Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
nohelzdislav
Založen: 12.9.2008 Příspěvky: 267 Bydliště - POVINNÉ *: Frýdek-Místek
|
Zaslal: 08.12.08 08:57 Předmět: Pouziti Militecu |
|
|
Mate nejake zkusenosti s pouzivanim tohoto vyrobku? Da se pouzit soucasne do motoroveho oleje a prevodovky? _________________ R19 rv.92 PH2 LPG 54kw jinak jsem SLAVEK |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KUNAX
Založen: 21.5.2008 Příspěvky: 1075 Bydliště - POVINNÉ *: Pardubice
|
Zaslal: 08.12.08 09:04 Předmět: |
|
|
Jo,četl jsem o něm jeden článek. Každopádně je to pouze komerční sračka! Při nejmenším to neudělá vůbec nic a v horším případě budeš jak ten týpek co psal ten článek-nalil a do tejdne zadřel. Prej hlásaj,že to vytvoří něco jako keramickej povrch.....to jsem myslel že puknu...  _________________ R19 F3P N760 65kW r.v.94 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
m1tv Moderátor

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 17951 Bydliště - POVINNÉ *: PrAhA
|
Zaslal: 08.12.08 09:37 Předmět: |
|
|
Nevim jak todle ale mam tu zkusenost ze mi do dilny jezdi jeden manik s 1.4 c3j leje tam Ps 23 nebo jak se to menuje.a asi dobry ma najeto 300t+ a na 10t mu to zere tak 0,5l oleje.nedavno sem delal tesneni pod vanou a ten motor je vevnitř jak novej vsude cisto saly pekny. a krom tesneni pod hlavou se na tom motoru nedelalo nic.to auto ma od cca 80t takze to asi funguje _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MortE Moderátor

Založen: 24.10.2007 Příspěvky: 3623 Bydliště - POVINNÉ *: BRNO
|
Zaslal: 08.12.08 10:08 Předmět: |
|
|
no, tak já z prdele zkoušel něco podobnýho, na ten strej motor a změna naprosto totálně, ale vůbec ŽÁDNÁ...  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lanex

Založen: 14.4.2008 Příspěvky: 211 Bydliště - POVINNÉ *: planeta Země, Kladno
|
Zaslal: 08.12.08 12:03 Předmět: |
|
|
do motoru patří pouze olej, a žádný jiný sračky. Tim že tam nic jinýho než olej nenalejete, rozhodně nic nepokazíte. Což obráceně nemusí platit. Dnešní moderní oleje jako takový obsahují ideální poměr přísad, jeho vývoj a hledání ideálního poměru přísad v oleji stál nemalé peníze. Nemyslim si že přilitím čehosi do oleje zlepším jeho vlastnosti, a překonám tak chemika-odborníka ve firmě Shell. Pokud tam některé látky není více a přitom by se zdálo že motoru může nějak pomoct, musí k tomu být nějaký důvod.
Dlouhý, ale výborný článek na toto téma:
http://skoda.panda.cz/clanek.php3?id=405 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nohelzdislav
Založen: 12.9.2008 Příspěvky: 267 Bydliště - POVINNÉ *: Frýdek-Místek
|
Zaslal: 08.12.08 12:48 Předmět: |
|
|
Tak ze po precteni clanku konstatuji ze jakekoliv primesi do oleju je
vyhazovani penez! SOUHLAS?????? _________________ R19 rv.92 PH2 LPG 54kw jinak jsem SLAVEK |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lanex

|
Zaslal: 08.12.08 13:49 Předmět: |
|
|
já souhlasím. Díky tomu že tam ten Militec nenaleješ (on obsahuje dokonce chlor!) si prodloužíš životnost svého motoru o několik let  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
rumcajs
Založen: 10.10.2007 Příspěvky: 760 Bydliště - POVINNÉ *: Jihlava
|
Zaslal: 09.12.08 14:20 Předmět: |
|
|
KUNAX napsal: | Jo,četl jsem o něm jeden článek. Každopádně je to pouze komerční sračka! Při nejmenším to neudělá vůbec nic a v horším případě budeš jak ten týpek co psal ten článek-nalil a do tejdne zadřel. Prej hlásaj,že to vytvoří něco jako keramickej povrch.....to jsem myslel že puknu...  |
jj a když ho někdo vypije, tak mu pro změnu zvápenatí mozek  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
barth88
Založen: 1.11.2008 Příspěvky: 202 Bydliště - POVINNÉ *: Vrané nad vltavou
|
Zaslal: 28.12.08 11:31 Předmět: |
|
|
já nesouhlasím..s militecem mám trochu zkušenosti v práci jsme to občas používali a musim říct že to funguje převodovka přestane hučet a motor se zklidní (hydroštely atd) já za sebe doporučuji jen je trochu drahý. a jelikož se v autě chystám měnit olej v převodovce tak tam militec frknu  _________________ laguna 2004 dci 74 kw chip na 96kw
r19 16v cabrio 129poctivejch,serviska, bez koroze, KLIMA S PAL PC VE STAVBĚ
http://barth888.rajce.idnes.cz/20110116/
r19 ph2 1.9dT 66kw brzděnejch klimou-minulost
r19 ph2 1.9d 47kw bez ničeho-minulost |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lanex

|
Zaslal: 06.01.09 12:32 Předmět: |
|
|
barth88 napsal: | já nesouhlasím..s militecem mám trochu zkušenosti v práci jsme to občas používali a musim říct že to funguje převodovka přestane hučet a motor se zklidní (hydroštely atd) já za sebe doporučuji jen je trochu drahý. a jelikož se v autě chystám měnit olej v převodovce tak tam militec frknu  |
... chudák autíčko... ale ničit si vlastní auto trestný není ;-) stejného ztišovacího efektu docílíš použitím hustšího oleje, akorát že si tim teda nerozhodíš vyrovnanost olejové směsi. Ale to bys mohl docílit přisypáním třeba trochu vápna do oleje...
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
barth88
Založen: 1.11.2008 Příspěvky: 202 Bydliště - POVINNÉ *: Vrané nad vltavou
|
Zaslal: 07.01.09 19:33 Předmět: |
|
|
já nikoho nenutim aby si to tam lil jen vim co to umí....  _________________ laguna 2004 dci 74 kw chip na 96kw
r19 16v cabrio 129poctivejch,serviska, bez koroze, KLIMA S PAL PC VE STAVBĚ
http://barth888.rajce.idnes.cz/20110116/
r19 ph2 1.9dT 66kw brzděnejch klimou-minulost
r19 ph2 1.9d 47kw bez ničeho-minulost |
|
Návrat nahoru |
|
 |
volfik
Založen: 12.4.2008 Příspěvky: 13 Bydliště - POVINNÉ *: Kralupsko
|
Zaslal: 18.01.09 19:13 Předmět: Chemie do auta |
|
|
I já používám různé produkty od fy.Shell.Do benálu,do převodovky,do motoru a ted i do serva.Motor najeto 192000,mot.olej Shell Helix ultra jako nový,převodovka je tišší a na STK suprový emise.Třeba na tom něco opravdu bude.  _________________ R 19 Chamade r.v.92,1721 ccm , 55 kW |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Scenic10
Založen: 7.3.2008 Příspěvky: 28 Bydliště - POVINNÉ *: Litovel
|
Zaslal: 18.01.09 20:57 Předmět: |
|
|
Já nechápu ty chudáky ,kteří natankují benzín nabo naftu od Schellu a myslí si ,že pro auto udělalí to nejlepší ,ale tím se mýlí protože jenom zaplatí navíc peníze a to je vše.Já tankoval skoro 2,5 roku v Globusu naftu a neměl jsem nikdy problém.http://auto.idnes.cz/test-drazsi-nafty-benzina-prekvapila-shell-zklamal-fxl-/automoto.asp?c=A080915_145641_automoto_fdv t
Každej druhej si myslí ,že značkový výrobky jako Schell apod. jsou lepší než třeba naše výrobky a to jsou na pěkným omylu.Já používám náš olej od Parama Trysk Speed 10W40 a to skoro na všech autech co jsem měl a neměl jsem nikdy vůbec problém a cena byla někde jinde než za zahraniční.A kvalita je stejná jak třeba od Castrolu apod.Záleží na výkonostní specifikaci.Je to někdy až lživá reklama za moc peněz a to kupuji za poloviční cenu tu stejnou kvalitu.A to je tím ,že naše firma nemá miliony na reklamu než jiní a je to to stejný. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Scenic10
Založen: 7.3.2008 Příspěvky: 28 Bydliště - POVINNÉ *: Litovel
|
Zaslal: 18.01.09 21:03 Předmět: |
|
|
A ještě k tomu Militeku taky jsem to nalil do auta nevím jestli to bylo k lepšímu(ale vím že horší to teda vůbec nebylo) to jsem nezpozoroval ,ale vím v jednom podniku to používaly na obráběcké práce jako mazivo a byly s tím velmi spokojeni ,používali to na mázání při řezání závitů apod. a byly s tím nad míru spokojeni.Od té doby nepoužívaly nic jiného .Tak ať si udělá obrázek každý zvlášť. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
StyflerZ1

Založen: 15.12.2007 Příspěvky: 301 Bydliště - POVINNÉ *: Alcossebre-Castellon,Espana
|
Zaslal: 18.01.09 21:37 Předmět: |
|
|
no... ja treba liju do toho myho hadraplanu... ... primes do motoroveho oleje od firmy weyns, nebo tak nejak se to jmenuje... je to takovu husty jek med, ale neni to ani a teflonem, ani s kovovejma casticema...
a nikdy v zadnym mim aute ani jeden problem...
dokonce jsem jednu dobu asi 2 mesice jezdil s fiatem uno 1.9d, spotreba oleje takova, ze po 50km mi utekla vyfukem veskera olejova napln.., takze dymovnice ... jedine co v motoru zustavalo bylo tak na spicku rysky... . a ja priblizne kazdych 1000km nalil ten hustej sajrajt od weyns s 1litrem oleje toho nejlevnejsiho a bylo mi jedno jestli je to na diesel, nebo benzin a uno si chrochtalo a tolik nedymilo, protoze nemelo z ceho....
myslim si ze svoji praci ten sajrajt od weyns udelal
dokazalo to jezdit s minimalnim mnoztvim oleje _________________ Renault19 cabrio 1.8/65kw Je to životní styl.... a tohle ' ' taky....
Lepsi je bejt mrtvej nez-li druhej |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|