Obsah fóra Renault 19 Club Renault 19 Club
Fórum Renault 19 clubu ČR

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

1,9 td nejede

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Renault 19 Club -> Motor
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
michkad
Anonymní

PříspěvekZaslal: 17.06.08 23:17    Předmět: 1,9 td nejede Citovat

Dobrý, mám problém se startováním, hned po nastartování motor párkrát protočí a pak hned zdechá, baterka v pořádku, Po napumpování ruční pumpou se mipárkrát podařilo, udržet motor chvíli v chodu(2-3 vteřiny) ale pak klesly otáčky a konec, nevíte někdo, co s tím může být, myslel jsem na zavzdušnění, ale nejsem moc odborník na diesly, tak jestli byste když tak mohli poradit jak to odvzdušnit. Díky za každý příspěvek
LANiN
Anonymní

PříspěvekZaslal: 17.06.08 23:20    Předmět: Citovat

vyhoď to.. diesel patří do kamen
za Embarassed
LANiN
Anonymní

PříspěvekZaslal: 17.06.08 23:22    Předmět: Citovat

co tak palivove čerpadlo?? (v dieselech se nevyznam) je dobre? tlačí vubec něco? Idea
michkad
Anonymní

PříspěvekZaslal: 17.06.08 23:24    Předmět: Citovat

Ruční palivové dává, zkoušel jsem jsme to dneska odvzdušnit přes přepust ale nešlo to
Mirek

Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava

PříspěvekZaslal: 17.06.08 23:25    Předmět: Citovat

možná palivový filtr
Levné nové náhradní díly http://www.renault19.cz/forum/viewtopic.php?p=246432#246432
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger Skype Name
michkad
Anonymní

PříspěvekZaslal: 17.06.08 23:25    Předmět: Citovat

na to jsme taky myslel
LANiN
Anonymní

PříspěvekZaslal: 17.06.08 23:29    Předmět: Citovat

a zkoušel jsi jestli na nastartovany motor čerpadlo točí?? jestli to je stejne tak by tam mělo být relátko možná má špatný kontakt a spína jak se mu zachce Question ... nebo jak piše mirek možna jen ucpany filtr .. naftu předpokládám že tam máš?? Laughing Laughing
michkad
Anonymní

PříspěvekZaslal: 17.06.08 23:33    Předmět: Citovat

Pravdou je, že před tím než to začalo dělat, tak mi začala svítit kontrolka nafty, první co jsem udělal tak jsem s kanďákem pelášil na benzínku a rencka trochu nakrmil, ale podle diskuzí které jsem si pročital, mám strach, jestli nedošlo k zavzdušnění. Jo a ještě jsem zapoměl zmínit, že před tím, než se mi to stalo, tak auto bylo týden odstavené na parkáči a po týdnu takové překvápko.
Mirek

Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava

PříspěvekZaslal: 17.06.08 23:35    Předmět: Citovat

mi v R19 dieslu došla nafta TOTAL.. pak sjem ještě 20x točil motorem naprázdno a teprve potom dolil z kanistru a pak to jelo v pohode takže se to asi samo odvzdušní
Levné nové náhradní díly http://www.renault19.cz/forum/viewtopic.php?p=246432#246432
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger Skype Name
michkad
Anonymní

PříspěvekZaslal: 17.06.08 23:38    Předmět: Citovat

to že mi došla nafta se stalo už jednou, přijel kámoš a půl hodiny odvzdušnoval, takže to asi tak samo u mě nejde. Promblém je, že to ho nemám po ruce a v pátek se s autem potřebuju dostat aspon domů,
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Renault 19 Club -> Motor Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: