Obsah fóra Renault 19 Club Renault 19 Club
Fórum Renault 19 clubu ČR

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Otázky
Jdi na stránku 1, 2  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Renault 19 Club -> Motor
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
freeskier
Anonymní

PříspěvekZaslal: 25.06.08 00:09    Předmět: Otázky Citovat

Ahoj mam R19, r.v.93, 1.4 43Kw. Později můžu poslat třeba fotku Very Happy. Mám ho přes 2 roky. Slouží mi parádně. Mam s ním jen menší problémy. A mam nějaký otázky pro zkušené uživatele a zručné mechaniky Very Happy . Takže od začátku mám problémy s výfukem(je 3 zavařovanej a střední díl celej děravej), takže ho chci o prázdninách vyměnit. Tak bych prosil o radu co koupit. Jestli nějakej sportovní nebo koupit originál výfuk, popřípadě nějaký neoriginál a na kolik asi vyjde. Dál bych potřeboval sehnat zámek 5. dveří, utrhlo se očko kde je táhlo od motorku centrálu. S tím spojené další problémy s centrálem: neotevírají se dveře řidiče(zavírají se) a zadní pravé dveře nefungují na centrál vůbec. Plus malá vada s vnitřnim světlem(špatné kontakty). A teď zde zaujali ty bixenonový výbojky. Takže ještě dotaz jestli se dají sehnat hlavní čirý světlomety. Kdyby byl ještě zámek z tý Borisový 19ky tak to beru hned Very Happy. Díky za odpovědi
5n00py

Bydliště - POVINNÉ *: Most

PříspěvekZaslal: 25.06.08 00:26    Předmět: Re: Otázky Citovat

freeskier napsal:
Ahoj mam R19, r.v.93, 1.4 43Kw. Později můžu poslat třeba fotku Very Happy. Mám ho přes 2 roky. Slouží mi parádně. Mam s ním jen menší problémy. A mam nějaký otázky pro zkušené uživatele a zručné mechaniky Very Happy . Takže od začátku mám problémy s výfukem(je 3 zavařovanej a střední díl celej děravej), takže ho chci o prázdninách vyměnit. Tak bych prosil o radu co koupit. Jestli nějakej sportovní nebo koupit originál výfuk, popřípadě nějaký neoriginál a na kolik asi vyjde. Dál bych potřeboval sehnat zámek 5. dveří, utrhlo se očko kde je táhlo od motorku centrálu. S tím spojené další problémy s centrálem: neotevírají se dveře řidiče(zavírají se) a zadní pravé dveře nefungují na centrál vůbec. Plus malá vada s vnitřnim světlem(špatné kontakty). A teď zde zaujali ty bixenonový výbojky. Takže ještě dotaz jestli se dají sehnat hlavní čirý světlomety. Kdyby byl ještě zámek z tý Borisový 19ky tak to beru hned Very Happy. Díky za odpovědi

vyfuk origo stoji myslim neco kolem 1000 koukni na vyfuky.cz, kdyz si koupis jen zamek kufru budem mit 2klice jako to mam ja(nadrz kdyz jsem menil zu druheho auta zapomnle jsem na ni a nekam jsem ho dal :-)) a hlavni svetlomety ciri sezenes nekde tu jsou odkazy ale priprav si 600eur:-)))) jinka nekdo to dela, myslim ze ti to jen nejak zbrousi ci co;-)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
5n00py

PříspěvekZaslal: 25.06.08 00:26    Předmět: Citovat

jko a dopis si do Pf odkud jsi
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
sob007
LOPRAIS

Bydliště - POVINNÉ *: Skalice [Zn]

PříspěvekZaslal: 25.06.08 06:36    Předmět: Citovat

Arrow výfuk kup od bosalu.
Arrow na ten zámek se zeptej v bazaru
Arrow to že nefungují pravý zadní dveře dělá snad každá druhá devatenáctka tam je potřeba to celý pročistit a promazat a pokud to aní pak nepude tak výměna Crying or Very sad
Arrow ty bixenony můžeš dát i do světel bez čiré optiky viz třeba Boris Wink

http://sob007.rajce.idnes.cz/
Servisní manuály, Jak na to ......
http://www.edisk.cz/adresar/1de83325b3cdf4b28843e72ae17fa915
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Skype Name
Václav Sedlář

Bydliště - POVINNÉ *: Liberec

PříspěvekZaslal: 25.06.08 08:13    Předmět: Citovat

sob007 napsal:

Arrow to že nefungují pravý zadní dveře dělá snad každá druhá devatenáctka tam je potřeba to celý pročistit a promazat a pokud to aní pak nepude tak výměna Crying or Very sad

JJ, měl jsem s tím také problém-pomůže komplet rozebrat, odebrat ručně veškerej sajrajt co uvidíš a pak vykoupat v technickým benzinu.

Žádné mazivo tam nestříkej-zase by se na to nalepil časem ten bordel.

Já jsem to tak udělal a dal zpátky do dveří a nefungovalo to-jsem si myslel, že tam nakonec ten olej nastříkám, ale než jsem se k tomu druhej den dostal, tak to začalo jít.Teď je ten zámek nejčipernější ze všech.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Dunga

Bydliště - POVINNÉ *: Brandýs nad Labem

PříspěvekZaslal: 25.06.08 12:42    Předmět: Citovat

co se xenonu a bixenonu tyka, tak primo na strankach klubu mas odkaz na Tacce

http://www.renault19.cz/eshop.php?id_kategorie=4
http://www.renault19.cz/eshop.php?id_kategorie=3

ten je ma na svojem 16v, jestli chces, tak se mozna aj premuzu a zajdu ti to vyfotit, kdyz bude v praci, nebo mu napisu esi nema fotku, mam pocit, ze mel nafocenou i zastavbu Wink
m1tv
Moderátor

Bydliště - POVINNÉ *: PrAhA

PříspěvekZaslal: 25.06.08 13:32    Předmět: Citovat

xenony taky umim HID sady děla se h4 bixenon daš ji misto origo žarvovky a nemusiš ani mit čire skla ...
5n00py

PříspěvekZaslal: 25.06.08 13:35    Předmět: Citovat

m1tv napsal:
xenony taky umim HID sady děla se h4 bixenon daš ji misto origo žarvovky a nemusiš ani mit čire skla ...

ale nevypada to tak dobre jako kdyz mas cirou Laughing
freeskier
Anonymní

PříspěvekZaslal: 26.06.08 22:42    Předmět: Citovat

Přesně tak. Xenony bez čirý optiky nemaj cenu Very Happy
Dunga

Bydliště - POVINNÉ *: Brandýs nad Labem

PříspěvekZaslal: 26.06.08 22:44    Předmět: Citovat

freeskier napsal:
Přesně tak. Xenony bez čirý optiky nemaj cenu Very Happy
ty nemas cenu bez cire optiky Very Happy videl jsi nekdy ten rozdil ve svitivosti? to je to hlavni... na efekt si tam hod svetla z jineho auta...
freeskier
Anonymní

PříspěvekZaslal: 26.06.08 23:41    Předmět: Citovat

Ne myslel jsem to tak že je to daleko hezčí a že na 19ku by to určitě hodně rozzářilo. Vim jakej je to rozdíl. Dělám v Helle. Takže se mezi světlama docela pohybuju Very Happy
LANiN
Anonymní

PříspěvekZaslal: 12.07.08 10:02    Předmět: Citovat

PŘEDEM PARDON ZA OFFTOP nevím kam to strčit a nezaložit nové téma (zbytečně) když se to menuje otázka tak proč ne se zeptat tady Embarassed

LIDII KDYŽ SE DO BENZÍNU PŘIDÁVÁ OLOVO PRO např MOTORKU 2TAKT... MŮŽE SE TENHLE BENZÍN S TÍMHLE PŘIDANÝM OLOVEM DÁT I DO NORMÁL BENZÍNOVÉHO MOTORU?? jako například do ventila Embarassed

jde mě oto že mám v garáži 30l V-Power Racing benzínu v kanystru a asi je smíchaný s tímhle aditivem (máme to do motorek crossky)... na tom aditivu je napsáno že prý chrání ventily a jejich dosedací plochy a je vhodné pro motory bez katalyzátoru (ten už nejní)

nezadře se motor nebo tak něco?? páč mi přijde škoda tam nechat ten benzín když na motorkách stejně ještě asi půl roku jezdit nikdo nebude Embarassed Laughing Laughing
Rosta

Bydliště - POVINNÉ *: Dolni Domaslavice

PříspěvekZaslal: 12.07.08 13:42    Předmět: Citovat

pokud v aute nemas kat tak to nema cemu uskodit,jo a mimochodem do dvoutaktu se to nepridava tam nejsou ventily tak co bys tam chranil
LANiN
Anonymní

PříspěvekZaslal: 12.07.08 17:41    Předmět: Citovat

Rosta napsal:
pokud v aute nemas kat tak to nema cemu uskodit,jo a mimochodem do dvoutaktu se to nepridava tam nejsou ventily tak co bys tam chranil

do dvoutaktu se to dava aby se to nezadrelo pokud se nepletu Question

taaaakže to motru neuškodí???
Ufas

Bydliště - POVINNÉ *: Bechyně

PříspěvekZaslal: 12.07.08 17:48    Předmět: Citovat

hmm tak to já mám zas asi 30 litrů nafty s benzínem... nejdřív se povedlo natankovat tatíkovi benzín do nafťáka, a pak ještě kámošovi...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Renault 19 Club -> Motor Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2  Další
Strana 1 z 2

Přejdi na: