Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
mawerick Anonymní
|
Zaslal: 16.03.08 00:14 Předmět: |
|
|
Díky písnu to tam. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
cube

Založen: 10.10.2007 Příspěvky: 947 Bydliště - POVINNÉ *: Jížní morava
|
Zaslal: 21.05.08 19:04 Předmět: |
|
|
Potřeboval bych nový motorky centralu uz mi fakči jenom u řidiča . Se jim uz moc nechce zamykat na to bych se nemohl spolehat a neustale zacvakavat vsecky dvere uz me prestava bavit. Nevite nekdo kde sehnat nové? Nebo aspon nejake ktere by tam pasovaly bez velkych uprav? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 16116 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 22.05.08 15:07 Předmět: |
|
|
kupoval sem nejake univerzaly za 700? mylsím?? 2ovladače 4motorky ... patych dveři sem se nedotk ty mam na klíč projistotu  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vítek
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 1483 Bydliště - POVINNÉ *: Brno
|
Zaslal: 22.05.08 18:18 Předmět: |
|
|
u nas jeden motorek 2 vodicovy 90kč 5 ti vodicovy 120kč |
|
Návrat nahoru |
|
 |
TSE Anonymní
|
Zaslal: 27.05.08 18:57 Předmět: |
|
|
Nazdar mistři, nemůže mi někdo poradit, jak sundám tapecírung u řidiče ? Zadrhává mi čudel zamykání ( jenom na heslo ) které neznám a je přilepené dost dobře. Když jsem to páčil dolů, tak se začal lámat. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hrazda

Založen: 12.10.2007 Příspěvky: 504 Bydliště - POVINNÉ *: Brno
|
Zaslal: 27.05.08 19:19 Předmět: |
|
|
Taky se optám, nevím jestli se to tu řešilo, ale na co se zaměřit, když mi občas centrál odemkne auto na 5m a jindy když stojím u auta, tak nic a musím odemykat klíčem? _________________ Škoda Octavia Elegance 1,9TDi
exRenault 19 1,8S RT |
|
Návrat nahoru |
|
 |
TSE Anonymní
|
Zaslal: 12.07.08 18:19 Předmět: |
|
|
Ahoj, zase potřebuji radu, koukám, že jsou problémy s motorky centrálu - nápodobně, rád bych se dostal k nim, ale nemůžu sundat tapec u zadních dveří, původní majitel to snad přivařil nebo co, nevíte někdo co s tím ? Nemáte někdo soubor jak na to ? Už jsem ho měl, nevím, kde jsem ho našel a pakl jsem musel kvůli nějakýmu trojanu formátovat blbec
Dá se ne moc draze koupit dálkový centrál ? můj zabírá 2 cm od okna a to ještě musím složitě mířit k zrcátku ( vypadá to blbě ), a nakonec stejně většinou odemykám klíčem - nechtějte vidět ten pohled na lak kolem zámku  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Václav Sedlář

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 2689 Bydliště - POVINNÉ *: Liberec
|
Zaslal: 12.07.08 19:11 Předmět: |
|
|
TSE napsal: | Ahoj, zase potřebuji radu, koukám, že jsou problémy s motorky centrálu - nápodobně, rád bych se dostal k nim, ale nemůžu sundat tapec u zadních dveří, původní majitel to snad přivařil nebo co, nevíte někdo co s tím ? Nemáte někdo soubor jak na to ? Už jsem ho měl, nevím, kde jsem ho našel a pakl jsem musel kvůli nějakýmu trojanu formátovat blbec
Dá se ne moc draze koupit dálkový centrál ? můj zabírá 2 cm od okna a to ještě musím složitě mířit k zrcátku ( vypadá to blbě ), a nakonec stejně většinou odemykám klíčem - nechtějte vidět ten pohled na lak kolem zámku  |
Taky jsem s tím poprvé bojoval a zdálo se mi že je to nemožné.
Budeš potřebovat nůž.
Nejdřív zkus jen rukou někde odtrhnout ten tapec od dveří-mě se odlomil růžek, tak opatrně-zkus dole, nebo zboku.Když to nepude, tak to nepřeháněj se silou a zkus to podříznout nožem-je tam taková lepkavá hmota, která to utěsňuje.Drží to ještě takové plastové cvoky. Musíš odtrhávat a odřezávat.Až to budeš mít, tak nahoře to bude ještě zasunuté u okna-stačí rázným trhem nahoru-pozor na kolíček.Musíš mít ale opravdu odříznutou tu hmotu, jinak s tím nehneš.
Až to budeš mít a budeš to dávat zpět, tak zase nejdřív nabouchneš tu horní lištu-jemně, a pak postupně tupé jemné údery tam, kde jsou ty plastové cvoky. Ta hmota se přilepí sama.
P.S.: Nejdřív ale musíš sundat veškeré plasty=kliky, madla,repro, kapsu,spínače.
P.P.S.:Tu hmotu na těch dveřích nech. _________________ Renault R19 Chamade,r.v.1994,1794ccm/65kw.
Renault Laguna Grandtour, r.v. 1998,1598ccm/79kw.
Renault Laguna 3 Grandtour, 2.0 dci 110kw, r.v. 2010 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
goreff
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 10669 Bydliště - POVINNÉ *: Olšany u Prostějova
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
MortE Moderátor

Založen: 24.10.2007 Příspěvky: 3623 Bydliště - POVINNÉ *: BRNO
|
Zaslal: 13.07.08 19:37 Předmět: |
|
|
tak, dneska sem udělal zásadní odhalení...
zas mi přestal jet centrál na pravých zadních dveřích...tak sem to rozebral a vůbec se mi to nechtělo koupat v benzínu, takže sem si řekl, že zkusím vyměnit motorek (náhodou se mi jeden válel mezi ND)...
a co se nestalo, motorek z tím zámkem mlátil, že mi málem vypadl z ruky...podotýkám, že sem ho ani nečistil, ani nestříkal WDčkem!
Takže pro všechny, kdo mají podobný problém- nečistit, nemazat, ale vyměnit motorek...a vzhledem k tomu, co psal goreff, tak asi nějakej jetej...  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sob007 LOPRAIS
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 5122 Bydliště - POVINNÉ *: Skalice [Zn]
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
MortE Moderátor

Založen: 24.10.2007 Příspěvky: 3623 Bydliště - POVINNÉ *: BRNO
|
Zaslal: 13.07.08 20:02 Předmět: |
|
|
sob007 napsal: | Ale proč to jsou pravý zadní dveře??? to nechápu dělalo to i spolužákovi a tady snad každýmu druhýmu  |
jo tak to nevim...ale vypadá to, že je to fakt tím motorkem...
možná je tam nějakej jinej zámek- takže Ti to ten motor zničí dřív, fakt nevím...ale je pravda, že se to stalo hodně lidem... _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 16116 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
goreff
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 10669 Bydliště - POVINNÉ *: Olšany u Prostějova
|
Zaslal: 14.07.08 07:46 Předmět: |
|
|
mě funguje jen u řidiče,u spolujezdce se vždy otevře,ale zavřít se mu nějak nechce a zadní nejdou už několik let,možná až je seženu tak je vyměním,na vrakáči jsou okamžitě pryč,je to další nedostatkové zboží  _________________ F7R 16 Soupapes http://goreff.rajce.idnes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|