Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Peca

Založen: 15.6.2008 Příspěvky: 2794 Bydliště - POVINNÉ *: Hlavní Hrad Brno-Vlezprdelkov,ináč Breclavsko
|
Zaslal: 24.09.08 22:32 Předmět: Kolísání otáček |
|
|
ahoj mam takýto problém : ked naštertujem to je jedno či je studený alebo teplí - motor beží normálne (1000ot.) ale po asi 30sek. padnu otačky na 500ot. takto držia asi 5-7sek a potom zase idu na 1000ot. (same od seba )o 5sek zase padnu na 500ot . a takto sa to opakuje stale dookola . Vimenil som palivoví filter , sviečky , svičková káble su nové, riadiacu jednotku , ventil volnobehu . Mal som odpojene aj čidlá teploty vody - každé samostatne . Už neviem ako dalej možno pojdem na diagnostiku ale neviem či mi to niečo povie . prosím porad dakujem Viliam.
Tak toto mě došlo na ICQ,mám ten samý problém,ale do písmene stejný,měl ho i Morte,padá to i při zařazeném rychlostním stupni při jízdě,asi po 5-10 minutách to přestane a už se to neobjevý,je to pokaždém vypnutí motoru. _________________ www.computery.7x.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sekec
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 1551 Bydliště - POVINNÉ *: Včelná
|
Zaslal: 24.09.08 22:36 Předmět: |
|
|
co lambda meli jste ji odpojenou???me to delalo neco podobnyho _________________ Škoda Roomster Recaro Edition :-)
Škoda 1000Mb :-)
ex:
Škoda Octavia Combi 1,9TDI RS
VW Golf 3 1,9 Tdi
Renault R19 16V PH 2 5.dv
Renault R 19 16V ph1 chamade
Renault R 19 16V ph1 3.dv
Renault R 19 54 kw 3.dv
Fiat UNO 1,7 D |
|
Návrat nahoru |
|
 |
m1tv Moderátor

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 17951 Bydliště - POVINNÉ *: PrAhA
|
Zaslal: 24.09.08 22:41 Předmět: |
|
|
to neni zavada a vlastnost 16v _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KUNAX
Založen: 21.5.2008 Příspěvky: 1075 Bydliště - POVINNÉ *: Pardubice
|
Zaslal: 25.09.08 05:53 Předmět: |
|
|
nejen 16V. Mám to na svým 8V 66kW od začátku a taky jsem to už vzdal. Někdy je to lepší,někdy horší,někdy mi to nedělá vůbec. Jeden mechanik na to asi 2min čuměl, pak podkosil klacek,zabouch kapotu a znalecky prohlásil: "Je to francouzská <>, tak to neřešte". Jinak pokud můžu doporučit,mně se to docela zlepšilo po tom co jsem objevil jakousi hadičku,která vede z odvzdušnění klikový skříně někam zpátky do sání a pak do takovýho udělátka kam vede kablík - ta hadička je rozbočená takovým plastovým kolínkem a to bylo prasklý.Pak trošku pomohla výměna čidla podtlaku v sání a tý hadičky co do něj vede. _________________ R19 F3P N760 65kW r.v.94 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
rumcajs
Založen: 10.10.2007 Příspěvky: 760 Bydliště - POVINNÉ *: Jihlava
|
Zaslal: 25.09.08 06:30 Předmět: |
|
|
KUNAX napsal: | nejen 16V. Mám to na svým 8V 66kW od začátku a taky jsem to už vzdal. Někdy je to lepší,někdy horší,někdy mi to nedělá vůbec. Jeden mechanik na to asi 2min čuměl, pak podkosil klacek,zabouch kapotu a znalecky prohlásil: "Je to francouzská <>, tak to neřešte". Jinak pokud můžu doporučit,mně se to docela zlepšilo po tom co jsem objevil jakousi hadičku,která vede z odvzdušnění klikový skříně někam zpátky do sání a pak do takovýho udělátka kam vede kablík - ta hadička je rozbočená takovým plastovým kolínkem a to bylo prasklý.Pak trošku pomohla výměna čidla podtlaku v sání a tý hadičky co do něj vede. |
Mne zase "uklidnil" pan Pošík z Uhlířských Janovic - "Je to starý, nechte si čidla sednout". Tak se podle toho chovám a první minuty jízdy zůstávám na řetězu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 25.09.08 13:24 Předmět: |
|
|
PALIVOVÉ ČERPADLO TI NEDÁVÁ 100%TLAK nebo odchází ti lambda
zkus odpojit lambdu pokud to bude dělat ale už né tolik tak zkus z regulátoru tlaku paliva odpojit podtlakovou hadičku (tu ale ucpi aby nebral motor falečný vzduch) pokud se to ustálí vyměnit čerpadlo za NOVÉ!!!
a zkouušej to za volnoběh
anebo by podle mě taky pomohlo nechat pročistit vstřiky
Naposledy upravil LANiN dne 25.09.08 16:59, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 16116 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava
|
Zaslal: 25.09.08 16:52 Předmět: |
|
|
LANiN napsal: | PALIVOVÉ ČERPADLO TI NEDÁVÁ 100%TLAK nebo odchází ti lambda
zkus odpojit lambdu pokud to bude dělat ale už né tolik tak zkus z regulátoru tlaku paliva odpojit podtlakovou hadičku (tu ale ucpi aby nebral motor falečný vzduch) pokud se to ustílí vyměnit čerpadlo za NOVÉ!!!
a zkouušej to za volnoběh
anebo by podle mě taky pomohlo nechat pročistit vstřiky |
Co znamená slovo ustílí?  _________________
Levné nové náhradní díly http://www.renault19.cz/forum/viewtopic.php?p=246432#246432 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 25.09.08 16:59 Předmět: |
|
|
ustálí překlep no bože  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
re19v
Založen: 5.5.2008 Příspěvky: 44 Bydliště - POVINNÉ *: levice-slovensko
|
Zaslal: 25.09.08 19:07 Předmět: |
|
|
TAK VáM PEKNE DAKUJEM ZA RADY JA SOM TO Už AJ VYSKUšAL A V MOJOM PRíPADE TO BOLA LAMBDA SONDA - odpojil som ju a auto ide pekne ako má , pri naštartovanom motore som ju zapojil a auto blblo - odpojil a ide ako hodinky . Ešte raz dakujem a hlavne PECOVI lebo to dal sem na web ja som to neskušal lebo prva odpoved bi bola čidlo teploty vody (ale to som skusil ako prve ) s pozdravom re19v nech sa vám darí _________________ RENAULT 19 1,4e 57kw 5dv 1995 implantovaný 1,8 16V 101kw http://re19v.rajce.idnes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 25.09.08 19:22 Předmět: |
|
|
re19v no nevím jestli je dobrý nápad odpojit/připojit lambdu (nebo jakekoli jine cidlo) za chodu motoru teda při zaple jednotce.. aby ti přiště nevyhořela je to citliva elektronika  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sekec
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 1551 Bydliště - POVINNÉ *: Včelná
|
Zaslal: 25.09.08 21:38 Předmět: |
|
|
nevim ale lambdu jsem tu napsal prvni ja no ale dekuje laninovy tak moji radu asi nevyzkousel  _________________ Škoda Roomster Recaro Edition :-)
Škoda 1000Mb :-)
ex:
Škoda Octavia Combi 1,9TDI RS
VW Golf 3 1,9 Tdi
Renault R19 16V PH 2 5.dv
Renault R 19 16V ph1 chamade
Renault R 19 16V ph1 3.dv
Renault R 19 54 kw 3.dv
Fiat UNO 1,7 D |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KUNAX
Založen: 21.5.2008 Příspěvky: 1075 Bydliště - POVINNÉ *: Pardubice
|
Zaslal: 26.09.08 05:39 Předmět: |
|
|
LANiN napsal: | re19v no nevím jestli je dobrý nápad odpojit/připojit lambdu (nebo jakekoli jine cidlo) za chodu motoru teda při zaple jednotce.. aby ti přiště nevyhořela je to citliva elektronika  |
Já tu jednotku měl rozebranou a zděsil jsem se co tam je. Tam jsou tak zastaralý a humpolácký součástky,že by to přežilo i zásah bleskem. Už jen lampa tam chyběla A ten hlavní chip má ať nežeru možná 30 nožiček - jsem nechápal,jak takovej blbec může ukočírovat všecky ty čidla. To už i ta felda se Simons2P měla solidní jednochip od Siemensu, kterej už něco umí. _________________ R19 F3P N760 65kW r.v.94 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
rumcajs
Založen: 10.10.2007 Příspěvky: 760 Bydliště - POVINNÉ *: Jihlava
|
Zaslal: 26.09.08 09:06 Předmět: |
|
|
KUNAX napsal: | LANiN napsal: | re19v no nevím jestli je dobrý nápad odpojit/připojit lambdu (nebo jakekoli jine cidlo) za chodu motoru teda při zaple jednotce.. aby ti přiště nevyhořela je to citliva elektronika  |
Já tu jednotku měl rozebranou a zděsil jsem se co tam je. Tam jsou tak zastaralý a humpolácký součástky,že by to přežilo i zásah bleskem. Už jen lampa tam chyběla A ten hlavní chip má ať nežeru možná 30 nožiček - jsem nechápal,jak takovej blbec může ukočírovat všecky ty čidla. To už i ta felda se Simons2P měla solidní jednochip od Siemensu, kterej už něco umí. |
Když se podíváš na naše dědy a pradědy, tak ti kočírovali jen dva koně, Ty jich teď kočíruješ víc a pořád máš stejný počet nožiček (fakt je, že ne tak silný) - vývoj nezastavíš, ba ani ten svůj. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
re19v
Založen: 5.5.2008 Příspěvky: 44 Bydliště - POVINNÉ *: levice-slovensko
|
Zaslal: 26.09.08 17:18 Předmět: |
|
|
sekec -- pardon asi som to prehliadol alebo som podakoval nesprávnemu : ešte ras dakujem všetkím . Už som dnes lambda sondu vimenil a auto ide ako hodinky  _________________ RENAULT 19 1,4e 57kw 5dv 1995 implantovaný 1,8 16V 101kw http://re19v.rajce.idnes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Myšák

Založen: 26.6.2008 Příspěvky: 378 Bydliště - POVINNÉ *: Lomnice u Tišnova, Brno-venkov
|
Zaslal: 29.09.08 16:58 Předmět: |
|
|
Chlapi, mužu normálka jezdit s odpojenou lambdou? _________________ Renault 19 1.8 16v černej - K.O.
Škoda Felicia - prodáno
Renault 19 1.8 16v od KOPIHO
Fiat Uno 1.0 FIRE - pracant |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|