Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
markus721
Založen: 24.12.2007 Příspěvky: 21 Bydliště - POVINNÉ *: žehušice
|
Zaslal: 19.11.08 11:29 Předmět: Startér 16V ph2 |
|
|
Zdar chlapi potřebuju vyndat startér na 16V ph2. Máte někdo skušenosti jak se k němu nejlíp dostat? Myslim si že bude asi zadřenej na ložiskách, jak se mi ohřeje motor na provozní teplotu, chcípnu ho, a chci ho nastartovat tak to huhňá jako kdyby byla vybitá baterie ale ta je při tom v cajku. Tak skuste poradit. v tematech jsem to tu nenašel. díky moc. . . |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 16116 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rosta
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 7427 Bydliště - POVINNÉ *: Dolni Domaslavice
|
Zaslal: 19.11.08 11:37 Předmět: |
|
|
kolem kola to taky jde pouzij hledat uz to tady je _________________ R19 Ph2 1,4e - minulost |
|
Návrat nahoru |
|
 |
CHUD Vítěz Morávia Party 2007
Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 552 Bydliště - POVINNÉ *: Sepekov
|
Zaslal: 19.11.08 15:38 Předmět: |
|
|
no a nebo normálně horem.... _________________ Auto je m?j život a ten mi nic neveme jenom to auto |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BusDriver

Založen: 6.11.2008 Příspěvky: 200 Bydliště - POVINNÉ *: Praha
|
Zaslal: 19.11.08 16:52 Předmět: |
|
|
Tak si vyber  _________________ 1. Ph 2 1,8 65Kw Baccara r.v.95 (mission accomplished AUT-->MAN)!!! SOLD
2. Ph 2 1,8 54Kw r.v.95 Elysse |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Myšák

Založen: 26.6.2008 Příspěvky: 378 Bydliště - POVINNÉ *: Lomnice u Tišnova, Brno-venkov
|
Zaslal: 19.11.08 20:49 Předmět: |
|
|
Nedávno sem vytahoval a vracel... nejlepčí bude sundat pravy kolo a vytahnout spodem pod pravym blatnikem. Nejdřív ale sundej filtr a tím se dostaneš ke šroubům co ho drží, jsou tam tři. až pak to budeš mít tak začni s tim kolem. no a je pravděpodobný že tam budeš mít jako já zadní uchycení, tak to jsou vpodstatě, ted´ abych nekecal, myslim dva šrouby, možná i nějaký další to už si moc nepamatuju, no a potom ten starter protlačíš dolů a vytahneš ho mezi motorem a svodama. je to napi.u práce, ale uvidíš že to pujde. a jinak moje skušenost je že to zadní uchycení se už ani nemusí vracet, tři šrouby co ho drží určitě stačí. Přeju hodně stěstí. _________________ Renault 19 1.8 16v černej - K.O.
Škoda Felicia - prodáno
Renault 19 1.8 16v od KOPIHO
Fiat Uno 1.0 FIRE - pracant |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kody

Založen: 18.11.2007 Příspěvky: 577 Bydliště - POVINNÉ *: Olomouc
|
Zaslal: 19.11.08 21:23 Předmět: |
|
|
Cau no to mam tedy radost asi me to ceka taky kdyz startuju po kratsi pauze tak toci jak o zivot ale kdyz stoji pres noc tak potom toci uplne pomalu a baterku mam pred tydnem novou v servise mi rekli ze bude na odchodu pry ma velky odpor a brzy pry uz nenastartuju vubec nabizeli mi jeho repas za 1500 az 2500 kc podle opotrebeni no zatim kazde rano hraju ruletu Otoci ? nebo Neotoci ?!  _________________ Renault 19-1.7i,66kw,r.v.91
http://kodyr19.rajce.idnes.cz/Muj_srsen/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 19.11.08 23:00 Předmět: |
|
|
Myšák napsal: | Nedávno sem vytahoval a vracel... nejlepčí bude sundat pravy kolo a vytahnout spodem pod pravym blatnikem. Nejdřív ale sundej filtr a tím se dostaneš ke šroubům co ho drží, jsou tam tři. až pak to budeš mít tak začni s tim kolem. no a je pravděpodobný že tam budeš mít jako já zadní uchycení, tak to jsou vpodstatě, ted´ abych nekecal, myslim dva šrouby, možná i nějaký další to už si moc nepamatuju, no a potom ten starter protlačíš dolů a vytahneš ho mezi motorem a svodama. je to napi.u práce, ale uvidíš že to pujde. a jinak moje skušenost je že to zadní uchycení se už ani nemusí vracet, tři šrouby co ho drží určitě stačí. Přeju hodně stěstí. |
pěknej návod.. ale ten konec mi málem vyrazil dech.. asi nevíš naco je tam to zadní uchycení že pane milej zlatej..
1) podpírá to svody (netrpí tak šrouby na hlavě)
2) ukostřuje to startér
takže markus721 to uchycení zadní tam vrať z vlastní zkušenosti vím že jeden kámoš to tam neměl a když jsem na startér navedl zvlášť ukostřovací kabel přímo z baterky tak bylo po problémo jak tady popisuješ..
VŽDYCKY VŠECHNO VRACET ZPÁTKY!!!
kdo vám má pak pomáhat a luštit když to a tamto vyhodíte ven |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rosta
|
Zaslal: 20.11.08 09:58 Předmět: |
|
|
souhlasim s tim ze tam ta vzpera patri,ale ukostreny je jeste prez dalsi tri srouby ne ? _________________ R19 Ph2 1,4e - minulost |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sekec
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 1551 Bydliště - POVINNÉ *: Včelná
|
Zaslal: 20.11.08 10:03 Předmět: |
|
|
tak nevim ale ja jsem na ani jednom ventilu nemel ten zadni drzak a vzdy vse v poho a nevim ale ma to vic lidi co tomu dost rozumi takze si myslim ze kdyz tam nejni vubec nic se nestane jinak to pomali toceni je tim ze v starteru jsou medeni pouzdyrka a ty se casem vydrou a pak jak se ohrejou tak se jakoby lepi a proto to nechce otacet !!!! _________________ Škoda Roomster Recaro Edition :-)
Škoda 1000Mb :-)
ex:
Škoda Octavia Combi 1,9TDI RS
VW Golf 3 1,9 Tdi
Renault R19 16V PH 2 5.dv
Renault R 19 16V ph1 chamade
Renault R 19 16V ph1 3.dv
Renault R 19 54 kw 3.dv
Fiat UNO 1,7 D |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rosta
|
Zaslal: 20.11.08 10:07 Předmět: |
|
|
pokud pomuze natahnout zvlast kostru na starter tak to znamena ze je spatna kostra na motor _________________ R19 Ph2 1,4e - minulost |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Myšák

Založen: 26.6.2008 Příspěvky: 378 Bydliště - POVINNÉ *: Lomnice u Tišnova, Brno-venkov
|
Zaslal: 20.11.08 21:07 Předmět: |
|
|
samozrejmě souhlasím, vracet by se MĚLO... ale jak říkám, jde to i bez něj. Jinak kody, taky se mi občas stane že je ráno vymlácená baterie a starter točí pomalu, u mě je to zpusobený tím že přes noc zůstane běžet čerpadlo, co honí vodu chladící soustavou,který má vždycky po chvíli vypnout, jen kdybych věděl čím to je... nemáte někdo zkušenosti? _________________ Renault 19 1.8 16v černej - K.O.
Škoda Felicia - prodáno
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rosta
|
Zaslal: 20.11.08 21:08 Předmět: |
|
|
nejspiš to bude časovým relé co spíná čerpadlo _________________ R19 Ph2 1,4e - minulost |
|
Návrat nahoru |
|
 |
goreff
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 10669 Bydliště - POVINNÉ *: Olšany u Prostějova
|
Zaslal: 20.11.08 21:10 Předmět: |
|
|
Myšák napsal: | samozrejmě souhlasím, vracet by se MĚLO... ale jak říkám, jde to i bez něj. Jinak kody, taky se mi občas stane že je ráno vymlácená baterie a starter točí pomalu, u mě je to zpusobený tím že přes noc zůstane běžet čerpadlo, co honí vodu chladící soustavou,který má vždycky po chvíli vypnout, jen kdybych věděl čím to je... nemáte někdo zkušenosti? | nějakej problém v časovým rélé,které ho spíná...je za levým světlem po směru jízdy,na podběhu.. _________________ F7R 16 Soupapes http://goreff.rajce.idnes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Myšák

|
Zaslal: 20.11.08 21:13 Předmět: |
|
|
tyjo taková blesková odpověd´ děkuju za radu. a náhodou kolik to relé stojí bys nevěděl? _________________ Renault 19 1.8 16v černej - K.O.
Škoda Felicia - prodáno
|
Návrat nahoru |
|
 |
|