Obsah fóra Renault 19 Club Renault 19 Club
Fórum Renault 19 clubu ČR

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

volnoběžné otáčky
Jdi na stránku 1, 2  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Renault 19 Club -> Motor
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Miroslav Ševčík

Bydliště - POVINNÉ *: Lišany u Žatce

PříspěvekZaslal: 18.09.08 17:46    Předmět: volnoběžné otáčky Citovat

Zdar kluci mam problem snažim se dát dohromady renault 19 chamade 1,4 a zlobí mě otáčky nevim co stím.Někdy skočí na 2000 ot. a pak po chvilce jdou dolu ale pot 1100 ot. nejdou.dost mě to trápí protože jdu v lednu na technickou. budu vděčnej za všechny nápady dík.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Václav Sedlář

Bydliště - POVINNÉ *: Liberec

PříspěvekZaslal: 18.09.08 19:57    Předmět: Citovat

Zkontrolovat čidlo teploty motoru a podtlakovou hadičku k MAP senzoru (senzor je vedle cívky u přepážky před řidičem)
Miroslav Ševčík

PříspěvekZaslal: 18.09.08 20:25    Předmět: Citovat

Tak ja to skusim mam před sebou chitrou knihu bylo by to fajn kdyby se to povedlo.Zítra na to kouknu musim ještě zítra viměnit olej a filtr.Co říkáš na to dát do oleje xeramic prej to pomuže.
Miroslav Ševčík

PříspěvekZaslal: 18.09.08 20:27    Předmět: Citovat

Nevíš kolik stojí.
Trax

Bydliště - POVINNÉ *: SVK,near da Prievidza

PříspěvekZaslal: 18.09.08 20:59    Předmět: Citovat

Mne robil rencek toto iste.Pomohla vymena plynoveho potenciometra aj s klapkou.Ale ja mam 1,7 66kw.No ak mas vstrekovanie mas aj klapku Wink
A k tej klapke.Ono ju mozno staci len vycistit ale to som ja vtedy este nevedel.Bolo to dost daaaavno Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
lzika
Anonymní

PříspěvekZaslal: 19.09.08 09:45    Předmět: Citovat

Zdary, hele typoval bych to na spuchřelou podtlakovou hadičku co vede od cívky jakoby za motor jak bylo řečeno. Je tam blbej přístup vůbec sem tu hadičku namoh sundat jak tam byla zapeklá a ruce sem měl jak řezník. Je dvoupláštová a našel sem v ní asi tři dirky a jak sem to zpravil tak otáčky ok. A ještě mrkni na motorek volnoběžných otáček jestli ti maká.
Miroslav Ševčík

PříspěvekZaslal: 19.09.08 11:10    Předmět: Citovat

kluci potřeboval bych detalnější visvětlení mam 1,4 staší motor ještě z řetězem a teprve se sním seznamuju a koukam do knihy.
Miroslav Ševčík

PříspěvekZaslal: 19.09.08 18:02    Předmět: Citovat

Kluci našel jsem tu hadičku a zítra na to vlítnu musim doma najít nějakou na skoušku.nevíte jestly mohu štelovat na moturku volnoběh je tam malej šroubek na osmičku klíček.dík.
Miroslav Ševčík

PříspěvekZaslal: 23.09.08 11:55    Předmět: Citovat

tak pánové mam viřešeno byl jsemv renaultu na diagnostice cidla a motorek v poho je to těsněním pod sáním teplého vzduchu.řekli mi že starší motory 1,4 na to trpí a byla to častá závada těchto motoru.Tak uvidim v pondělí tam jedu to nechat udělat tak dám vědět jak jsem na tom jo a levná záležitost to neni okolo 5000kč.
tutman

Bydliště - POVINNÉ *: Krnov-Zlaté Hory

PříspěvekZaslal: 23.09.08 13:07    Předmět: Citovat

tak do toho bych nešel, těsnění za bura Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Miroslav Ševčík

PříspěvekZaslal: 23.09.08 18:21    Předmět: Citovat

ja musim už dvakrát jsem byl na emisich a jen tak tak jsem prošel čekam rodinu tak dávam auto dohromady neni to tak zlí 1500 stojí těsnění jsou čtiři u sání dvě a dvě u karburátoru zbytek práce,řekl když to pujde dobře a nic se nezmrví tak cena pujde dolu.to víš je to ve značkovém servisu.
Berňas
Anonymní

PříspěvekZaslal: 24.09.08 20:16    Předmět: Citovat

nechci zakládat nové téma, tak se zeptám tady: dneska sem přišel ráno k autu a když sem chtěl nastartovat, tak nastal problém. Nastartoval sem bez problému, ale hned po startu začaly padat otáčky dolů a motor zhasl. Na podruhé to samo, až na třetí pokus sem přidržel trochu plyn a asi po půl minutě to chytlo a drželo otáčky co má. Tenhle problém je jenom při studeným motoru. Když sem přijel z práce a motor byl zahřátej, tak sem zkusil motor vypnout a znovu nastartovat a všechno v pohodě. Kde může být problém? V pondělí bylo ještě všechno OK až dneska. Co sem se tady dočetl tak by to mohlo být čidlo teploty, relé, snímač otáček??? Paliv. filtr sem měnil před rokem. Mám motor 1.4e (57kw).
Rosta

Bydliště - POVINNÉ *: Dolni Domaslavice

PříspěvekZaslal: 24.09.08 20:58    Předmět: Citovat

Berňas napsal:
nechci zakládat nové téma, tak se zeptám tady: dneska sem přišel ráno k autu a když sem chtěl nastartovat, tak nastal problém. Nastartoval sem bez problému, ale hned po startu začaly padat otáčky dolů a motor zhasl. Na podruhé to samo, až na třetí pokus sem přidržel trochu plyn a asi po půl minutě to chytlo a drželo otáčky co má. Tenhle problém je jenom při studeným motoru. Když sem přijel z práce a motor byl zahřátej, tak sem zkusil motor vypnout a znovu nastartovat a všechno v pohodě. Kde může být problém? V pondělí bylo ještě všechno OK až dneska. Co sem se tady dočetl tak by to mohlo být čidlo teploty, relé, snímač otáček??? Paliv. filtr sem měnil před rokem. Mám motor 1.4e (57kw).

zkontroluj čidlo teploty vody pro Ř.J.
m1tv
Moderátor

Bydliště - POVINNÉ *: PrAhA

PříspěvekZaslal: 24.09.08 21:11    Předmět: Citovat

Miroslav Ševčík napsal:
tak pánové mam viřešeno byl jsemv renaultu na diagnostice cidla a motorek v poho je to těsněním pod sáním teplého vzduchu.řekli mi že starší motory 1,4 na to trpí a byla to častá závada těchto motoru.Tak uvidim v pondělí tam jedu to nechat udělat tak dám vědět jak jsem na tom jo a levná záležitost to neni okolo 5000kč.
tesneni stoji asi 150kč a musi se sundat svody a sani
Rosta

Bydliště - POVINNÉ *: Dolni Domaslavice

PříspěvekZaslal: 24.09.08 21:14    Předmět: Citovat

m1tv napsal:
Miroslav Ševčík napsal:
tesneni stoji asi 150kč a musi se sundat svody a sani

panove kdyz uz jsme u toho tesneni jak nejlip otestovat jestli to nesaje nekde vzduch ? Question
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Renault 19 Club -> Motor Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2  Další
Strana 1 z 2

Přejdi na: