Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Karlos

Založen: 28.7.2008 Příspěvky: 103 Bydliště - POVINNÉ *: Praha
|
Zaslal: 19.08.08 12:35 Předmět: Kabeláž kabelů a vše okolo |
|
|
Nenašel jsem nějaký detailnější popis tak se zeptám (protože jsem kluk zvídavý ). Jaké jste použili kabeláže k reproduktorům, k výhybkám, jako napájecí, přidělali jste si na konec ISO konektor nebo jste použili ten co tam je zabudovaný (renaulťácký)? Případně použili jste tovární kabeláž? Ufff to je otázek:)). _________________ Renault 19 Chamade PH1 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 19.08.08 12:59 Předmět: |
|
|
tak k repráčkům ve dveří k těm jsem nedělal nic nechal jsem ofigo (zatím v klidu)
k radiu taky ofigo kabeláž
k zesíku pojistka 70A a napájení: myslím že 8mm (prumer dratu) s izolací 10mm jak + tak -
na SW od zesiku k repraku 3mm ((prumer dratu) 5mm s izolací..
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 16116 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ray...

Založen: 13.5.2008 Příspěvky: 248 Bydliště - POVINNÉ *: Kladno
|
Zaslal: 19.08.08 19:28 Předmět: |
|
|
Na iso .. jak v rencku tak v mazde ...  _________________ Renault 19 kabrio ... .. zasveceni vedi .. ;) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Karlos

|
Zaslal: 15.09.08 10:55 Předmět: |
|
|
Tak jsem zkoumal a zjistil po oddělání krytek, že tam jakousi kabeláž natahanou mám . Teď mám ovšem dotaz a prosím o pomoc. Koupil jsem nové rádio i s komp. repráky, ty mají ale výhybky. Mám přemontovat kabeláž do výhybek aby vše bylo, jak má, nebo je mám zapojit bez výhybek? Co se stane? Tedy mimo toho, že do obou půjde to samé bez rozdělení frekvencí, takže to bude hrát mnohem hůř. _________________ Renault 19 Chamade PH1 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Johmen
Založen: 10.8.2008 Příspěvky: 41 Bydliště - POVINNÉ *: Postupice(Benešov u Prahy)
|
Zaslal: 15.09.08 11:09 Předmět: |
|
|
Zapoj s výhybkami,od toho jsou tam ty výhybky,pokud nezapojíš můýe odpálit i výškáč a navíc to bude hrát hůře než s výhybkou,hlavně si dej pozor na polaritu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Karlos

|
Zaslal: 15.09.08 11:21 Předmět: |
|
|
Přemýšlím, jak to udělat co nejjednodušeji, nevíte někdo jak to jde z rádia teď? Přece z ISO konektoru je výstup na přední a na zadní repro, tedy pokud jsou zapojeny přední komponentní zvlášť a není tam výhybka, musely obsadit všechny čtyři výstupy, nebo ne?
Teď to teda asi udělám tak, že dám výhybky do dveří a půjdu od nich zpět na palubku, nebo obráceně do palubky, a pak půjdu do dveří . _________________ Renault 19 Chamade PH1 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Karlos

|
Zaslal: 18.09.08 06:50 Předmět: |
|
|
Fakt nikdo nevíte? _________________ Renault 19 Chamade PH1 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
duri_svk

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 1580 Bydliště - POVINNÉ *: Zlate Moravce, SVK
|
Zaslal: 18.09.08 07:08 Předmět: |
|
|
nazdar, v predu mam aj ja komponentne a mam to tak ako hovoris. Hore do palubky vyhybka a s tadial do dveri. _________________ R19 Chamade 1,7 phase I/II,III under construction / R19 Cabrio phase II / R Megane Classic / R Laguna II ph2 http://durisvk.rajce.idnes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Karlos

|
Zaslal: 19.09.08 14:25 Předmět: |
|
|
Díky za odpověď, asi to bude nejjednodušší řešení, udělám to taky tak. _________________ Renault 19 Chamade PH1 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Alios Anonymní
|
Zaslal: 02.02.09 16:35 Předmět: |
|
|
Dobrý den všem, potřeboval bych poradit.Kde všude máte takové bílé dvoupinové konektory na repro.Je to taková bílá kostka s jazýčkem na zajištění.Já je mám ve dveřích(předních) a v palubce mám jenom jeden takovej delší slabší konektor(asi pozůstatek jednoho pinu) a potom normální větší faston.Děkuji za odpověď. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rosta
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 7427 Bydliště - POVINNÉ *: Dolni Domaslavice
|
Zaslal: 02.02.09 16:47 Předmět: |
|
|
taky vzadu v kufru vedle plata _________________ R19 Ph2 1,4e - minulost |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Alios Anonymní
|
Zaslal: 02.02.09 17:45 Předmět: |
|
|
Díky.Takže asi mají být všude.Jak v palubce, tak ve dveřích i vzadu.To já nemám rád, když to někdo předělává, ani nechápu proč, když jsou redukce na fastony.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Alios Anonymní
|
Zaslal: 02.02.09 17:46 Předmět: |
|
|
Sehnal jsem si totiž originální repro Renault 19.Všude jsou Ty Renault repro konektory. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mmita89

|
Zaslal: 21.07.09 09:31 Předmět: |
|
|
cau chlapi...mel bych dotaz...zacal mi chrcet levej predni repracek tak jsem koupil novy panasonici, no a co by cert nechtel chrci porad... skousel jsem menit i radio chrci stale jen pri urcitem tonu i kdyz radio hraje po tichu...
jeste me napadlo vymenit kabely...tak jsem se chtel zeptat kudy vedou??? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|