Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
sikec
Založen: 10.10.2007 Příspěvky: 185 Bydliště - POVINNÉ *: Ochoz u Tišnova
|
Zaslal: 03.09.08 11:26 Předmět: Výfukové svody |
|
|
Zdar lidičky, jdou sundat výfukové svody aniž bych musel sundávat sání? Jako, že bych zespodu se tam dostal a povolil ty výfukový svody(i s prvním dílem výfuku), naklepl novou mrazovku a dal svody zpátky. Snad se tam dostanu, ale se sáním bych nerad hejbal no? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 03.09.08 11:30 Předmět: Re: Výfukové svody |
|
|
sikec napsal: | Zdar lidičky, jdou sundat výfukové svody aniž bych musel sundávat sání? Jako, že bych zespodu se tam dostal a povolil ty výfukový svody(i s prvním dílem výfuku), naklepl novou mrazovku a dal svody zpátky. Snad se tam dostanu, ale se sáním bych nerad hejbal no? |
jo svody jdou sundat i bez sundání druhého kolena ale to by ti pro naklepnutí nové mrazovky vadilo tak sundat taky.. ale měl bys zprávně potom i vyměnit těsnění mezi hlavou a svodama jen projistotu
jo a svody se pak přidělávají stylem utahování matic od středu ve šnekovém směru ke kraji jako u hlavy |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sikec
|
Zaslal: 03.09.08 12:00 Předmět: |
|
|
Myslíš, že bez sundání sání se k mrazovkám nedostanu???Já myslel že jsou dole pod výfukovýma svodama no... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 03.09.08 12:05 Předmět: |
|
|
sikec napsal: | Myslíš, že bez sundání sání se k mrazovkám nedostanu???Já myslel že jsou dole pod výfukovýma svodama no... | hele nevím jak u ostatních druhů motorů ale u ventila zepředu bloku žádná mrazovka není, jsou jen po stranách a v zádu..
a k těm zadním se dostaneš jedině když sundáš svody (tj 1.část) a koleno ke katu (tj 2.část)
a u ventila i tak trochu vadí startér.. tak nevím
BTW sání sundávat nemusíš to je capina ne? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sikec
|
Zaslal: 03.09.08 12:13 Předmět: |
|
|
aha ok díky za zpravu...snad to pude, moc místa tam není no |
|
Návrat nahoru |
|
 |
goreff
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 10669 Bydliště - POVINNÉ *: Olšany u Prostějova
|
Zaslal: 03.09.08 15:52 Předmět: |
|
|
LANiN napsal: | sikec napsal: | Myslíš, že bez sundání sání se k mrazovkám nedostanu???Já myslel že jsou dole pod výfukovýma svodama no... | hele nevím jak u ostatních druhů motorů ale u ventila zepředu bloku žádná mrazovka není, jsou jen po stranách a v zádu..
a k těm zadním se dostaneš jedině když sundáš svody (tj 1.část) a koleno ke katu (tj 2.část)
a u ventila i tak trochu vadí startér.. tak nevím
BTW sání sundávat nemusíš to je capina ne? | capina...no pokud to není ventil,tak je výfuk i sání na jedné straně hlavy...jestli se nepletu  _________________ F7R 16 Soupapes http://goreff.rajce.idnes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MortE Moderátor

Založen: 24.10.2007 Příspěvky: 3623 Bydliště - POVINNÉ *: BRNO
|
Zaslal: 03.09.08 15:55 Předmět: |
|
|
ano ano...je to tak...všechno je vzadu...zepředu sou akorát kábly ke svíčkám... _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 03.09.08 19:48 Předmět: |
|
|
MortE napsal: | ano ano...je to tak...všechno je vzadu...zepředu sou akorát kábly ke svíčkám... | no jooo vlastně pardon mě to nedošlo  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sikec
|
Zaslal: 03.09.08 20:18 Předmět: |
|
|
jde o to, že když mně jde jen o mrazovky, zda se tam zespodu dostanu a stačí povolit výfukový svod no....díky lidičky |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 03.09.08 20:30 Předmět: |
|
|
sikec napsal: | jde o to, že když mně jde jen o mrazovky, zda se tam zespodu dostanu a stačí povolit výfukový svod no....díky lidičky |
si myslím že svody můžeš nechat tam kde jsou a stačilo by sundat jen to koleno před katem a možná altík?? ale sám nevím jak to je u 8V  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sikec
|
Zaslal: 04.09.08 06:33 Předmět: |
|
|
ALTÍK je úplně bokem...horší, že ty mrazovky nejsou vidět, ale byt tam musí, asi budou částečně pod těsněním od svodů no... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 04.09.08 06:35 Předmět: |
|
|
LANiN napsal: | si myslím že svody můžeš nechat tam kde jsou a stačilo by sundat jen to koleno před katem a možná STARTÉR?? ale sám nevím jak to je u 8V  |
ups sem se sek myslel sem starter  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sikec
|
Zaslal: 04.09.08 22:36 Předmět: |
|
|
Když už mám dole ty výfukový svody a mám nový tě¨snění...vyplatí se sundat i sání? Stačí to jen odšroubovat a posunout ven, nebo tam je více práce? Abych zase neoddělával x věcí noooooo? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|