|
Renault 19 Club Fórum Renault 19 clubu ČR
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 08.07.08 21:03 Předmět: |
|
|
banda úúúchylůůůůůůůůůůů  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 16116 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 08.07.08 21:19 Předmět: |
|
|
ojeeeeeeeeeeeeeej  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ivča Anonymní
|
Zaslal: 09.07.08 11:53 Předmět: |
|
|
o.k. děkuju kluci za rady i nabídky pak se ozvu jak to všechno dopadlo díky |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ivča Anonymní
|
Zaslal: 19.07.08 13:04 Předmět: |
|
|
Čiao čiao, tak jsem s autem zajela do nejlbližšího servisu. Palubka nefungovala kvůli pojistce, ačkoliv je to divný, ptz jsme ji předtím měnili a zbytek, vyměnili mi na vaší radu palivový filtr a svíčky a jakési pouzdro u rozvodných kabelů, které mělo malou prasklinku. Suma sumárum mě tato oprava stála 2 a půl, tak z toho jsem moc velkou radost neměla. Mno a taky mi ten chlápek říkal, že nemám čerpat u OMV, že prý tam mají nějaký šmelácký beznin, což mě trošku rozesmálo. Jinak děkuju moc ještě jednou.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 19.07.08 13:12 Předmět: |
|
|
Ivča napsal: | Čiao čiao, tak jsem s autem zajela do nejlbližšího servisu. Palubka nefungovala kvůli pojistce, ačkoliv je to divný, ptz jsme ji předtím měnili a zbytek, vyměnili mi na vaší radu palivový filtr a svíčky a jakési pouzdro u rozvodných kabelů, které mělo malou prasklinku. Suma sumárum mě tato oprava stála 2 a půl, tak z toho jsem moc velkou radost neměla. Mno a taky mi ten chlápek říkal, že nemám čerpat u OMV, že prý tam mají nějaký šmelácký beznin, což mě trošku rozesmálo. Jinak děkuju moc ještě jednou.  | no tak je faj že už to frčí a přeju moooc mooc najetých kiláků .. jinak OMV, MAKRO, TESCO, GLOBUS ..... těch benzínek se "šmeláckým" benzínem je víc.. od doby co beru JEN u SHELL tak nedám dopustit
pardon za OT |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MortE Moderátor

Založen: 24.10.2007 Příspěvky: 3623 Bydliště - POVINNÉ *: BRNO
|
Zaslal: 19.07.08 13:35 Předmět: |
|
|
no tak 2500 za takový nic je pořádná pálka...
a s tím OMV zase znám spoustu lidí, co na něj nedaj dopustit...  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pivinek

Založen: 23.11.2007 Příspěvky: 3025 Bydliště - POVINNÉ *: na pivu v Čermné
|
Zaslal: 23.07.08 07:11 Předmět: |
|
|
že by další žena v našem fóru? To je druhá v pořadí, nebo je někdo po Luci Luc ? Aspoň to tu bude veselejší a přátelštější.... Ivčo! Vítej mezi majiteli Renault 19......... Jak jsem koukal na tvůj dotaz, o pomoc tu nebudeš mít nouzi.......jen aby se ostatní držely dotazu  _________________ Renault 19 - 2.0 16V - phI Cœur de l'champion suisse
r.v. - 1991, 3dvířko...
-> http://www.pivinek.rajce.idnes.cz/Ventil_-_2017/
http://www.renault19.cz/forum/viewtopic.php?t=9477 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hanzi
Založen: 10.10.2007 Příspěvky: 1075 Bydliště - POVINNÉ *: Kladno
|
Zaslal: 23.07.08 07:33 Předmět: |
|
|
no tak 2500... jestli menili kabely, svice, palec a viko rozdelovace, nejakej ten filtr + prace tak bych tomu veril
ted z hlavy nevim ceny ale typoval bych kabely kolem 800, svice 50-100 jedna, palec + vicko rozdelovace 600, filtr dejme tomu 100-200 a nejakej ten cas.... jo ty ceny jsem strelil od boku tak me hned nebijte  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MortE Moderátor

Založen: 24.10.2007 Příspěvky: 3623 Bydliště - POVINNÉ *: BRNO
|
Zaslal: 23.07.08 07:46 Předmět: |
|
|
hanzi napsal: | no tak 2500... jestli menili kabely, svice, palec a viko rozdelovace, nejakej ten filtr + prace tak bych tomu veril
ted z hlavy nevim ceny ale typoval bych kabely kolem 800, svice 50-100 jedna, palec + vicko rozdelovace 600, filtr dejme tomu 100-200 a nejakej ten cas.... jo ty ceny jsem strelil od boku tak me hned nebijte  |
no jo, ale problém je, že kabely ji neměnili...takže je to celkem velká částka, na takových pár blbostí, vezmu li v potaz, že sem vyměnil komplet všechno od cívky až po svíčky (včetně) za nějaký 2000 a to na 16v...  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dunga

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 4073 Bydliště - POVINNÉ *: Brandýs nad Labem
|
Zaslal: 23.07.08 08:37 Předmět: |
|
|
pivinek napsal: | že by další žena v našem fóru? To je druhá v pořadí, nebo je někdo po Luci Luc ? Aspoň to tu bude veselejší a přátelštější.... Ivčo! Vítej mezi majiteli Renault 19......... Jak jsem koukal na tvůj dotaz, o pomoc tu nebudeš mít nouzi.......jen aby se ostatní držely dotazu  | vedle! je jich tu daleko vic, napr. chuanitka, martina zoo, maky, zuzka,... jen sem vetsina moc nechodi krom zuzky  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pivinek

|
Zaslal: 23.07.08 09:09 Předmět: |
|
|
Dunga napsal: | pivinek napsal: | že by další žena v našem fóru? To je druhá v pořadí, nebo je někdo po Luci Luc ? Aspoň to tu bude veselejší a přátelštější.... Ivčo! Vítej mezi majiteli Renault 19......... Jak jsem koukal na tvůj dotaz, o pomoc tu nebudeš mít nouzi.......jen aby se ostatní držely dotazu  | vedle! je jich tu daleko vic, napr. chuanitka, martina zoo, maky, zuzka,... jen sem vetsina moc nechodi krom zuzky  |
mno to je to že sem moc nechodí, a pak tu členové fóra vyplazují jazyk na kolegy, kteří se potom nepídí....... já jí aspoň přivítal, na to se nikdo z vás nezmohl....  _________________ Renault 19 - 2.0 16V - phI Cœur de l'champion suisse
r.v. - 1991, 3dvířko...
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dunga

|
Zaslal: 23.07.08 11:34 Předmět: |
|
|
pivinek napsal: | mno to je to že sem moc nechodí, a pak tu členové fóra vyplazují jazyk na kolegy, kteří se potom nepídí....... já jí aspoň přivítal, na to se nikdo z vás nezmohl....  | prestoze devcica, tak mela pozdravit, ona prisla pozdej  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pivinek

|
Zaslal: 23.07.08 11:56 Předmět: |
|
|
Dunga napsal: | pivinek napsal: | mno to je to že sem moc nechodí, a pak tu členové fóra vyplazují jazyk na kolegy, kteří se potom nepídí....... já jí aspoň přivítal, na to se nikdo z vás nezmohl....  | prestoze devcica, tak mela pozdravit, ona prisla pozdej  |
první zdraví muž ženu, pokud nejde o vyšší postavení v práci ATD  _________________ Renault 19 - 2.0 16V - phI Cœur de l'champion suisse
r.v. - 1991, 3dvířko...
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dunga

|
Zaslal: 23.07.08 12:21 Předmět: |
|
|
pivinek napsal: | Dunga napsal: | pivinek napsal: | mno to je to že sem moc nechodí, a pak tu členové fóra vyplazují jazyk na kolegy, kteří se potom nepídí....... já jí aspoň přivítal, na to se nikdo z vás nezmohl....  | prestoze devcica, tak mela pozdravit, ona prisla pozdej  |
první zdraví muž ženu, pokud nejde o vyšší postavení v práci ATD  | prvni zdravy nove prichozi
nevis, ze sa rika bu, kdyz lezes do chleva?! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|