Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Jezevec Anonymní
|
Zaslal: 27.07.08 22:07 Předmět: Problem s rozvody |
|
|
Nazdar. Mam trosicku problemek, delal jsem mensi opravy na R19 8V a nastavil jsem spatne rozvodak . Jakym zpusobem zjistim jestli doslo k poskozeni ventilu pripadne zdvihatek . Po demontazi ventiloveho vika jsem na vacce nezjistil zadnych zmen, vse vypada OK. Rozvody jsou uz spravne nastavene, jenze to nechyta a sem tam to blafne do karburatoru ... Budu muset pokud opet sundam hlavu menit tesneni pod ni . Je nove ovsem to jeste nechytlo a asi bude muset hlava opet dolu . Je to pravda ze na 8V nejsou hydrostely ? Mne to pripadalo jako ze jsou... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Martin Pergl

Založen: 13.2.2008 Příspěvky: 1894 Bydliště - POVINNÉ *: Kladno
|
Zaslal: 28.07.08 07:34 Předmět: |
|
|
8v hydroštely nemá |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rosta
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 7427 Bydliště - POVINNÉ *: Dolni Domaslavice
|
Zaslal: 28.07.08 08:14 Předmět: |
|
|
ano pokud sundas hlavu tak nove tesneni _________________ R19 Ph2 1,4e - minulost |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jezevec Anonymní
|
Zaslal: 28.07.08 10:15 Předmět: |
|
|
Super diky za odpoved. Jak je to teda s tema ventilama Da se poznat zhora jesli se to potkalo a co odeslo Nez zase vyhodim tesneni co se ani neohralo  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
radecek7

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 5176 Bydliště - POVINNÉ *: Brno-Vlezprdelkov
|
Zaslal: 28.07.08 11:21 Předmět: |
|
|
Jezevec napsal: | Super diky za odpoved. Jak je to teda s tema ventilama Da se poznat zhora jesli se to potkalo a co odeslo Nez zase vyhodim tesneni co se ani neohralo  | hele da akorat na to potrebujes trosku drazsi pristroj...maji to v servisech ale ne vsech vyndaji svicku a kouknou tam sondou a divas se do toho a de to poznat...mame to ve skole. jinak to zjistit nejspis bez sundani hlavy nejde..... _________________ BMW E36 CABRIO:)
Renault 19 16v PH1
Volvo V70 2.5 TDI rakev
VW Golf Cabrio III dostala moje draha:)
Felda pracant |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jarda

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 2643 Bydliště - POVINNÉ *: Havířov
|
Zaslal: 28.07.08 20:47 Předmět: |
|
|
No pokud se to potkalo tak by zřejmě byly křivý ventily, pokud by byly křivý tak by netěsnily. A jestli těsní zjistíš změřením tlaků ve válcích. _________________ Rozhodl jsem se,že budu žít věčně a umřu jenom kdyby mi to nevyšlo. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pivinek

Založen: 23.11.2007 Příspěvky: 3025 Bydliště - POVINNÉ *: na pivu v Čermné
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
m1tv Moderátor

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 17951 Bydliště - POVINNÉ *: PrAhA
|
Zaslal: 28.07.08 20:53 Předmět: |
|
|
pivinek napsal: | Rosta napsal: | ano pokud sundas hlavu tak nove tesneni |
i když tam dával nové a nic, nebo málo, najezdil??? | jakmile ho utahneš tak je na vyhozeni _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jezevec Anonymní
|
Zaslal: 29.07.08 21:25 Předmět: |
|
|
Tak ja se pokusim zjistit ty tlaky Mam trosku problemek ze si budu pro merak zajet asi tak 20 Km. Snad to nebude tak zle... Co obnasi pokud se to potkalo ale vrch je ok? Myslim kolik stoji ventily a neco co je mezi nima a vackou? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 16116 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jezevec Anonymní
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
detony
Založen: 19.3.2008 Příspěvky: 23 Bydliště - POVINNÉ *: TT/Slovakia
|
Zaslal: 19.09.08 21:11 Předmět: |
|
|
dnes sme menily rozvody, vsetko islo ako po masle, nahodili sme kladky, remen a ked sme nastartovali auto, tak rozvodovy remen na tom kolecku na vacke sa dost natlacil na vnutornu stranu. tzn, ze sa bojim aby sa niekde nezacal dret o motor a aby sa neroztrhal. ked som ho zase dal na kraj, tak ako ma byt, tak hned sklzol na to iste miesto.. nemate niekto skusenosti? neni to tom nejaky maly figel? dikes moc |
|
Návrat nahoru |
|
 |
radecek7

|
Zaslal: 19.09.08 21:13 Předmět: |
|
|
detony napsal: | dnes sme menily rozvody, vsetko islo ako po masle, nahodili sme kladky, remen a ked sme nastartovali auto, tak rozvodovy remen na tom kolecku na vacke sa dost natlacil na vnutornu stranu. tzn, ze sa bojim aby sa niekde nezacal dret o motor a aby sa neroztrhal. ked som ho zase dal na kraj, tak ako ma byt, tak hned sklzol na to iste miesto.. nemate niekto skusenosti? neni to tom nejaky maly figel? dikes moc | a jak moc si to napl???? _________________ BMW E36 CABRIO:)
Renault 19 16v PH1
Volvo V70 2.5 TDI rakev
Felda pracant |
|
Návrat nahoru |
|
 |
detony
Založen: 19.3.2008 Příspěvky: 23 Bydliště - POVINNÉ *: TT/Slovakia
|
Zaslal: 21.09.08 20:42 Předmět: |
|
|
ani moc, ani malo.. robil mi to kamarat automechanik, uz par rozvodov pomanil. ale s tymto sa nestretol, myslis, ze to moze robit napnutie remena? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
radecek7

|
Zaslal: 22.09.08 15:16 Předmět: |
|
|
detony napsal: | ani moc, ani malo.. robil mi to kamarat automechanik, uz par rozvodov pomanil. ale s tymto sa nestretol, myslis, ze to moze robit napnutie remena? | jak nesetkal sou nejbeznejsi rozvody....no muze to tim byt myslim.....no 16v ma napinani kladky pomoci sroubu ale tady toto je od oka aspon myslim ze to tam nebylo...uz si to nepamatuju....a tak to poznas kdyby to bylo moc napnuty nebo malo..... _________________ BMW E36 CABRIO:)
Renault 19 16v PH1
Volvo V70 2.5 TDI rakev
Felda pracant |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|