Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Penza
Založen: 18.8.2008 Příspěvky: 5 Bydliště - POVINNÉ *: Teplice n. Met.
|
Zaslal: 31.08.08 22:16 Předmět: Radio Blaupunkt (original), jak odblokovat? |
|
|
Koupil jsem nedavno R19, ph2 a kdyz jsem se hrabal v pojistkach tak jsem odpojil radio a po pripojeni to chtelo po me kod, ale to jsem jeste nevedel na co to je... az po chvili kdyz uz se me nezobrazovali cisla ale uz jen 4 pomlcky tak me doslo ze jsem ho asi zakodoval. Ted ho sice zapnu ale jsou tam jen ty 4 pomlcky a nic s tim nejde delat. Tak by me zajimalo jak ho mam odkodovat aby zas slapalo. Zadny papiry k nemu nemam, nevytahoval jsem ho, tak ani nevim jakej to je presnej typ.
Ale mam tady foto:
Poradte mi nekdo prosim co s tim
Diky |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rosta
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 7427 Bydliště - POVINNÉ *: Dolni Domaslavice
|
Zaslal: 31.08.08 22:18 Předmět: |
|
|
pokud nemas kod tak jedine sehnat nekoho kdo to umi odblokovat (na netu najdes) _________________ R19 Ph2 1,4e - minulost |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rosta
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 7427 Bydliště - POVINNÉ *: Dolni Domaslavice
|
Zaslal: 31.08.08 22:19 Předmět: |
|
|
este me napadlo pokud to je origo renault tak by ten kod mohli zjistit v renaultu _________________ R19 Ph2 1,4e - minulost |
|
Návrat nahoru |
|
 |
duri_svk

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 1580 Bydliště - POVINNÉ *: Zlate Moravce, SVK
|
Zaslal: 31.08.08 22:39 Předmět: |
|
|
skus ho vybrat von, mozno budes mat take stastie ako som mal ja u kamosa. Tiez sa mu bloklo tak som ho vybral von a kod bol na nom napisany.
alebo potom Renault servis alebo niekoho kto s tym robi a vie to _________________ R19 Chamade 1,7 phase I/II,III under construction / R19 Cabrio phase II / R Megane Classic / R Laguna II ph2 http://durisvk.rajce.idnes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Berňas Anonymní
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
soundczeck
Založen: 8.1.2008 Příspěvky: 111 Bydliště - POVINNÉ *: Přerov
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
JirkaSnake Anonymní
|
Zaslal: 01.09.08 16:23 Předmět: |
|
|
já ho měl taky přesně tohle ale kód jsem měl napsalej na lístečku v manuálu od rádia, možná že ho tam nějakej dobrák dal i tobě  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Penza
|
Zaslal: 01.09.08 16:57 Předmět: |
|
|
Tak dobry, radio uz funguje. Nasel jsem na netu navod aby po me radio chtelo znovu kod a pak jsem zjistil ten kod z puvodniho nemeckyho technicaku. Tak uz je vse ok  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Idzi Anonymní
|
Zaslal: 04.09.08 12:28 Předmět: |
|
|
Jaký je prosím postup při zadávání kódu do rádia? Nebo postup k tomu, aby mi rádio dovolilo kód zapsat. Rádio mi cca po 3sekundách pípne, takže se nedá poslouchat. Na kód se nijak neptá. Snažil jsem se metodou pokus omyl, ale objevil se pouze nápis CLIO, což mi přišlo u R19 trochu zcestné. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Penza
|
Zaslal: 04.09.08 14:02 Předmět: |
|
|
No ja nasel mel na radiu jen 4 pomlcky kdyz bylo zakodovany. Na netu jsem nasel ze musim zmacknout a drzet 1 a 4 a radio zapnout, vypnout, zapnout a pak ze po chvili to zas bude chtit kod znova. Tak jsem to tak udelal, sel jsem pak na obed a kdyz jsem prisel z obeda tak uz to po me kod chtelo  _________________ R19 _ ph2 _ 1.7 _ 8V _ 54kW |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Idzi Anonymní
|
Zaslal: 10.11.08 20:42 Předmět: rozřešení rádia |
|
|
Takže jak je to doopravdy.
Po té, co se rádio kompletně zablokovalo a zkoušel jsem zapínací a vypínací triky s jedničkami a čtyřkami, se samotnou jedničkou a tak dál - Nic.
Nechal jsem rádio zapnuté - hluché k čemukoliv. Cca po hodině jízdy začalo hrát a vesele do toho pípalo. To byla chvíle, kdy jsem vyťukal kód a od té doby dobré. Kód se vyťukává tak, že se mačkají tlačítka 1 až 4 tak, aby na jednotlivých pozicích byla ta správná čísla kódu - tj pokud je kód třeba 5218, je třeba zmačknout 5xjedničku, 2xdvojku, 1xtrojku a 8xosmičku. To vše potvrdit stiskem šestky.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nikosNT
Založen: 29.11.2007 Příspěvky: 726 Bydliště - POVINNÉ *: Jihlava
|
Zaslal: 11.11.08 20:04 Předmět: |
|
|
Hod' ho do hajzlu a kup si na CD.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 16116 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
fly2
|
Zaslal: 15.11.09 14:20 Předmět: |
|
|
Tak mám podobnou zkusenost, koupil sem renaulta 19 1.8 rv.1996, uz pred par rokama, a ani me nenapadlo poptat se na kod k radiu, dneska sem vymenoval baterii a ejhle radio neslo.
Prvni moje cesta vedla na ruzna fora a tak no a po 3 pokusech se radio uzamklo.
Nasel jsem tedy generator ktery presne pasuje a je pro renault (renault ma pro blaupunkt jine kody ! )
Takze sem zapnul radio jen tak, svitily na nem jen 4 pomlcky, po cca 45 - 60 minutach se opet obevil napis CODE. ( radio musi byt celou dobu zapnute ! ) Dosel sem si vygenerovat Kod pomoci programu a uz to jde, staci k tomu vyrobni cislo, takovy to vyrazeny do plechu (z pravy strany)
je tam BP1234x1234567
do generatoru potrebujete z prvni casti 234 + zbytek druhy casti ( priklad tedy : 2341234567
generator vam vyplivne kod a ten naklikate do radia a fíííííí uz to hraje.
(natukava se tam ze 1 odpovida 1. znaku na displeji 2 odpovida 2. znaku a tak dal, klavesa 6 potvrdi kod)
!!! NEZAPOMENTE ZVOLIT RENAULT V GENERATORU
BTW neni to warez, ale pomoc ostatnik komu by se to stalo ....
Ten generetor antivir asi oznaci jako vir, ale vir to neni, VYPNETE ANTIVIR PRED STAZENIM. (jinak vam to nepujde)
kód: | http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/36079/BPcalc_.rar_66.86KB.html |
Doufam ze to nekumu pomuze.
Radio :
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jarda

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 2643 Bydliště - POVINNÉ *: Havířov
|
Zaslal: 15.11.09 15:17 Předmět: |
|
|
Týýýýý vole....co se strká do tý díry nad displayem  _________________ Rozhodl jsem se,že budu žít věčně a umřu jenom kdyby mi to nevyšlo. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|