Obsah fóra Renault 19 Club Renault 19 Club
Fórum Renault 19 clubu ČR

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

central
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Renault 19 Club -> Elektrika
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
mawerick
Anonymní

PříspěvekZaslal: 16.03.08 00:14    Předmět: Citovat

Díky písnu to tam.
cube

Bydliště - POVINNÉ *: Jížní morava

PříspěvekZaslal: 21.05.08 19:04    Předmět: Citovat

Potřeboval bych nový motorky centralu uz mi fakči jenom u řidiča Crying or Very sad . Se jim uz moc nechce zamykat na to bych se nemohl spolehat a neustale zacvakavat vsecky dvere uz me prestava bavit. Sad Nevite nekdo kde sehnat nové? Nebo aspon nejake ktere by tam pasovaly bez velkych uprav?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mirek

Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava

PříspěvekZaslal: 21.05.08 19:17    Předmět: Citovat

za +-1200,- koupíš UNI sadu i s vystřelovacím klíčkem...
Levné nové náhradní díly http://www.renault19.cz/forum/viewtopic.php?p=246432#246432
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger Skype Name
LANiN
Anonymní

PříspěvekZaslal: 22.05.08 15:07    Předmět: Citovat

kupoval sem nejake univerzaly za 700? mylsím?? 2ovladače 4motorky ... patych dveři sem se nedotk ty mam na klíč Wink projistotu Embarassed
Vítek

Bydliště - POVINNÉ *: Brno

PříspěvekZaslal: 22.05.08 18:18    Předmět: Citovat

u nas jeden motorek 2 vodicovy 90kč 5 ti vodicovy 120kč
TSE
Anonymní

PříspěvekZaslal: 27.05.08 18:57    Předmět: Citovat

Nazdar mistři, nemůže mi někdo poradit, jak sundám tapecírung u řidiče ? Zadrhává mi čudel zamykání ( jenom na heslo ) které neznám a je přilepené dost dobře. Když jsem to páčil dolů, tak se začal lámat.
hrazda

Bydliště - POVINNÉ *: Brno

PříspěvekZaslal: 27.05.08 19:19    Předmět: Citovat

Taky se optám, nevím jestli se to tu řešilo, ale na co se zaměřit, když mi občas centrál odemkne auto na 5m a jindy když stojím u auta, tak nic a musím odemykat klíčem?

exRenault 19 1,8S RT
TSE
Anonymní

PříspěvekZaslal: 12.07.08 18:19    Předmět: Citovat

Ahoj, zase potřebuji radu, koukám, že jsou problémy s motorky centrálu - nápodobně, rád bych se dostal k nim, ale nemůžu sundat tapec u zadních dveří, původní majitel to snad přivařil nebo co, nevíte někdo co s tím ? Nemáte někdo soubor jak na to ? Už jsem ho měl, nevím, kde jsem ho našel a pakl jsem musel kvůli nějakýmu trojanu formátovat blbec Razz

Dá se ne moc draze koupit dálkový centrál ? můj zabírá 2 cm od okna a to ještě musím složitě mířit k zrcátku ( vypadá to blbě ), a nakonec stejně většinou odemykám klíčem - nechtějte vidět ten pohled na lak kolem zámku Laughing
Václav Sedlář

Bydliště - POVINNÉ *: Liberec

PříspěvekZaslal: 12.07.08 19:11    Předmět: Citovat

TSE napsal:
Ahoj, zase potřebuji radu, koukám, že jsou problémy s motorky centrálu - nápodobně, rád bych se dostal k nim, ale nemůžu sundat tapec u zadních dveří, původní majitel to snad přivařil nebo co, nevíte někdo co s tím ? Nemáte někdo soubor jak na to ? Už jsem ho měl, nevím, kde jsem ho našel a pakl jsem musel kvůli nějakýmu trojanu formátovat blbec Razz

Dá se ne moc draze koupit dálkový centrál ? můj zabírá 2 cm od okna a to ještě musím složitě mířit k zrcátku ( vypadá to blbě ), a nakonec stejně většinou odemykám klíčem - nechtějte vidět ten pohled na lak kolem zámku Laughing

Taky jsem s tím poprvé bojoval a zdálo se mi že je to nemožné.

Budeš potřebovat nůž.

Nejdřív zkus jen rukou někde odtrhnout ten tapec od dveří-mě se odlomil růžek, tak opatrně-zkus dole, nebo zboku.Když to nepude, tak to nepřeháněj se silou a zkus to podříznout nožem-je tam taková lepkavá hmota, která to utěsňuje.Drží to ještě takové plastové cvoky. Musíš odtrhávat a odřezávat.Až to budeš mít, tak nahoře to bude ještě zasunuté u okna-stačí rázným trhem nahoru-pozor na kolíček.Musíš mít ale opravdu odříznutou tu hmotu, jinak s tím nehneš.

Až to budeš mít a budeš to dávat zpět, tak zase nejdřív nabouchneš tu horní lištu-jemně, a pak postupně tupé jemné údery tam, kde jsou ty plastové cvoky. Ta hmota se přilepí sama.

P.S.: Nejdřív ale musíš sundat veškeré plasty=kliky, madla,repro, kapsu,spínače.

P.P.S.:Tu hmotu na těch dveřích nech.
goreff

Bydliště - POVINNÉ *: Olšany u Prostějova

PříspěvekZaslal: 13.07.08 13:34    Předmět: Citovat

nedávno jsem se tak nenápadně zeptal v Renaultu kolik stojí nový motorek centrálu na R19.....3900,- Shocked ...neuvěřitelné Shocked
MortE
Moderátor

Bydliště - POVINNÉ *: BRNO

PříspěvekZaslal: 13.07.08 19:37    Předmět: Citovat

tak, dneska sem udělal zásadní odhalení...
zas mi přestal jet centrál na pravých zadních dveřích...tak sem to rozebral a vůbec se mi to nechtělo koupat v benzínu, takže sem si řekl, že zkusím vyměnit motorek (náhodou se mi jeden válel mezi ND)...
a co se nestalo, motorek z tím zámkem mlátil, že mi málem vypadl z ruky...podotýkám, že sem ho ani nečistil, ani nestříkal WDčkem!

Takže pro všechny, kdo mají podobný problém- nečistit, nemazat, ale vyměnit motorek...a vzhledem k tomu, co psal goreff, tak asi nějakej jetej... Laughing
LOPRAIS

Bydliště - POVINNÉ *: Skalice [Zn]

PříspěvekZaslal: 13.07.08 19:57    Předmět: Citovat

Ale proč to jsou pravý zadní dveře??? to nechápu dělalo to i spolužákovi a tady snad každýmu druhýmu Rolling Eyes

http://sob007.rajce.idnes.cz/
Servisní manuály, Jak na to ......
http://www.edisk.cz/adresar/1de83325b3cdf4b28843e72ae17fa915
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Skype Name
MortE
Moderátor

Bydliště - POVINNÉ *: BRNO

PříspěvekZaslal: 13.07.08 20:02    Předmět: Citovat

sob007 napsal:
Ale proč to jsou pravý zadní dveře??? to nechápu dělalo to i spolužákovi a tady snad každýmu druhýmu Rolling Eyes

jo tak to nevim...ale vypadá to, že je to fakt tím motorkem...
možná je tam nějakej jinej zámek- takže Ti to ten motor zničí dřív, fakt nevím...ale je pravda, že se to stalo hodně lidem...

Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava

PříspěvekZaslal: 13.07.08 21:18    Předmět: Citovat

mi v zimě taky protestujou pravé zadní...
Levné nové náhradní díly http://www.renault19.cz/forum/viewtopic.php?p=246432#246432
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger Skype Name
goreff

Bydliště - POVINNÉ *: Olšany u Prostějova

PříspěvekZaslal: 14.07.08 07:46    Předmět: Citovat

mě funguje jen u řidiče,u spolujezdce se vždy otevře,ale zavřít se mu nějak nechce a zadní nejdou už několik let,možná až je seženu tak je vyměním,na vrakáči jsou okamžitě pryč,je to další nedostatkové zboží Rolling Eyes
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Renault 19 Club -> Elektrika Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Strana 2 z 4

Přejdi na: