Obsah fóra Renault 19 Club Renault 19 Club
Fórum Renault 19 clubu ČR

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Budíky-spotřeby, teploty, oleje a otáčky a vůbec netáhne:(
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Renault 19 Club -> Motor
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
LANiN
Anonymní

PříspěvekZaslal: 08.07.08 21:03    Předmět: Citovat

banda úúúchylůůůůůůůůůůů
Mirek

Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava

PříspěvekZaslal: 08.07.08 21:13    Předmět: Citovat

Zuzka je na měsíc v čoudu... Cool
Levné nové náhradní díly http://www.renault19.cz/forum/viewtopic.php?p=246432#246432
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger Skype Name
LANiN
Anonymní

PříspěvekZaslal: 08.07.08 21:19    Předmět: Citovat

Laughing Laughing ojeeeeeeeeeeeeeej Laughing Laughing
Ivča
Anonymní

PříspěvekZaslal: 09.07.08 11:53    Předmět: Citovat

o.k. děkuju kluci Cool za rady i nabídky Very Happy pak se ozvu jak to všechno dopadlo Wink díky
Ivča
Anonymní

PříspěvekZaslal: 19.07.08 13:04    Předmět: Citovat

Čiao čiao, tak jsem s autem zajela do nejlbližšího servisu. Palubka nefungovala kvůli pojistce, ačkoliv je to divný, ptz jsme ji předtím měnili Confused a zbytek, vyměnili mi na vaší radu palivový filtr a svíčky a jakési pouzdro u rozvodných kabelů, které mělo malou prasklinku. Suma sumárum mě tato oprava stála 2 a půl, tak z toho jsem moc velkou radost neměla. Mno a taky mi ten chlápek říkal, že nemám čerpat u OMV, že prý tam mají nějaký šmelácký beznin, což mě trošku rozesmálo. Jinak děkuju moc ještě jednou. Laughing
LANiN
Anonymní

PříspěvekZaslal: 19.07.08 13:12    Předmět: Citovat

Ivča napsal:
Čiao čiao, tak jsem s autem zajela do nejlbližšího servisu. Palubka nefungovala kvůli pojistce, ačkoliv je to divný, ptz jsme ji předtím měnili Confused a zbytek, vyměnili mi na vaší radu palivový filtr a svíčky a jakési pouzdro u rozvodných kabelů, které mělo malou prasklinku. Suma sumárum mě tato oprava stála 2 a půl, tak z toho jsem moc velkou radost neměla. Mno a taky mi ten chlápek říkal, že nemám čerpat u OMV, že prý tam mají nějaký šmelácký beznin, což mě trošku rozesmálo. Jinak děkuju moc ještě jednou. Laughing
no tak je faj že už to frčí a přeju moooc mooc najetých kiláků Wink .. jinak OMV, MAKRO, TESCO, GLOBUS ..... těch benzínek se "šmeláckým" benzínem je víc.. od doby co beru JEN u SHELL tak nedám dopustit Wink
pardon za OT
MortE
Moderátor

Bydliště - POVINNÉ *: BRNO

PříspěvekZaslal: 19.07.08 13:35    Předmět: Citovat

no tak 2500 za takový nic je pořádná pálka... Rolling Eyes
a s tím OMV zase znám spoustu lidí, co na něj nedaj dopustit... Wink

Bydliště - POVINNÉ *: na pivu v Čermné

PříspěvekZaslal: 23.07.08 07:11    Předmět: Citovat

že by další žena v našem fóru? To je druhá v pořadí, nebo je někdo po Luci Luc ? Aspoň to tu bude veselejší a přátelštější.... Ivčo! Vítej mezi majiteli Renault 19......... Jak jsem koukal na tvůj dotaz, o pomoc tu nebudeš mít nouzi.......jen aby se ostatní držely dotazu Laughing Laughing Laughing
http://www.renault19.cz/forum/viewtopic.php?t=9477
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
hanzi

Bydliště - POVINNÉ *: Kladno

PříspěvekZaslal: 23.07.08 07:33    Předmět: Citovat

no tak 2500... jestli menili kabely, svice, palec a viko rozdelovace, nejakej ten filtr + prace tak bych tomu veril

ted z hlavy nevim ceny ale typoval bych kabely kolem 800, svice 50-100 jedna, palec + vicko rozdelovace 600, filtr dejme tomu 100-200 a nejakej ten cas.... jo ty ceny jsem strelil od boku tak me hned nebijte Laughing
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
MortE
Moderátor

Bydliště - POVINNÉ *: BRNO

PříspěvekZaslal: 23.07.08 07:46    Předmět: Citovat

hanzi napsal:
no tak 2500... jestli menili kabely, svice, palec a viko rozdelovace, nejakej ten filtr + prace tak bych tomu veril

ted z hlavy nevim ceny ale typoval bych kabely kolem 800, svice 50-100 jedna, palec + vicko rozdelovace 600, filtr dejme tomu 100-200 a nejakej ten cas.... jo ty ceny jsem strelil od boku tak me hned nebijte Laughing

no jo, ale problém je, že kabely ji neměnili...takže je to celkem velká částka, na takových pár blbostí, vezmu li v potaz, že sem vyměnil komplet všechno od cívky až po svíčky (včetně) za nějaký 2000 a to na 16v... Rolling Eyes

Bydliště - POVINNÉ *: Brandýs nad Labem

PříspěvekZaslal: 23.07.08 08:37    Předmět: Citovat

pivinek napsal:
že by další žena v našem fóru? To je druhá v pořadí, nebo je někdo po Luci Luc ? Aspoň to tu bude veselejší a přátelštější.... Ivčo! Vítej mezi majiteli Renault 19......... Jak jsem koukal na tvůj dotaz, o pomoc tu nebudeš mít nouzi.......jen aby se ostatní držely dotazu Laughing Laughing Laughing
vedle! je jich tu daleko vic, napr. chuanitka, martina zoo, maky, zuzka,... jen sem vetsina moc nechodi krom zuzky
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
pivinek

PříspěvekZaslal: 23.07.08 09:09    Předmět: Citovat

Dunga napsal:
pivinek napsal:
vedle! je jich tu daleko vic, napr. chuanitka, martina zoo, maky, zuzka,... jen sem vetsina moc nechodi krom zuzky

mno to je to že sem moc nechodí, a pak tu členové fóra vyplazují jazyk na kolegy, kteří se potom nepídí....... já jí aspoň přivítal, na to se nikdo z vás nezmohl....
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Dunga

PříspěvekZaslal: 23.07.08 11:34    Předmět: Citovat

pivinek napsal:
mno to je to že sem moc nechodí, a pak tu členové fóra vyplazují jazyk na kolegy, kteří se potom nepídí....... já jí aspoň přivítal, na to se nikdo z vás nezmohl....
prestoze devcica, tak mela pozdravit, ona prisla pozdej
pivinek

PříspěvekZaslal: 23.07.08 11:56    Předmět: Citovat

Dunga napsal:
pivinek napsal:

první zdraví muž ženu, pokud nejde o vyšší postavení v práci ATD Laughing Laughing Laughing Laughing
Dunga

PříspěvekZaslal: 23.07.08 12:21    Předmět: Citovat

pivinek napsal:
Dunga napsal:
pivinek napsal:

první zdraví muž ženu, pokud nejde o vyšší postavení v práci ATD Laughing Laughing Laughing Laughing
prvni zdravy nove prichozi

nevis, ze sa rika bu, kdyz lezes do chleva?!
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Renault 19 Club -> Motor Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Strana 2 z 4

Přejdi na: