Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
dukemb
Založen: 22.1.2008 Příspěvky: 131 Bydliště - POVINNÉ *: Praha 9
|
Zaslal: 06.09.08 11:48 Předmět: prepinac dalkovych |
|
|
no tak se mi pokazil prepinac dalkovych svetel .....jeste pred tydnem bez problemu a vcera to neslo prepnout, vubec to necvaklo.....svetla porad sviti normalne.....pritom vjine poloze kdyz to pritahnu ksobe tak to zmeni intenzitu, takze je divny ze to nejde prepnout na dalkove...zkusil jsem tam caknout silikon. olej ale efekt zadnej asi proste v haji prepinac....tak nevim jestli mam shanet jinej prepinac nebo to jde nejak opravit.... zkousel jsem sundat ten horni kryt nad tema packama - zepredu to jde ale u budiku to na necem drzi a neprisel jsem na to nacem....nemate stimhle nekdo zkusenost? diky za kazde info:)
uz jsem tu na tohle nasel prispevek, ale tomu dotycnemu nesla ani svetelena houkacka, ale to mne prave jde...cetl jsem i ten navod(obavam se ze tak zrucnej nejsem:(, ale neni tam jak sundat ten vrchni kryt (mam strach abych neco nezlomil)...vypada to ze to nebude ulomene ale spis v haji to perko? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dunga

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 4073 Bydliště - POVINNÉ *: Brandýs nad Labem
|
Zaslal: 06.09.08 11:56 Předmět: Re: prepinac dalkovych |
|
|
dukemb napsal: | no tak se mi pokazil prepinac dalkovych svetel ....tak nevim jestli mam shanet jinej prepinac nebo to jde nejak opravit.... | prepokladejme, ze mas 2 minuty cas a umis cist a psat na pc, pak si dej "Hledat" a najde ti to navod (od Rosti, nebo od Jardy, ted si nejsem jisty) a mas to, pokud to podle toho nepujde, kup jinou packu, neni zac!  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
dukemb
|
Zaslal: 06.09.08 12:01 Předmět: |
|
|
kdyby sis muj prispevek prectl celej, tak bys vedel ze navod uz jsem cetl... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dunga

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 4073 Bydliště - POVINNÉ *: Brandýs nad Labem
|
Zaslal: 06.09.08 12:02 Předmět: |
|
|
dukemb napsal: | kdyby sis muj prispevek prectl celej, tak bys vedel ze navod uz jsem cetl... | ok, sry, nechtelo se mi cist az do konce... nicmene pokud jsi cetl ten muj, psal jsem "pokud to nepomuze, sehnat jinou packu", tudiz jsem ti stejne odpovedel  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
dukemb
|
Zaslal: 06.09.08 12:04 Předmět: |
|
|
ok:) mne spis slo o odpoved na otazku jak sundat ten hroni plast nad packami(na necem to u budiku pevne drzi a nechci nic ulomit) abych az nakou sezenu na vrakaci ji mohl vymenit? a je pripadne nakej rozdil mezi packama na PH2 nebo jsou vsechny stejny? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ufas

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 2995 Bydliště - POVINNÉ *: Bechyně
|
Zaslal: 06.09.08 12:15 Předmět: |
|
|
a co ohnout záda, kouknout zespoda a posléze vyndat ty 4 šrouby na kterejch to drží?  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
dukemb
|
Zaslal: 06.09.08 12:26 Předmět: |
|
|
to uz jsem udelal, ale vsechny srouby uz jsou pryc a smerem ktem budikum to furt na necem drzi... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ufas

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 2995 Bydliště - POVINNÉ *: Bechyně
|
Zaslal: 07.09.08 11:48 Předmět: |
|
|
zaber |
|
Návrat nahoru |
|
 |
JirkaSnake Anonymní
|
Zaslal: 08.09.08 17:01 Předmět: |
|
|
ty ste opravdu zlý... ne, jsou tam fakt jen 4 šroubky, teda u mě jenom 2 protože jsem tu páčku měnil taky a už se mi tam nechtělo dávat všechny 4, když mi asi po tisící spadly tak jsem se na ně vykašlal |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|