Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 09.08.08 16:23 Předmět: |
|
|
goreff napsal: | koukám,že ten silikon cpeš všude,i tam kde nemá co dělat...no,je to tvůj problém  | proč by tam nemoh být? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
m1tv Moderátor

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 17951 Bydliště - POVINNÉ *: PrAhA
|
Zaslal: 09.08.08 17:37 Předmět: |
|
|
goreff napsal: | těsnění mezi sání a hlavu se dá koupit v náhradě,ale pod klapku jsem ho nikde neviděl...takže asi origo renault, nebo vyrobit  | tak tak vystrihni z pijaku co se použival v sešitech.nebo z nakyho tvrdšiho papiru silikon bych tam moc necpal nebo jen hodne malicko rozetrit po tesneni. _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mckoci

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 6584 Bydliště - POVINNÉ *: Pardubice
|
Zaslal: 09.08.08 17:48 Předmět: |
|
|
pak se pekne vcucne a sup do valce :-D _________________ ´91 19 16V ph.1 [ F7R 700 & JC5 014 inside ]
´98 Laguna I ph.2 [ 2.0 16V 102kW ]
´07 Outback 3.0R H6 [ EZ30 AT 180kW, 4x4 ]
´06 W251 R Classe 320CDI [ 4Matic, AT, 165kW ] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 09.08.08 17:56 Předmět: |
|
|
ten silikon nate klapce je tam snad min jak tloustka vlasu kdyz sem to stahl tak se ani nevytlacil ven.. je mi jasne ze to muze nasat ale to bych tam toho musel dat tunu.. zase blbej nejsem  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Marv Vítěz Drhlen 2007

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 7357 Bydliště - POVINNÉ *: Rousínov u Vyškova
|
Zaslal: 09.08.08 17:59 Předmět: |
|
|
mckoci napsal: | pak se pekne vcucne a sup do valce :-D |
Myslím že ta troška co by se tam teoreticky dostala, by při těch teplotách zhořela na to tata! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
goreff
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 10669 Bydliště - POVINNÉ *: Olšany u Prostějova
|
Zaslal: 09.08.08 18:38 Předmět: |
|
|
m1tv napsal: | goreff napsal: | těsnění mezi sání a hlavu se dá koupit v náhradě,ale pod klapku jsem ho nikde neviděl...takže asi origo renault, nebo vyrobit  | tak tak vystrihni z pijaku co se použival v sešitech.nebo z nakyho tvrdšiho papiru silikon bych tam moc necpal nebo jen hodne malicko rozetrit po tesneni. | piják? tak to jsem ještě neslyšel ... normálně se dá koupit papír přímo určený na výrobu těsnění(máme ho v práci) v několika tlouštkách... _________________ F7R 16 Soupapes http://goreff.rajce.idnes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hynek

Založen: 14.10.2007 Příspěvky: 10937 Bydliště - POVINNÉ *: Brno
|
Zaslal: 10.08.08 13:07 Předmět: |
|
|
goreff napsal: | m1tv napsal: | goreff napsal: | těsnění mezi sání a hlavu se dá koupit v náhradě,ale pod klapku jsem ho nikde neviděl...takže asi origo renault, nebo vyrobit  | tak tak vystrihni z pijaku co se použival v sešitech.nebo z nakyho tvrdšiho papiru silikon bych tam moc necpal nebo jen hodne malicko rozetrit po tesneni. | piják? tak to jsem ještě neslyšel ... normálně se dá koupit papír přímo určený na výrobu těsnění(máme ho v práci) v několika tlouštkách... |
no z toho spešl papíru je to ideál ja to mám taky dělaný  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
cube

Založen: 10.10.2007 Příspěvky: 947 Bydliště - POVINNÉ *: Jížní morava
|
Zaslal: 10.08.08 13:49 Předmět: |
|
|
Kde se to dá sehnat ten papír na vyrobu těsnění? _________________ Ph2,16v chamade-Project RED ENGINE-dead
weight: cca 890kg
http://cube1.rajce.idnes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Marv Vítěz Drhlen 2007

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 7357 Bydliště - POVINNÉ *: Rousínov u Vyškova
|
Zaslal: 10.08.08 19:31 Předmět: |
|
|
cube napsal: | Kde se to dá sehnat ten papír na vyrobu těsnění? |
V řeznictví?  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
m1tv Moderátor

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 17951 Bydliště - POVINNÉ *: PrAhA
|
Zaslal: 10.08.08 21:59 Předmět: |
|
|
goreff napsal: | m1tv napsal: | goreff napsal: | těsnění mezi sání a hlavu se dá koupit v náhradě,ale pod klapku jsem ho nikde neviděl...takže asi origo renault, nebo vyrobit  | tak tak vystrihni z pijaku co se použival v sešitech.nebo z nakyho tvrdšiho papiru silikon bych tam moc necpal nebo jen hodne malicko rozetrit po tesneni. | piják? tak to jsem ještě neslyšel ... normálně se dá koupit papír přímo určený na výrobu těsnění(máme ho v práci) v několika tlouštkách... | jj když neni nic jinyho po ruce je to fajn klingerit se da ešte sehnat už sem ho nikde nevidel ani nepamatuju proto sem použival pijak  _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ufas

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 2995 Bydliště - POVINNÉ *: Bechyně
|
Zaslal: 10.08.08 22:33 Předmět: |
|
|
m1tv napsal: | goreff napsal: | m1tv napsal: | goreff napsal: | těsnění mezi sání a hlavu se dá koupit v náhradě,ale pod klapku jsem ho nikde neviděl...takže asi origo renault, nebo vyrobit  | tak tak vystrihni z pijaku co se použival v sešitech.nebo z nakyho tvrdšiho papiru silikon bych tam moc necpal nebo jen hodne malicko rozetrit po tesneni. | piják? tak to jsem ještě neslyšel ... normálně se dá koupit papír přímo určený na výrobu těsnění(máme ho v práci) v několika tlouštkách... | jj když neni nic jinyho po ruce je to fajn klingerit se da ešte sehnat už sem ho nikde nevidel ani nepamatuju proto sem použival pijak  |
klingerit je snad na těsnění vejfuku ne? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
goreff
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 10669 Bydliště - POVINNÉ *: Olšany u Prostějova
|
|
Návrat nahoru |
|
 |