Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
freeskier Anonymní
|
Zaslal: 25.06.08 00:09 Předmět: Otázky |
|
|
Ahoj mam R19, r.v.93, 1.4 43Kw. Později můžu poslat třeba fotku . Mám ho přes 2 roky. Slouží mi parádně. Mam s ním jen menší problémy. A mam nějaký otázky pro zkušené uživatele a zručné mechaniky . Takže od začátku mám problémy s výfukem(je 3 zavařovanej a střední díl celej děravej), takže ho chci o prázdninách vyměnit. Tak bych prosil o radu co koupit. Jestli nějakej sportovní nebo koupit originál výfuk, popřípadě nějaký neoriginál a na kolik asi vyjde. Dál bych potřeboval sehnat zámek 5. dveří, utrhlo se očko kde je táhlo od motorku centrálu. S tím spojené další problémy s centrálem: neotevírají se dveře řidiče(zavírají se) a zadní pravé dveře nefungují na centrál vůbec. Plus malá vada s vnitřnim světlem(špatné kontakty). A teď zde zaujali ty bixenonový výbojky. Takže ještě dotaz jestli se dají sehnat hlavní čirý světlomety. Kdyby byl ještě zámek z tý Borisový 19ky tak to beru hned . Díky za odpovědi |
|
Návrat nahoru |
|
 |
5n00py

Založen: 29.4.2008 Příspěvky: 348 Bydliště - POVINNÉ *: Most
|
Zaslal: 25.06.08 00:26 Předmět: Re: Otázky |
|
|
freeskier napsal: | Ahoj mam R19, r.v.93, 1.4 43Kw. Později můžu poslat třeba fotku . Mám ho přes 2 roky. Slouží mi parádně. Mam s ním jen menší problémy. A mam nějaký otázky pro zkušené uživatele a zručné mechaniky . Takže od začátku mám problémy s výfukem(je 3 zavařovanej a střední díl celej děravej), takže ho chci o prázdninách vyměnit. Tak bych prosil o radu co koupit. Jestli nějakej sportovní nebo koupit originál výfuk, popřípadě nějaký neoriginál a na kolik asi vyjde. Dál bych potřeboval sehnat zámek 5. dveří, utrhlo se očko kde je táhlo od motorku centrálu. S tím spojené další problémy s centrálem: neotevírají se dveře řidiče(zavírají se) a zadní pravé dveře nefungují na centrál vůbec. Plus malá vada s vnitřnim světlem(špatné kontakty). A teď zde zaujali ty bixenonový výbojky. Takže ještě dotaz jestli se dají sehnat hlavní čirý světlomety. Kdyby byl ještě zámek z tý Borisový 19ky tak to beru hned . Díky za odpovědi |
vyfuk origo stoji myslim neco kolem 1000 koukni na vyfuky.cz, kdyz si koupis jen zamek kufru budem mit 2klice jako to mam ja(nadrz kdyz jsem menil zu druheho auta zapomnle jsem na ni a nekam jsem ho dal :-)) a hlavni svetlomety ciri sezenes nekde tu jsou odkazy ale priprav si 600eur:-)))) jinka nekdo to dela, myslim ze ti to jen nejak zbrousi ci co;-) _________________ 1.8i 81kw r93 Ph2
http://5noopy.rajce.idnes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
5n00py

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
sob007 LOPRAIS
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 5122 Bydliště - POVINNÉ *: Skalice [Zn]
|
Zaslal: 25.06.08 06:36 Předmět: |
|
|
výfuk kup od bosalu.
na ten zámek se zeptej v bazaru
to že nefungují pravý zadní dveře dělá snad každá druhá devatenáctka tam je potřeba to celý pročistit a promazat a pokud to aní pak nepude tak výměna
ty bixenony můžeš dát i do světel bez čiré optiky viz třeba Boris  _________________ Renault 19 RT F3P 1794 65kW(SPI) 1993
Renault 19 16V cabrio ph1
http://sob007.rajce.idnes.cz/
Servisní manuály, Jak na to ......
http://www.edisk.cz/adresar/1de83325b3cdf4b28843e72ae17fa915 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Václav Sedlář

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 2689 Bydliště - POVINNÉ *: Liberec
|
Zaslal: 25.06.08 08:13 Předmět: |
|
|
sob007 napsal: |
to že nefungují pravý zadní dveře dělá snad každá druhá devatenáctka tam je potřeba to celý pročistit a promazat a pokud to aní pak nepude tak výměna
|
JJ, měl jsem s tím také problém-pomůže komplet rozebrat, odebrat ručně veškerej sajrajt co uvidíš a pak vykoupat v technickým benzinu.
Žádné mazivo tam nestříkej-zase by se na to nalepil časem ten bordel.
Já jsem to tak udělal a dal zpátky do dveří a nefungovalo to-jsem si myslel, že tam nakonec ten olej nastříkám, ale než jsem se k tomu druhej den dostal, tak to začalo jít.Teď je ten zámek nejčipernější ze všech. _________________ Renault R19 Chamade,r.v.1994,1794ccm/65kw.
Renault Laguna Grandtour, r.v. 1998,1598ccm/79kw.
Renault Laguna 3 Grandtour, 2.0 dci 110kw, r.v. 2010 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dunga

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 4073 Bydliště - POVINNÉ *: Brandýs nad Labem
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
m1tv Moderátor

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 17951 Bydliště - POVINNÉ *: PrAhA
|
Zaslal: 25.06.08 13:32 Předmět: |
|
|
xenony taky umim HID sady děla se h4 bixenon daš ji misto origo žarvovky a nemusiš ani mit čire skla ... _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
5n00py

|
Zaslal: 25.06.08 13:35 Předmět: |
|
|
m1tv napsal: | xenony taky umim HID sady děla se h4 bixenon daš ji misto origo žarvovky a nemusiš ani mit čire skla ... |
ale nevypada to tak dobre jako kdyz mas cirou  _________________ 1.8i 81kw r93 Ph2
http://5noopy.rajce.idnes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
freeskier Anonymní
|
Zaslal: 26.06.08 22:42 Předmět: |
|
|
Přesně tak. Xenony bez čirý optiky nemaj cenu  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dunga

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 4073 Bydliště - POVINNÉ *: Brandýs nad Labem
|
Zaslal: 26.06.08 22:44 Předmět: |
|
|
freeskier napsal: | Přesně tak. Xenony bez čirý optiky nemaj cenu  | ty nemas cenu bez cire optiky videl jsi nekdy ten rozdil ve svitivosti? to je to hlavni... na efekt si tam hod svetla z jineho auta... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
freeskier Anonymní
|
Zaslal: 26.06.08 23:41 Předmět: |
|
|
Ne myslel jsem to tak že je to daleko hezčí a že na 19ku by to určitě hodně rozzářilo. Vim jakej je to rozdíl. Dělám v Helle. Takže se mezi světlama docela pohybuju  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 12.07.08 10:02 Předmět: |
|
|
PŘEDEM PARDON ZA OFFTOP nevím kam to strčit a nezaložit nové téma (zbytečně) když se to menuje otázka tak proč ne se zeptat tady
LIDII KDYŽ SE DO BENZÍNU PŘIDÁVÁ OLOVO PRO např MOTORKU 2TAKT... MŮŽE SE TENHLE BENZÍN S TÍMHLE PŘIDANÝM OLOVEM DÁT I DO NORMÁL BENZÍNOVÉHO MOTORU?? jako například do ventila
jde mě oto že mám v garáži 30l V-Power Racing benzínu v kanystru a asi je smíchaný s tímhle aditivem (máme to do motorek crossky)... na tom aditivu je napsáno že prý chrání ventily a jejich dosedací plochy a je vhodné pro motory bez katalyzátoru (ten už nejní)
nezadře se motor nebo tak něco?? páč mi přijde škoda tam nechat ten benzín když na motorkách stejně ještě asi půl roku jezdit nikdo nebude  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rosta
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 7427 Bydliště - POVINNÉ *: Dolni Domaslavice
|
Zaslal: 12.07.08 13:42 Předmět: |
|
|
pokud v aute nemas kat tak to nema cemu uskodit,jo a mimochodem do dvoutaktu se to nepridava tam nejsou ventily tak co bys tam chranil _________________ R19 Ph2 1,4e - minulost |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 12.07.08 17:41 Předmět: |
|
|
Rosta napsal: | pokud v aute nemas kat tak to nema cemu uskodit,jo a mimochodem do dvoutaktu se to nepridava tam nejsou ventily tak co bys tam chranil |
do dvoutaktu se to dava aby se to nezadrelo pokud se nepletu
taaaakže to motru neuškodí???  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ufas

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 2995 Bydliště - POVINNÉ *: Bechyně
|
Zaslal: 12.07.08 17:48 Předmět: |
|
|
hmm tak to já mám zas asi 30 litrů nafty s benzínem... nejdřív se povedlo natankovat tatíkovi benzín do nafťáka, a pak ještě kámošovi... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|