Obsah fóra Renault 19 Club Renault 19 Club
Fórum Renault 19 clubu ČR

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

na nerovnostech skube motor

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Renault 19 Club -> Motor
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
galejda

Bydliště - POVINNÉ *: Praha 5

PříspěvekZaslal: 08.07.08 16:33    Předmět: na nerovnostech skube motor Citovat

cauve vseci tak renda mi ted obcas dela brajgl hlavne na nerovnostech v zatackach mi nekdy zacne skubat motor pak se vzdycky chytne ....Tak se vas zeptam kde ma r19 54kw kostreni motoru a popripade cim jinym by to mohlo teoreticky bejt
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
LANiN
Anonymní

PříspěvekZaslal: 08.07.08 16:51    Předmět: Citovat

kostření máš u převodovky pak v prostoru mezi baterkou k prostoru u svodů

a nemáš třeba málo benzínu že to natahuje vzduch? Embarassed což předpokládám že asi néé... co tak kontakty na baterce?
kody

Bydliště - POVINNÉ *: Olomouc

PříspěvekZaslal: 08.07.08 18:32    Předmět: Citovat

No moc tomu nerozumim ale mrknul bych i na kabely Rolling Eyes Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
KUNAX

Bydliště - POVINNÉ *: Pardubice

PříspěvekZaslal: 08.07.08 19:58    Předmět: Citovat

Vynechávání motoru v zatáčkách dělaly karburátorový auta a skoro vždycky to byla špatně nastavená hladina v plovákový komoře,ale tenhle problém se u stříkačky dá asi vyloučit,takže bych šel po kabelážích....
Mirek

Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava

PříspěvekZaslal: 08.07.08 20:12    Předmět: Citovat

mi takhle taky dělalo, soudruzi mi asi od baterky omylem dali kostřící kabel z 16v a on uhnil a jak se auto naklopilo tak se kostra odchlípla a auto vynechávalo...

teď tam mám ten sprácný kostřící kabel a je to všechno v pořádku Exclamation Twisted Evil
Levné nové náhradní díly http://www.renault19.cz/forum/viewtopic.php?p=246432#246432
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger Skype Name
LANiN
Anonymní

PříspěvekZaslal: 08.07.08 20:34    Předmět: Citovat

mirek napsal:
mi takhle taky dělalo, soudruzi mi asi od baterky omylem dali kostřící kabel z 16v a on uhnil a jak se auto naklopilo tak se kostra odchlípla a auto vynechávalo...

teď tam mám ten sprácný kostřící kabel a je to všechno v pořádku Exclamation Twisted Evil

hele rejpale.. ventilácké ukostření drželo až doted a vyměnil sem ho za 8V a bylo to na pikaču tak sem tam ubastlil svoji vlastní hrubý kabel

(dělám si prdel nic z 8V bych na auto nedal)
Mirek

PříspěvekZaslal: 08.07.08 21:14    Předmět: Citovat

LANiN napsal:
mirek napsal:

hele rejpale.. ventilácké ukostření drželo až doted a vyměnil sem ho za 8V a bylo to na pikaču tak sem tam ubastlil svoji vlastní hrubý kabel

(dělám si prdel nic z 8V bych na auto nedal)

Vsadím se že ten z 8v tam máš dodnes....
Levné nové náhradní díly http://www.renault19.cz/forum/viewtopic.php?p=246432#246432
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger Skype Name
Peca

Bydliště - POVINNÉ *: Hlavní Hrad Brno-Vlezprdelkov,ináč Breclavsko

PříspěvekZaslal: 08.07.08 21:16    Předmět: Citovat

Myslím,že ti v zatáčce někde něco zajiskří a proto to vynechá,koukni pořádně na tu elektriku,ničím jiným to nebude.
galejda

PříspěvekZaslal: 08.07.08 22:07    Předmět: Citovat

rozdelovac palec a kabely jsou meneny na kostru se mrknu zejtra a benzinu mam urcite dost tak tim to nebude rikam dela to jen nekdy a jen chvili ale v zari jedu do chorvatska a docela rad bych tam dojel Laughing kazodopadne omrknu ty kabely od baterky a kostreni
galejda

PříspěvekZaslal: 13.07.08 11:34    Předmět: Citovat

vyreseno bylo to kostrenim motoru kdyz sem s nim zahejbal tak motor chcipnul tak sem obrousil kontakty dal novy srouby a vse je ok
Mirek

PříspěvekZaslal: 13.07.08 11:37    Předmět: Citovat

měli jsme pravdu Wink
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Renault 19 Club -> Motor Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: