Obsah fóra Renault 19 Club Renault 19 Club
Fórum Renault 19 clubu ČR

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

MOTOR CUKÁ
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Renault 19 Club -> Motor
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
metaxacz

Bydliště - POVINNÉ *: pardubice

PříspěvekZaslal: 06.01.09 15:41    Předmět: Citovat

o volnobeznym moturku jsem neslysel Rolling Eyes co to je a kde to najdu fakt netusim
Lanex

Bydliště - POVINNÉ *: planeta Země, Kladno

PříspěvekZaslal: 06.01.09 16:16    Předmět: Citovat

no ten ani nenajdeš, on se špatně vyjádřil Smile myslel určitě elektricky ovládanou vzduchovou klapku ;-)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
goreff

Bydliště - POVINNÉ *: Olšany u Prostějova

PříspěvekZaslal: 06.01.09 16:27    Předmět: Citovat

Lanex napsal:
no ten ani nenajdeš, on se špatně vyjádřil Smile myslel určitě elektricky ovládanou vzduchovou klapku ;-)
... tahle věc má tolik názvů...třeba ventil volnoběhu,regulátor volnoběhu,nastavovač volnoběhu atd. Laughing ...metaxa: zaměř se spíš na tu vodu kolem fajek a svíček...je jasný,že když motor pojede na tři válce, tak nemůže mít ten správný volnoběh...
metaxacz

PříspěvekZaslal: 06.01.09 17:24    Předmět: Citovat

taky me napadlo jestli to nebylo lacinym benzinem od hypernovy ktery jsem natankoval naposled a mezi svatky to udelalo neplechu zimou kdyz to auto stalo...zejtra zkusim tu vodu a natankuju shel aby motor skvele sel
pavel

Bydliště - POVINNÉ *: vidochov

PříspěvekZaslal: 06.01.09 20:18    Předmět: Citovat

zdarec,prosím mám espace motor 2,2 benzín.od spodu do tak 2,5-3000 otáček táhne jako kůn ale potom jak když mu dojde dech a dál se mu moc nechce.nevíte co to může bejt.svíčky,kabely jsou nové,ještě se musím podívat na pal. filtr.
díky Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
radecek7

Bydliště - POVINNÉ *: Brno-Vlezprdelkov

PříspěvekZaslal: 06.01.09 21:15    Předmět: Citovat

pavel napsal:
zdarec,prosím mám espace motor 2,2 benzín.od spodu do tak 2,5-3000 otáček táhne jako kůn ale potom jak když mu dojde dech a dál se mu moc nechce.nevíte co to může bejt.svíčky,kabely jsou nové,ještě se musím podívat na pal. filtr.
díky Smile
no koukni na filtr a cerpadlo....
VW Golf Cabrio III dostala moje draha:)
Felda pracant
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail AOL Instant Messenger
metaxacz

PříspěvekZaslal: 07.01.09 18:54    Předmět: Citovat

tak už dva dny bez problemu pašák asi to bylo tím že tejden v mrazech nejezdil a jak tam byla asi ta voda tak se vypařila a jede gutovně
LANiN
Anonymní

PříspěvekZaslal: 12.01.09 23:21    Předmět: Citovat

zničeho nic to někdy začne jet na 3válce.. po odpojení kabelu na 4.valci žádná změna a momentální stav že se čeká na kabely a víko od goreffa
pak dám další info
goreff

Bydliště - POVINNÉ *: Olšany u Prostějova

PříspěvekZaslal: 13.01.09 17:55    Předmět: Citovat

LANiN napsal:
zničeho nic to někdy začne jet na 3válce.. po odpojení kabelu na 4.valci žádná změna a momentální stav že se čeká na kabely a víko od goreffa
pak dám další info
to ještě nedorazilo Question ,posílal jsem to minulý týden v úterý....n,j ČP "dnes podáte zítra dodáme"
radecek7

Bydliště - POVINNÉ *: Brno-Vlezprdelkov

PříspěvekZaslal: 13.01.09 19:28    Předmět: Citovat

goreff napsal:
LANiN napsal:
pak dám další info
to ještě nedorazilo Question ,posílal jsem to minulý týden v úterý....n,j ČP "dnes podáte zítra dodáme"
dnes podate-zitra se to ztrati....
VW Golf Cabrio III dostala moje draha:)
Felda pracant
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail AOL Instant Messenger
LANiN
Anonymní

PříspěvekZaslal: 13.01.09 20:48    Předmět: Citovat

goreff napsal:
dorazilo a vyměněno a bezezměny...
ono to jede v pohodě bezproblemu, normálně tahá a pak z ničeho nic to s autem začne cukat jako kdyby docházel benzín a jakoby pravé přední kolo začalo hopsat.. Shocked to nejde popsat..
když to začne dělat tak v tahu cca od 3000ot/min když pedál prošlápnu na podlahu žádná změna, když povolím tak to zmizne ale přišlápnu pedál a od cca 3000ot/min zase.. když podřadím tak to někdy zmizne někdy to je eště horší... když přeřadím na větší rychlost tak to zmizne do doby než se otáčkoměr přehoupne 3000ot/min.. anebo se to už neobeví..
když není benzín tak to je jak motorová brzda.. ale tohle je uplně nějake divné.. jakoby se za jízdy ten motor pod kapotou "kroutil" na polosách.. silenty jsou OK s motorem prakticky nehnu a někdy to dělá a někdy ne.. vlastně když se vyjede se studeným motorem tak to začne dělat ve chvíli kdy je motor zahřátý.. když se auto nechá zahřát na provozní teplotu a až pak se s ním vyjede tak žádná stopa po cukání Shocked já jsem z toho k*k*t Mad ..
podtlaky jsem kontroloval.. kabely kontakty taky nove svíčky kabely rozdělovač palec..
lambdu jsem zkoušel odpojit a bezezměny..

Arrow napadá mě indučka anebo čidlo otáček motoru
co vy nato Question

Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question

UP: podotýkám že se nejedná o moje auto ale o bývalého mazla od Dr.Cvaka
Mirek

Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava

PříspěvekZaslal: 13.01.09 23:27    Předmět: Citovat

do ŽDB s tím ;-)
Levné nové náhradní díly http://www.renault19.cz/forum/viewtopic.php?p=246432#246432
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger Skype Name
KUNAX

Bydliště - POVINNÉ *: Pardubice

PříspěvekZaslal: 14.01.09 06:55    Předmět: Citovat

Za všechno může mráz! Laughing Taky mi to teď chvílema blbě jede. Sice nehopsá,nevynechává,ale když sešlápnu plyn začne to jen pozvolna trochu přidušeně zrychlovat a probere se to až na 4000ot/min. Podle mně to hltá příliš ledovej vzduch a ten v kombinaci s aušus benzínem nadělá svoje a nebo je problém jen v tom benzínu-je v něm voda,nebo je to prostě nějakej ochuzenej šmejd,kterej v mraze "vyšumí" Laughing Navrhuju strčit všechny R19 do garáže a počkat do jara. Tohle auto by mělo mít napsáno v techničáku,že je plně funkční pouze v teplotním rozmezí 15-25°C Rolling Eyes Laughing Zlatý fávo!!!A to myslim vážně. Tyhle šunky neustále stávkujou a neustále si stěžujou na benzín nebo olej,maj bahno v chlazení, no prostě furt něco. Do fáva podojim krávu,do nádobky nechám napršet a můžu jet bez jedinýho záškubu i v -30°C.
LANiN
Anonymní

PříspěvekZaslal: 14.01.09 10:18    Předmět: Citovat

Rolling Eyes

. . .
LANiN
Anonymní

PříspěvekZaslal: 14.01.09 13:32    Předmět: Citovat

napadá někoho něco?
(krom kravin Rolling Eyes ) Laughing
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Renault 19 Club -> Motor Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Strana 2 z 4

Přejdi na: