Obsah fóra Renault 19 Club Renault 19 Club
Fórum Renault 19 clubu ČR

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Alternator
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Renault 19 Club -> Elektrika
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
staga86
Anonymní

PříspěvekZaslal: 16.09.08 18:23    Předmět: Alternator Citovat

Ahoj.Chci se zeptat jestli nebude problem,kdyz dam 70A alternator misto 110A.Mam klimatizaci,ale nezapinal bych ji.Bude sedet?Ma nekdo zkusenosti na kolik by vysla repase?Mozna to ani alternatorem neni,po zapnuti klicku se mi ani nerosviti baterka,takze mozna spatny kontakt.U baterie jsem vsechno prohlidnul.
Mirek

Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava

PříspěvekZaslal: 16.09.08 18:31    Předmět: Citovat

Ho ho přesně vím jaký máš Problém!!!!!!

Ani nic nebudeš muset repasovat, chceš to vědět v čem je problém ? Smile

Předpokládám že když dáš kontakt tak se ti nerozsvítí dobíjení tak jak by mělo, a když motor nastartuješ (teď už nenastartuješ páč máš vybitou aku) tak ti taky nesvítí dobíjení ale měřil si to na baterce a nedobíjí??

Mám pravdu? Smile
Levné nové náhradní díly http://www.renault19.cz/forum/viewtopic.php?p=246432#246432
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger Skype Name
5n00py

Bydliště - POVINNÉ *: Most

PříspěvekZaslal: 16.09.08 18:46    Předmět: Re: Alternator Citovat

staga86 napsal:
Ahoj.Chci se zeptat jestli nebude problem,kdyz dam 70A alternator misto 110A.Mam klimatizaci,ale nezapinal bych ji.Bude sedet?Ma nekdo zkusenosti na kolik by vysla repase?Mozna to ani alternatorem neni,po zapnuti klicku se mi ani nerosviti baterka,takze mozna spatny kontakt.U baterie jsem vsechno prohlidnul.

kdyz to zamenis tak druhy den nenastartujes jako ja udelal jsem to same...zapnul sjem si klimu pri jizde...odstavil jsem auto rano chci odjet a ono PRD:-)....takze nedelat;-)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
jarda

Bydliště - POVINNÉ *: Havířov

PříspěvekZaslal: 16.09.08 19:55    Předmět: Citovat

Vidím že tady někdo neumí počítat. 2xžárovka 55W + 2x žárovka 5W + 10x žárovka 2W (palubka) + indukční cívka + zbytek elektroniky = cca nějakých 30A. Pokud Vám 70A z alternátoru nestačí na dobíjení baterky tak ucvakněte + drát z Vašeho 1000W zesilovače. Aspoň pak budete slyšet kvílející sanitku jedoucí za vámi.
jarko

Bydliště - POVINNÉ *: Svidník

PříspěvekZaslal: 16.09.08 20:41    Předmět: Citovat

Ja mám tiež R 19 s klimou a ked mi odišiel do bažin pôvodný 70A altík, tak som tam dal dobrý 60Ampérový, ktorý som mal v garáži pre prípad. Je tam už 2 roky, jazdím denne aj s klímou a pohoda. No-problemo
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Skype Name
5n00py

Bydliště - POVINNÉ *: Most

PříspěvekZaslal: 16.09.08 20:53    Předmět: Citovat

jarda napsal:
Vidím že tady někdo neumí počítat. 2xžárovka 55W + 2x žárovka 5W + 10x žárovka 2W (palubka) + indukční cívka + zbytek elektroniky = cca nějakých 30A. Pokud Vám 70A z alternátoru nestačí na dobíjení baterky tak ucvakněte + drát z Vašeho 1000W zesilovače. Aspoň pak budete slyšet kvílející sanitku jedoucí za vámi.

ja nemaaaaaaam 1000W zasilovec...teda nemam vubec zadnej, ikdyz mi uz asi 2mesice lezi v garazi
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
jarda

Bydliště - POVINNÉ *: Havířov

PříspěvekZaslal: 16.09.08 21:05    Předmět: Citovat

Ho tam nech ležet dál, aspoň nebudeš na starý kolena hluchej. Laughing
Rosta

Bydliště - POVINNÉ *: Dolni Domaslavice

PříspěvekZaslal: 16.09.08 22:34    Předmět: Citovat

jarda napsal:

tak tak a navic me nenapada duvod proc by mela klima vadit dobijení
staga86
Anonymní

PříspěvekZaslal: 18.09.08 02:59    Předmět: Citovat

Takze by mel 70A alternator misto puvodniho 110A stacit?Nevim jestli nekecam blbosti,ale kdyz zapnu klimu,tak kompresor ma urcite nejaky odber,takze proto tam je asi silnejsi...
Mirek

Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava

PříspěvekZaslal: 18.09.08 03:03    Předmět: Citovat

Takže já měl ten problém taky, nedobíjelo, na palubovce nesvítilo, žárovka dobrá.

Závada stupidní, konektor vypadl z regleru, nebo jak se ten bastard na altíku jmenuje. Zacvakl a už při zapnutém zapalování se rozsvítilo tak jak má...

Po nastartování dobíjení zhaslo, měřák ukazuje že dobíjí - závada odstraněna... Wink
Levné nové náhradní díly http://www.renault19.cz/forum/viewtopic.php?p=246432#246432
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger Skype Name
duri_svk

Bydliště - POVINNÉ *: Zlate Moravce, SVK

PříspěvekZaslal: 18.09.08 05:54    Předmět: Citovat

staga86 napsal:
Takze by mel 70A alternator misto puvodniho 110A stacit?Nevim jestli nekecam blbosti,ale kdyz zapnu klimu,tak kompresor ma urcite nejaky odber,takze proto tam je asi silnejsi...

Ty mas elektricky kompresor ? Lebo ja mam na kompresory akurat tak elektromagneticku spojku a ta nezere takmer nic.
staga86
Anonymní

PříspěvekZaslal: 18.09.08 08:52    Předmět: Citovat

Klasika kompresor,ktery pri zapnuti spina spojka..pokud bych klimu nezapinal,bude to ok,ale rad bych ji jeste pouzil.No zrovna ted jsem odvezl auto do servisu a jenom demontaz,montaz altiku 1700,musi se vytahnout pry poloosa,aby se zpristupnil:-(
Rosta

Bydliště - POVINNÉ *: Dolni Domaslavice

PříspěvekZaslal: 18.09.08 14:12    Předmět: Citovat

staga86 napsal:

odber ma ale z motoru a ne z altiku
rumcajs

Bydliště - POVINNÉ *: Jihlava

PříspěvekZaslal: 18.09.08 17:04    Předmět: Citovat

jarda napsal:
Ho tam nech ležet dál, aspoň nebudeš na starý kolena hluchej. Laughing

Ani jsem si nevšim, že moje kolena mají ušiska Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
staga86
Anonymní

PříspěvekZaslal: 27.09.08 09:09    Předmět: Alternátor - provedena oprava Citovat

Ahoj.Tak už mám po problému.Oprava mě stála málo přes 7000.Měnily se diodové můstky a kroužky..
montáž,demontáž alternátoru - 3500 s DPH
oprava - 3800 s DPH
Tak asi takhle Sad
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Renault 19 Club -> Elektrika Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další
Strana 1 z 4

Přejdi na: