Obsah fóra Renault 19 Club Renault 19 Club
Fórum Renault 19 clubu ČR

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

kouřící něco

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Renault 19 Club -> Elektrika
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Mirous
Anonymní

PříspěvekZaslal: 18.07.08 11:20    Předmět: kouřící něco Citovat

Hoši problém.

Zaparkoval jsem asi po desezikilometrové jízdě a kouřilo se odněkud od volantu. Vypadá to na spínač blinkrů a světel. Je to možný? Stalo se Vám to někomu?
Ufas

Bydliště - POVINNÉ *: Bechyně

PříspěvekZaslal: 18.07.08 12:08    Předmět: Citovat

když sem koupil auto, tak sem k němu dostal pár náhradních dílů, a jeden z nich byla právě páčka světel... tak sem jí zkusil připojit, jestli funguje. Přepínat na dálkový normálně šlo, ale po chvíli se z ní začlo právě kouřit... tak sem jí zas rychle odpojil, a fláknul zpátky do garáže...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
tandasek

Bydliště - POVINNÉ *: Hradec Králové

PříspěvekZaslal: 18.07.08 12:08    Předmět: Citovat

ty renaulty jsou strašně sprostý, asi tě chtěl vykouřit...... Very Happy ale k věci, máš airbag?, bude tam někde zkrat, zkus zjistit jestli něco nejde... jednom mě tohle uděla Nexia Daewoo... tam byla špatná spínačka... smrad a čoud fest Embarassed
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Skype Name
Mirous
Anonymní

PříspěvekZaslal: 18.07.08 12:14    Předmět: Citovat

airbag mám... spínačka je co? Když to šoupnu zpátky, co se může stát? Maximálně se něco "dopálí" a něco z tech x funkcí asi nepůjde, že?
tandasek

Bydliště - POVINNÉ *: Hradec Králové

PříspěvekZaslal: 18.07.08 12:28    Předmět: Citovat

spínačka je to kam strkáš klíček, shodil bych ty plasty co jsou u volantu a kouknul jestli to nekde neni ocouzeny,drat oholenej atd...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Skype Name
Mirous
Anonymní

PříspěvekZaslal: 18.07.08 12:33    Předmět: Citovat

A ten airbag? Na ten ses ptal proc?
jarda

Bydliště - POVINNÉ *: Havířov

PříspěvekZaslal: 18.07.08 12:55    Předmět: Citovat

No pokud ten kouř byl vidět, tak taky musí být vidět odkud se valí néééééé ????
Mirous
Anonymní

PříspěvekZaslal: 18.07.08 12:57    Předmět: Citovat

nez jsem to odsrouboval, bylo po kouri. Nejspise od spinace svetel.
Ufas

Bydliště - POVINNÉ *: Bechyně

PříspěvekZaslal: 18.07.08 13:08    Předmět: Citovat

ještě jednou si přečti ty bláboly co sem psal nahoře... JO JE TO PÁČKA SVĚTEL...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Peca

Bydliště - POVINNÉ *: Hlavní Hrad Brno-Vlezprdelkov,ináč Breclavsko

PříspěvekZaslal: 18.07.08 15:38    Předmět: Citovat

Mirous napsal:
airbag mám... spínačka je co? Když to šoupnu zpátky, co se může stát? Maximálně se něco "dopálí" a něco z tech x funkcí asi nepůjde, že?

Počkej až ti vystřelí jak kamošovi a vyrazil mu zuby v 19ce a to je nat seděl a koukal odkuď mu to hulí Very Happy Já sem erbek hned dal doprdele,nemůžu od té doby jezdit s autem kterrej ho má,nechci taky tak dopadnout,protože jsem byl u toho,málem jsem se posral,když to vystřelilo a mi jen čučeli odkuď to jde.
pivinek

Bydliště - POVINNÉ *: na pivu v Čermné

PříspěvekZaslal: 20.07.08 14:30    Předmět: Citovat

Peca napsal:
Mirous napsal:

Počkej až ti vystřelí jak kamošovi a vyrazil mu zuby v 19ce a to je nat seděl a koukal odkuď mu to hulí Very Happy Já sem erbek hned dal doprdele,nemůžu od té doby jezdit s autem kterrej ho má,nechci taky tak dopadnout,protože jsem byl u toho,málem jsem se posral,když to vystřelilo a mi jen čučeli odkuď to jde.

jo no, kamarádovi vystřelil boční airbag ze dveří když zabudovával repro, slušná řacha, jen mu to zlomilo asi dva prsty a vyrazilo dech... a to měl liku, že měl všechno sundaný, čalounění, kliky ATD a dal si to stranou, páč kdyby to vystřelilo s airbagem tak to je jako projektil a možná by dopadl hůře
http://www.renault19.cz/forum/viewtopic.php?t=9477
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
radecek7

Bydliště - POVINNÉ *: Brno-Vlezprdelkov

PříspěvekZaslal: 20.07.08 15:59    Předmět: Citovat

Peca napsal:
Mirous napsal:

tak v novejch autech bych se toho nebal.....ale v 19....presne hodit ho do pryc....
VW Golf Cabrio III dostala moje draha:)
Felda pracant
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail AOL Instant Messenger
Ray...

Bydliště - POVINNÉ *: Kladno

PříspěvekZaslal: 21.07.08 16:02    Předmět: Citovat

radecek7 napsal:
tak v novejch autech bych se toho nebal.....ale v 19....presne hodit ho do pryc....
presne tak
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Renault 19 Club -> Elektrika Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: