sem asi litr vody Twisted Evil Ted otazka: jak zabranit tomu aby tam teklo, co je tam zkurveny? Ale vypada to, ze to tam ma schvalne tect.. kdo mohl vymyslet takovou picovinu? Twisted Evil Twisted Evil
ex R19 Chamade 16V
http://n4n0b1t.rajce.idnes.cz/
Jasin

Bydliště - POVINNÉ *: ostrava hrabuvka

PříspěvekZaslal: 06.07.10 13:27    Předmět: Citovat

ty mas 16V? jestli jo tak to tece pres chlazeni vyfukovych svodu treba to poradne zasilikonovat
Skoda 105
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Mirek

Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava

PříspěvekZaslal: 06.07.10 13:34    Předmět: Citovat

Mercury napsal:
Vcera mi to najednou zacalo jit na 3 valce, vynechavalo to a kdyz sem vyndal ty plasty neveril sem vlastni ocim.. cela hlava ve vode.. zazrak, ze to vubec jelo Very Happy vysal sem asi litr vody Twisted Evil Ted otazka: jak zabranit tomu aby tam teklo, co je tam zkurveny? Ale vypada to, ze to tam ma schvalne tect.. kdo mohl vymyslet takovou picovinu? Twisted Evil Twisted Evil

teče ti přes ten plastový dekl. Fajfky co vedou ke svíčkám jsou utěsněné z venkovní strany červenými gumičkami a ty odchází do kytek. já s tím laboroval hodně dlouho a poté co mi došly nervy jsem celý vrch hlavy přelepil vysokoteplotní lepící páskou.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger Skype Name
Mercury

Bydliště - POVINNÉ *: Ceske Budejovice

PříspěvekZaslal: 06.07.10 13:40    Předmět: Citovat

Mirek napsal:
Mercury napsal:

teče ti přes ten plastový dekl. Fajfky co vedou ke svíčkám jsou utěsněné z venkovní strany červenými gumičkami a ty odchází do kytek. já s tím laboroval hodně dlouho a poté co mi došly nervy jsem celý vrch hlavy přelepil vysokoteplotní lepící páskou.

jo a ty gumicky tam nesedi uplne presne, takze to nemuze tesnit.. Takze to tam tudy skutecne ma tect na hlavu.. to me poserte Twisted Evil
ex R19 Chamade 16V
http://n4n0b1t.rajce.idnes.cz/
goreff

Bydliště - POVINNÉ *: Olšany u Prostějova

PříspěvekZaslal: 06.07.10 14:37    Předmět: Citovat

...ale nemá,prostě voda protíká tím nasávačem,pokud těsní tak voda steče do té plechové ryny...od doby, co jsem použil polyurethanový tmel se mi na deklu objeví občas pár kapek,když silně prší. Jinak ty červené gumky se při motáži plastu často zhrnou,a pak už netěsní Confused

přimontuješ na rozpěru... Laughing
Jasin

Bydliště - POVINNÉ *: ostrava hrabuvka

PříspěvekZaslal: 06.07.10 19:27    Předmět: Citovat

to je paradni vecicka ale nevim jestli by se mi to na aute ĺibilo
Skoda 105
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Renault 19 Club -> Motor Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3
Strana 3 z 3

Přejdi na: