Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
carcharias

Založen: 17.11.2008 Příspěvky: 6 Bydliště - POVINNÉ *: Velkoříše Severní Morava
|
Zaslal: 20.11.08 14:03 Předmět: Volant a přepínač směrových světel |
|
|
Zdravím, mám dotaz. Koupil jsem rendu a nejde mi automatické vypínání směrovek. No a když jsem sundal tu krytku za volantem tak jsem zjistil že ten volant je asi nějak hodně daleko nebo mezi volantem a tou páčkou něco chybí...
Můžete někdo poradit jak to udělat či co tam vyměnit aby to fungovalo ?
fotky k nahlédnutí :
Volant
Detail
 _________________ R19 ph2 1.7 54kw 3dv. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
GT KoTaSs

Založen: 2.7.2008 Příspěvky: 1815 Bydliště - POVINNÉ *: Vyškov na Moravě
|
Zaslal: 20.11.08 14:13 Předmět: |
|
|
Tohle je čudný .. origo volant a nefunguje to. Nemá tam být nějaká nába ?
Navař na spodní a horní hranu u volantu nějaký prodloužení .. nebo si zvykni na vypínání blinkrů ručně, po chvilce Ti to ani nepřijde. =o) _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
m1tv Moderátor

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 17951 Bydliště - POVINNÉ *: PrAhA
|
Zaslal: 20.11.08 14:55 Předmět: |
|
|
blbost povol dole řizeni tu objimku (je to 8šroub dole u podlahy daš nastranu tu gumu a uvidiš to nebo zepředuv motorovem prostoru dole u řizeni ) a trošku na volant zatlač.popojede ti dolu a pak už jen nastavis aby ti to vypinalo blinkry a nikde to nedrhlo a maš to pak to zas dole utahni (doufam že sem to napsal dost srozumitelně ) _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bigi

Založen: 22.10.2007 Příspěvky: 359 Bydliště - POVINNÉ *: Brno
|
Zaslal: 20.11.08 15:09 Předmět: |
|
|
m1tv napsal: | blbost povol dole řizeni tu objimku (je to 8šroub dole u podlahy daš nastranu tu gumu a uvidiš to nebo zepředuv motorovem prostoru dole u řizeni ) a trošku na volant zatlač.popojede ti dolu a pak už jen nastavis aby ti to vypinalo blinkry a nikde to nedrhlo a maš to pak to zas dole utahni (doufam že sem to napsal dost srozumitelně ) |
tak to zkusím taky, už jsem si sice zvykl na vypínání páčky rukou ale rád si odvyknu  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
GT KoTaSs

Založen: 2.7.2008 Příspěvky: 1815 Bydliště - POVINNÉ *: Vyškov na Moravě
|
Zaslal: 20.11.08 15:32 Předmět: |
|
|
m1tv napsal: | blbost povol dole řizeni tu objimku (je to 8šroub dole u podlahy daš nastranu tu gumu a uvidiš to nebo zepředuv motorovem prostoru dole u řizeni ) a trošku na volant zatlač.popojede ti dolu a pak už jen nastavis aby ti to vypinalo blinkry a nikde to nedrhlo a maš to pak to zas dole utahni (doufam že sem to napsal dost srozumitelně ) |
Pak to utáhne blbě, nezatočí mu to, rozbije si čumák .. a budeš ho mít na svědomí ..  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
m1tv Moderátor

|
Zaslal: 20.11.08 15:35 Předmět: |
|
|
je to blbu vzdorny naštesti pokud ten šroub nevindaš tak zatočiš ale bude tam trošku vule  _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ZakyDavid

Založen: 10.3.2008 Příspěvky: 54 Bydliště - POVINNÉ *: Havlíčkův Brod
|
Zaslal: 20.11.08 17:29 Předmět: |
|
|
mě stačilo kladivo ,trošku sem to poklepal a VYREŠENO _________________ Přestavba 54KW-99KW16V,ale když se se*e tak se se*e
http://zakydavid.rajce.idnes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hanzi
Založen: 10.10.2007 Příspěvky: 1075 Bydliště - POVINNÉ *: Kladno
|
Zaslal: 20.11.08 17:34 Předmět: |
|
|
ZakyDavid napsal: | m1tv napsal: | blbost povol dole řizeni tu objimku (je to 8šroub dole u podlahy daš nastranu tu gumu a uvidiš to nebo zepředuv motorovem prostoru dole u řizeni ) a trošku na volant zatlač.popojede ti dolu a pak už jen nastavis aby ti to vypinalo blinkry a nikde to nedrhlo a maš to pak to zas dole utahni (doufam že sem to napsal dost srozumitelně ) |
mě stačilo kladivo ,trošku sem to poklepal a VYREŠENO |
jooo, kladivo a hruba sila je nejlepsi naradi
hlavne teda pokud likvidujes vrak a ne opravujes to pak i sekyra je lepsi nez kurvit kotouce flexy  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
goreff
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 10669 Bydliště - POVINNÉ *: Olšany u Prostějova
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
carcharias

|
Zaslal: 20.11.08 21:11 Předmět: |
|
|
Takže to je originál oprava ? To je teda dost blbý že tam vznikne nějaká vůle. Ale nic no zkusím to. A to se jako časem zase samo vysune nahoru nebo se v tom předemnou někdo rýpal. A nemůže byt ta tyč třeba nějaká dlouhá neoriginální. Jako vůli v řízení se mi moc nechce mít.
Ale každopádně dík za rady. _________________ R19 ph2 1.7 54kw 3dv. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
m1tv Moderátor

|
Zaslal: 20.11.08 21:17 Předmět: |
|
|
někdo se v tom rejpal a špatne to nastavil, když to utahneš žadna vule tam nebude pokud tam neni ani ted  _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
goreff
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 10669 Bydliště - POVINNÉ *: Olšany u Prostějova
|
Zaslal: 20.11.08 21:22 Předmět: |
|
|
carcharias napsal: | Takže to je originál oprava ? To je teda dost blbý že tam vznikne nějaká vůle. Ale nic no zkusím to. A to se jako časem zase samo vysune nahoru nebo se v tom předemnou někdo rýpal. A nemůže byt ta tyč třeba nějaká dlouhá neoriginální. Jako vůli v řízení se mi moc nechce mít.
Ale každopádně dík za rady. | žádnou vůly tam mít nebuděš,mě se to třeba posunulo když jsem "páčil" zadní silentblok motoru a musel jsem popustit rám pod motorem,tak se hřídel na kloubu posunula.. ,zjistil jsem to až při jízdě,nevypínaly blinkry...těžko se to popisuje,prostě sundej manžetu na podlaze na hřídeli řízení a tam uvidíš šroub z matkou ten povol a zatlač na volant dolů a potom přitáhni...mám takovej pocit,že se stím dá pohnout skoro o centimetr... _________________ F7R 16 Soupapes http://goreff.rajce.idnes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 16116 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava
|
Zaslal: 20.11.08 21:28 Předmět: |
|
|
jj možná i víc jak o centimetr, lanin tu manžetu málem rozkousal jak jsme mu měnili převodovku  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
carcharias

|
Zaslal: 20.11.08 21:56 Předmět: |
|
|
OK super, ráno nabíham do garáže :-) _________________ R19 ph2 1.7 54kw 3dv. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Grunt

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 1199 Bydliště - POVINNÉ *: Jihlava - Polná
|
Zaslal: 20.11.08 21:57 Předmět: |
|
|
m1tv napsal: | někdo se v tom rejpal a špatne to nastavil, když to utahneš žadna vule tam nebude pokud tam neni ani ted  |
To myslis takovou vuli ze je volant pokazdy jinak vystredenej? vidim to u kazdy druhy 19 u svy taky a nevim cim to je... _________________ Renault 19 16v PH1 (pripraven na GO)
SEAT Toledo 1.9 Tdi 66kw 1,5Kc/km
http://grunt.rajce.idnes.cz/
http://www.wreckedexotics.com/newphotos/bad |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|