Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
StyflerZ1

Založen: 15.12.2007 Příspěvky: 301 Bydliště - POVINNÉ *: Alcossebre-Castellon,Espana
|
Zaslal: 28.12.08 19:48 Předmět: |
|
|
Rosta napsal: | promerit nejlip tak ze na dva kontakty na ktere je privedena civka relatka privedes 12V a pak promeris kontakt jestli sepl samozdrejme rele predtim vytahnes | mlhovkove rele ma kontakt sepnuty v klidove pozici tj. bez napajeni a ja se zitra kouknu ktery ze to ty kontakty jsou... . at si to muze premerit...  _________________ Renault19 cabrio 1.8/65kw Je to životní styl.... a tohle ' ' taky....
Lepsi je bejt mrtvej nez-li druhej |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rosta
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 7427 Bydliště - POVINNÉ *: Dolni Domaslavice
|
Zaslal: 28.12.08 19:51 Předmět: |
|
|
tak v tom pripade naopak jestli je seple bez napeti a pak jestli s napetim rozepne _________________ R19 Ph2 1,4e - minulost |
|
Návrat nahoru |
|
 |
macva

Založen: 11.11.2007 Příspěvky: 28 Bydliště - POVINNÉ *: Liberec
|
Zaslal: 28.12.08 22:07 Předmět: Re: Zadní mlhovky |
|
|
StyflerZ1 napsal: | macva napsal: | StyflerZ1 napsal: | macva napsal: | Ahoj lidi,poradí mi někdo,co s tím? Mám R19 chamade ph2,někdo mi ukradl přední mlhovky,nechal tam jen konektory,tak jsem je zaizoloval,než budu mít nové mlhovky.Za několik dnů poté jsem zjistil,že mi nefunguje zadní mlhovka,žárovku jsem zkontroloval,je v poho,přepínač funguje,na palubce se mi rozsvítí kontrolka,jak předních mlhovek,tak zadních.A přesto mlhovka(zadní)nesvítí.Pojistku jsem zkontroloval,pro jistotu vyměnil za novou a mlhovka ne a ne svítit.Nevíte někdo,v čem by mohl být problém?Ne že by mě ta zadní mhovka nějak obvzlášť trápila,ale v mlze by mohl nastat problém,že by to do mě někdo mohl naprat a pak by mě takováto prkotina mohla pořádně mrzet.Díky za rady a návrhy co s tím mám udělat. Díky macva  | predni mlhovky v pohode.. zadni nejde ani jedna.. koukam kde je problem... a ono relatko nad pojistkama.. . je to reseny tak, ze jak mile zapnes svetla, tak s aktivuji vsechna rele co maji se svetli neco spolecneho, po zapnuti denneho zarizeni ( mlhovka dalkove atd. ... ) se to ci ono rele vypne a to ci ono zarizeni funguje. jelikoz klidova cast techto rele je napajena od prvni pozice vypinace svetel. takhle je to zapojeny, ale jestli, je to tvuj pripad tak to doopravdy netusim... zkus mrknout na relatka....  |
Koukal jsem na relátka,jsou tam tři,očistil jsem na nich kontakty,ale dovnitř jsem se nepokoušel dostat.Nevím jestli to vůbec jde.A nevím jak zjistit,jestli jsou funkční. macva | dnesa uz to nedam... , ale zitra poranu na to mrknu jak to premerit. a jakmile se dostanu na net, tak ti to sem hodim...  |
Ok,díky moc. Přez elektriku nejsem moc zběhlej,tak trošku tápu,co s tím.A jak s tím naložit. macva _________________ Renault 19 1,8 RT 1721cm3 PH 2 Chamade r.1992 http://macva.rajce.idnes.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
StyflerZ1

Založen: 15.12.2007 Příspěvky: 301 Bydliště - POVINNÉ *: Alcossebre-Castellon,Espana
|
Zaslal: 30.12.08 19:06 Předmět: |
|
|
tak jsem na to koukal, a verdikt zni: na relatka se vyser, a bez dozadu a hledej zavadu okolo zadnich dveri (vika). ponevac, relatka jsou vpohode sviti-li kontreolka na pristrojoven stitu... videl bych to asi na nejaky kontakt ve dverich... zlomenej drat, uhnilej drat,... Ale sviti li ti kontrolka tak mas na 100prtocent relatko dobry.... _________________ Renault19 cabrio 1.8/65kw Je to životní styl.... a tohle ' ' taky....
Lepsi je bejt mrtvej nez-li druhej |
|
Návrat nahoru |
|
 |
macva

Založen: 11.11.2007 Příspěvky: 28 Bydliště - POVINNÉ *: Liberec
|
Zaslal: 31.12.08 12:31 Předmět: |
|
|
Díky,mrknu na to a pak dám vědět. macva _________________ Renault 19 1,8 RT 1721cm3 PH 2 Chamade r.1992 http://macva.rajce.idnes.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Slavo

Založen: 3.4.2008 Příspěvky: 2483 Bydliště - POVINNÉ *: Revúca SR, Karviná ČR
|
Zaslal: 01.01.09 20:24 Předmět: |
|
|
TO MACVA na 100% to je kabel v pravom hornom rohu vika kufru. Odmontuj ten cierny drziak kabla co je na pante vika u vzpery, povytiahni jemne ten kabel z kasne a uvidis, ze to tam mas prelomené - mam calamadu a toto som uz spravoval asi tri krát. Je to jedna z chorôb R19. _________________ R19 Chamade, phII, L53Y, F7P D704-99kW po kompletnej GO
http://maximaco.rajce.net/
1. miesto Čumjízda Hlučín 2010
2. miesto Čumjízda MORÁVIA 2011 Plumlov |
|
Návrat nahoru |
|
 |
reezy pískač

Založen: 18.2.2008 Příspěvky: 6222 Bydliště - POVINNÉ *: Oslavany, Brno-venkov
|
Zaslal: 08.01.09 13:59 Předmět: |
|
|
Tak aby to byl čert, kdyby se mýmu 8V nic nestalo
Tak tu mám pro vás jednu takovou chuťovku a to, že mi přestala jet zadní mlhovka, ano problém byl v pojistce, ale PROBLÉM je v tom, že když mi tam montovali ty přední mlhovky, tak mi to dali na jedno tlačítko a to svítili jen přední, pak to teda rozdělili zvlášť na tlačítka a mě se to už nezdálo. Protože jako asi chyba bude v tom, že když zapnu zadní mlhovku a pak přední, tak mi na budíkách lehce klesne svítivost kontrolky a asi je víc zátěže než to snese.
A já se ptám, kolik mají zadní mlhovky odběr? Já jen, jestli má smysl to takle používat, když to je skoro nedejbože k shoření Takže kdybych používal jen zadní, tak by vše bylo v pořádku a zátěž je asi přijatelná že?
A jinak, tady je výsledek "zatěžovací" práce předních a zadních mlh ala škvarek
 _________________ 2. místo v celkovém pořadí MORAVIA PARTY 2013.
Škoda Octavia I 1.6 55 kW  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
reezy pískač

|
Zaslal: 08.01.09 14:56 Předmět: |
|
|
Tak jsme si byl tak jist, že to byl problém v pojistce a ona nesvítí mlhovka pořád jsme i zkontroloval kabely, žárovku a v pohodě  _________________ 2. místo v celkovém pořadí MORAVIA PARTY 2013.
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rosta
|
Zaslal: 08.01.09 15:45 Předmět: |
|
|
ta pojistka vypada na nejaky zkrat _________________ R19 Ph2 1,4e - minulost |
|
Návrat nahoru |
|
 |
reezy pískač

|
Zaslal: 08.01.09 15:48 Předmět: |
|
|
Rosta napsal: | ta pojistka vypada na nejaky zkrat |
Právě, nevypadá přepáleně, ale uškvařeně  _________________ 2. místo v celkovém pořadí MORAVIA PARTY 2013.
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rosta
|
Zaslal: 08.01.09 15:49 Předmět: |
|
|
budeš muset hold měřit _________________ R19 Ph2 1,4e - minulost |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dunga

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 4073 Bydliště - POVINNÉ *: Brandýs nad Labem
|
Zaslal: 08.01.09 15:50 Předmět: |
|
|
reezy napsal: | Rosta napsal: | ta pojistka vypada na nejaky zkrat |
Právě, nevypadá přepáleně, ale uškvařeně  | nevypada, je! ani kdyz jsem mel skrat na ex-aute, kdyz jsem se rypal v elektrice a hned po otoceni klicku to lupalo pojistku, ju to takhle nikdy nespeklo! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rosta
|
Zaslal: 08.01.09 15:54 Předmět: |
|
|
kazdopadne moc zdrave nevypada takze bude muset hold odpojovat a merit a hledat on to asi nebude cisty zkrat to by ji to jenom spalilol to pujde asi nekde neco do sebe nebo neco takoveho _________________ R19 Ph2 1,4e - minulost |
|
Návrat nahoru |
|
 |
reezy pískač

|
Zaslal: 08.01.09 16:33 Předmět: |
|
|
jo ještě jsem se díval, že v příručce jak na to, je napsaný nějaký dvě relé v místě A a B (vlevo nahoře) pro Připojení mlhového světlometu a když sjem se díval jak to mám u těch pojistek a relé, tak pro relé v místě B mám takový plíšek a spojuje levou a pravou stranu, vršek a spodek je nepropojen a v místě A není relé  _________________ 2. místo v celkovém pořadí MORAVIA PARTY 2013.
|
Návrat nahoru |
|
 |
reezy pískač

|
Zaslal: 09.01.09 14:21 Předmět: |
|
|
Tak už je to vyřešeno.....ona si svítí, kdy se jí zachce  _________________ 2. místo v celkovém pořadí MORAVIA PARTY 2013.
|
Návrat nahoru |
|
 |
|