Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Miroslav Ševčík
Založen: 16.1.2008 Příspěvky: 21 Bydliště - POVINNÉ *: Lišany u Žatce
|
Zaslal: 18.09.08 17:46 Předmět: volnoběžné otáčky |
|
|
Zdar kluci mam problem snažim se dát dohromady renault 19 chamade 1,4 a zlobí mě otáčky nevim co stím.Někdy skočí na 2000 ot. a pak po chvilce jdou dolu ale pot 1100 ot. nejdou.dost mě to trápí protože jdu v lednu na technickou. budu vděčnej za všechny nápady dík. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Václav Sedlář

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 2689 Bydliště - POVINNÉ *: Liberec
|
Zaslal: 18.09.08 19:57 Předmět: |
|
|
Zkontrolovat čidlo teploty motoru a podtlakovou hadičku k MAP senzoru (senzor je vedle cívky u přepážky před řidičem) _________________ Renault R19 Chamade,r.v.1994,1794ccm/65kw.
Renault Laguna Grandtour, r.v. 1998,1598ccm/79kw.
Renault Laguna 3 Grandtour, 2.0 dci 110kw, r.v. 2010 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Miroslav Ševčík
|
Zaslal: 18.09.08 20:25 Předmět: |
|
|
Tak ja to skusim mam před sebou chitrou knihu bylo by to fajn kdyby se to povedlo.Zítra na to kouknu musim ještě zítra viměnit olej a filtr.Co říkáš na to dát do oleje xeramic prej to pomuže. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Miroslav Ševčík
|
Zaslal: 18.09.08 20:27 Předmět: |
|
|
Nevíš kolik stojí. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Trax

Založen: 29.3.2008 Příspěvky: 304 Bydliště - POVINNÉ *: SVK,near da Prievidza
|
Zaslal: 18.09.08 20:59 Předmět: |
|
|
Mne robil rencek toto iste.Pomohla vymena plynoveho potenciometra aj s klapkou.Ale ja mam 1,7 66kw.No ak mas vstrekovanie mas aj klapku
A k tej klapke.Ono ju mozno staci len vycistit ale to som ja vtedy este nevedel.Bolo to dost daaaavno  _________________ Renault 19 GTX r.v.1990 1721cm 66kw
Mazda 323f GT 2,0 V6 108kw |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lzika Anonymní
|
Zaslal: 19.09.08 09:45 Předmět: |
|
|
Zdary, hele typoval bych to na spuchřelou podtlakovou hadičku co vede od cívky jakoby za motor jak bylo řečeno. Je tam blbej přístup vůbec sem tu hadičku namoh sundat jak tam byla zapeklá a ruce sem měl jak řezník. Je dvoupláštová a našel sem v ní asi tři dirky a jak sem to zpravil tak otáčky ok. A ještě mrkni na motorek volnoběžných otáček jestli ti maká. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Miroslav Ševčík
|
Zaslal: 19.09.08 11:10 Předmět: |
|
|
kluci potřeboval bych detalnější visvětlení mam 1,4 staší motor ještě z řetězem a teprve se sním seznamuju a koukam do knihy. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Miroslav Ševčík
|
Zaslal: 19.09.08 18:02 Předmět: |
|
|
Kluci našel jsem tu hadičku a zítra na to vlítnu musim doma najít nějakou na skoušku.nevíte jestly mohu štelovat na moturku volnoběh je tam malej šroubek na osmičku klíček.dík. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Miroslav Ševčík
|
Zaslal: 23.09.08 11:55 Předmět: |
|
|
tak pánové mam viřešeno byl jsemv renaultu na diagnostice cidla a motorek v poho je to těsněním pod sáním teplého vzduchu.řekli mi že starší motory 1,4 na to trpí a byla to častá závada těchto motoru.Tak uvidim v pondělí tam jedu to nechat udělat tak dám vědět jak jsem na tom jo a levná záležitost to neni okolo 5000kč. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
tutman
Založen: 22.10.2007 Příspěvky: 1467 Bydliště - POVINNÉ *: Krnov-Zlaté Hory
|
Zaslal: 23.09.08 13:07 Předmět: |
|
|
tak do toho bych nešel, těsnění za bura  _________________ ph2 CHAMADE 54kw > ph1 5dv. 54kw > ph1 5dv. 66kw REDBARON> laguna 1,8 66kw up na F3R 84kw
http://tutman.rajce.idnes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Miroslav Ševčík
|
Zaslal: 23.09.08 18:21 Předmět: |
|
|
ja musim už dvakrát jsem byl na emisich a jen tak tak jsem prošel čekam rodinu tak dávam auto dohromady neni to tak zlí 1500 stojí těsnění jsou čtiři u sání dvě a dvě u karburátoru zbytek práce,řekl když to pujde dobře a nic se nezmrví tak cena pujde dolu.to víš je to ve značkovém servisu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Berňas Anonymní
|
Zaslal: 24.09.08 20:16 Předmět: |
|
|
nechci zakládat nové téma, tak se zeptám tady: dneska sem přišel ráno k autu a když sem chtěl nastartovat, tak nastal problém. Nastartoval sem bez problému, ale hned po startu začaly padat otáčky dolů a motor zhasl. Na podruhé to samo, až na třetí pokus sem přidržel trochu plyn a asi po půl minutě to chytlo a drželo otáčky co má. Tenhle problém je jenom při studeným motoru. Když sem přijel z práce a motor byl zahřátej, tak sem zkusil motor vypnout a znovu nastartovat a všechno v pohodě. Kde může být problém? V pondělí bylo ještě všechno OK až dneska. Co sem se tady dočetl tak by to mohlo být čidlo teploty, relé, snímač otáček??? Paliv. filtr sem měnil před rokem. Mám motor 1.4e (57kw). |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rosta
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 7427 Bydliště - POVINNÉ *: Dolni Domaslavice
|
Zaslal: 24.09.08 20:58 Předmět: |
|
|
Berňas napsal: | nechci zakládat nové téma, tak se zeptám tady: dneska sem přišel ráno k autu a když sem chtěl nastartovat, tak nastal problém. Nastartoval sem bez problému, ale hned po startu začaly padat otáčky dolů a motor zhasl. Na podruhé to samo, až na třetí pokus sem přidržel trochu plyn a asi po půl minutě to chytlo a drželo otáčky co má. Tenhle problém je jenom při studeným motoru. Když sem přijel z práce a motor byl zahřátej, tak sem zkusil motor vypnout a znovu nastartovat a všechno v pohodě. Kde může být problém? V pondělí bylo ještě všechno OK až dneska. Co sem se tady dočetl tak by to mohlo být čidlo teploty, relé, snímač otáček??? Paliv. filtr sem měnil před rokem. Mám motor 1.4e (57kw). |
zkontroluj čidlo teploty vody pro Ř.J. _________________ R19 Ph2 1,4e - minulost |
|
Návrat nahoru |
|
 |
m1tv Moderátor

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 17951 Bydliště - POVINNÉ *: PrAhA
|
Zaslal: 24.09.08 21:11 Předmět: |
|
|
Miroslav Ševčík napsal: | tak pánové mam viřešeno byl jsemv renaultu na diagnostice cidla a motorek v poho je to těsněním pod sáním teplého vzduchu.řekli mi že starší motory 1,4 na to trpí a byla to častá závada těchto motoru.Tak uvidim v pondělí tam jedu to nechat udělat tak dám vědět jak jsem na tom jo a levná záležitost to neni okolo 5000kč. | tesneni stoji asi 150kč a musi se sundat svody a sani _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rosta
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 7427 Bydliště - POVINNÉ *: Dolni Domaslavice
|
Zaslal: 24.09.08 21:14 Předmět: |
|
|
m1tv napsal: | Miroslav Ševčík napsal: | tak pánové mam viřešeno byl jsemv renaultu na diagnostice cidla a motorek v poho je to těsněním pod sáním teplého vzduchu.řekli mi že starší motory 1,4 na to trpí a byla to častá závada těchto motoru.Tak uvidim v pondělí tam jedu to nechat udělat tak dám vědět jak jsem na tom jo a levná záležitost to neni okolo 5000kč. | tesneni stoji asi 150kč a musi se sundat svody a sani |
panove kdyz uz jsme u toho tesneni jak nejlip otestovat jestli to nesaje nekde vzduch ?  _________________ R19 Ph2 1,4e - minulost |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|