Obsah fóra Renault 19 Club Renault 19 Club
Fórum Renault 19 clubu ČR

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Otázky
Jdi na stránku Předchozí  1, 2

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Renault 19 Club -> Motor
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
sob007
LOPRAIS

Bydliště - POVINNÉ *: Skalice [Zn]

PříspěvekZaslal: 12.07.08 17:52    Předmět: Citovat

No hlavně do dvoutaktu se přidává olej ne??? nebo to je aji jako olovo jo to slyším prvně?

http://sob007.rajce.idnes.cz/
Servisní manuály, Jak na to ......
http://www.edisk.cz/adresar/1de83325b3cdf4b28843e72ae17fa915
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Skype Name
TSE
Anonymní

PříspěvekZaslal: 12.07.08 17:57    Předmět: Citovat

Ahoj mistři, nemohl by mi někdo poradit, nebo nesetkal se mým problémem už někdo ? Po zahřátí motoru na provozku začíná auto nechutně škubat, jako by nemělo šťávu, nebo neházela jiskra ( je fakt, že zapal. kabely už nevypadají dobře ) ale svíčky jsou půl roku staré ( beru ) a jsou krásně opálené. Na rendíku je nalítáno 250000 a pořád bez závad, jezdím si za 7,8l/100km v průměru a prostě pohoda a paráda. Teď se objevila tato nemoc
Crying or Very sad . Nezná to někdo náhodou ? Je to 1,7 54kw, r.v. 1989 4-vál.
Je to srdeční záležitost, nemůžu to přece střelit kvůli tomu Shocked
Ufas

Bydliště - POVINNÉ *: Bechyně

PříspěvekZaslal: 12.07.08 18:04    Předmět: Citovat

co třeba přicpanej pal. filtr
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Václav Sedlář

Bydliště - POVINNÉ *: Liberec

PříspěvekZaslal: 12.07.08 19:02    Předmět: Citovat

Jestli ty kabely nevypadají dobře, tak je rovnou vyměň-u mě to udělalo zázrak. Kup od Tesly blatná=+-400kč.

Pak cívka-proj. se u teplého motoru, rozdělovač, filtry.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Rosta

Bydliště - POVINNÉ *: Dolni Domaslavice

PříspěvekZaslal: 12.07.08 19:15    Předmět: Citovat

LANiN napsal:
Rosta napsal:
pokud v aute nemas kat tak to nema cemu uskodit,jo a mimochodem do dvoutaktu se to nepridava tam nejsou ventily tak co bys tam chranil

do dvoutaktu se to dava aby se to nezadrelo pokud se nepletu Question

taaaakže to motru neuškodí???

motoru ne kdyz uz nemas kat a nemas v tom benzinu nahodou olej ten se dava do dvoutaktu aby se nezadrel,prisada misto olova se davala hlavne do sttarych skodovek s litinovou hlavou jako ochrana ventilu
Rosta

PříspěvekZaslal: 12.07.08 19:18    Předmět: Citovat

Ufas napsal:
hmm tak to já mám zas asi 30 litrů nafty s benzínem... nejdřív se povedlo natankovat tatíkovi benzín do nafťáka, a pak ještě kámošovi...

dej to nekomu kdo ma nejakeho stareho naftaka tomu to neuskodi pokud to neni samy benzin a navic to jeste muze poredit naftou do plna
Mirek

Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava

PříspěvekZaslal: 12.07.08 20:03    Předmět: Citovat

Rosta napsal:
Ufas napsal:
hmm tak to já mám zas asi 30 litrů nafty s benzínem... nejdřív se povedlo natankovat tatíkovi benzín do nafťáka, a pak ještě kámošovi...

dej to nekomu kdo ma nejakeho stareho naftaka tomu to neuskodi pokud to neni samy benzin a navic to jeste muze poredit naftou do plna

Já jezdil jednu dobu na nafta + benzín cca 1:1 jsem vyfasoval 200 litrů ze servisu to co lidi dojebali při tankování tak jsem vždy nalil 20L směsi a dolil naturalem do plna a nebyl problém jen jsem víc dýmil, ale 54kw spapá všechno Wink Wink
Levné nové náhradní díly http://www.renault19.cz/forum/viewtopic.php?p=246432#246432
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger Skype Name
LANiN
Anonymní

PříspěvekZaslal: 13.07.08 09:04    Předmět: Citovat

Rosta napsal:
motoru ne kdyz uz nemas kat a nemas v tom benzinu nahodou olej ten se dava do dvoutaktu aby se nezadrel,prisada misto olova se davala hlavne do sttarych skodovek s litinovou hlavou jako ochrana ventilu

ne kat už tam dáááávno nejní.. olej vím ten se tam moší dávat ale ne v benzínu přimíchaný není... no paráda dneska tam ten kanistr naklopím Twisted Evil
Václav Sedlář

Bydliště - POVINNÉ *: Liberec

PříspěvekZaslal: 13.07.08 10:10    Předmět: Citovat

LANiN napsal:
Rosta napsal:

ne kat už tam dáááávno nejní.. olej vím ten se tam moší dávat ale ne v benzínu přimíchaný není... no paráda dneska tam ten kanistr naklopím Twisted Evil

Pak napiš jak se to chová-změny.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
LANiN
Anonymní

PříspěvekZaslal: 13.07.08 10:13    Předmět: Citovat

si piš Wink
LANiN
Anonymní

PříspěvekZaslal: 16.07.08 13:11    Předmět: Citovat

tak jsem to tam teda nalil a nevím jestli to je možný ovlivnilo to volnoběh Shocked po nastartování i po zahřátí jsem měl houpavý volnoběh cca 850-950ot/min ale po nalití benzínu s aditivem olova to drží někde kolem 1100ot/min bez houpání

olovo by mělo snížit oktanové číslo benzínu.. nevím jestli tím že je menší to drží vyšší otáčky to je mi divné.. ale jezdit to jezdí normálně a žádné nějaké změny v tahu nebo tak něco Wink
Rosta

PříspěvekZaslal: 16.07.08 19:15    Předmět: Citovat

kazdopadne to neni olovo ale jeho nahrazka,bud to je draslik nebo sodik uz si to presne nepamatuju,ale ze by to udelalo neco s volnobehem to se mi nezda
Mirek

Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava

PříspěvekZaslal: 16.07.08 19:30    Předmět: Citovat

LANiN napsal:
tak jsem to tam teda nalil a nevím jestli to je možný ovlivnilo to volnoběh Shocked po nastartování i po zahřátí jsem měl houpavý volnoběh cca 850-950ot/min ale po nalití benzínu s aditivem olova to drží někde kolem 1100ot/min bez houpání

olovo by mělo snížit oktanové číslo benzínu.. nevím jestli tím že je menší to drží vyšší otáčky to je mi divné.. ale jezdit to jezdí normálně a žádné nějaké změny v tahu nebo tak něco Wink

vždyť ti volnoběh blbnul už i na sraze v Komořanech semtam 900ot/min semtam 1100rpm tak co povídáš...
Levné nové náhradní díly http://www.renault19.cz/forum/viewtopic.php?p=246432#246432
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger Skype Name
LANiN
Anonymní

PříspěvekZaslal: 16.07.08 19:50    Předmět: Citovat

mirek napsal:
vždyť ti volnoběh blbnul už i na sraze v Komořanech semtam 900ot/min semtam 1100rpm tak co povídáš...
ale to houpalo sem a tam nahoru dolu ale ted to drží ani necekne jinam Rolling Eyes
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Renault 19 Club -> Motor Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Strana 2 z 2

Přejdi na: