Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
michkad Anonymní
|
Zaslal: 17.06.08 23:17 Předmět: 1,9 td nejede |
|
|
Dobrý, mám problém se startováním, hned po nastartování motor párkrát protočí a pak hned zdechá, baterka v pořádku, Po napumpování ruční pumpou se mipárkrát podařilo, udržet motor chvíli v chodu(2-3 vteřiny) ale pak klesly otáčky a konec, nevíte někdo, co s tím může být, myslel jsem na zavzdušnění, ale nejsem moc odborník na diesly, tak jestli byste když tak mohli poradit jak to odvzdušnit. Díky za každý příspěvek |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 17.06.08 23:20 Předmět: |
|
|
vyhoď to.. diesel patří do kamen
za  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 17.06.08 23:22 Předmět: |
|
|
co tak palivove čerpadlo?? (v dieselech se nevyznam) je dobre? tlačí vubec něco?  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
michkad Anonymní
|
Zaslal: 17.06.08 23:24 Předmět: |
|
|
Ruční palivové dává, zkoušel jsem jsme to dneska odvzdušnit přes přepust ale nešlo to |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 16116 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
michkad Anonymní
|
Zaslal: 17.06.08 23:25 Předmět: |
|
|
na to jsme taky myslel |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 17.06.08 23:29 Předmět: |
|
|
a zkoušel jsi jestli na nastartovany motor čerpadlo točí?? jestli to je stejne tak by tam mělo být relátko možná má špatný kontakt a spína jak se mu zachce ... nebo jak piše mirek možna jen ucpany filtr .. naftu předpokládám že tam máš??  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
michkad Anonymní
|
Zaslal: 17.06.08 23:33 Předmět: |
|
|
Pravdou je, že před tím než to začalo dělat, tak mi začala svítit kontrolka nafty, první co jsem udělal tak jsem s kanďákem pelášil na benzínku a rencka trochu nakrmil, ale podle diskuzí které jsem si pročital, mám strach, jestli nedošlo k zavzdušnění. Jo a ještě jsem zapoměl zmínit, že před tím, než se mi to stalo, tak auto bylo týden odstavené na parkáči a po týdnu takové překvápko. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 16116 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava
|
Zaslal: 17.06.08 23:35 Předmět: |
|
|
mi v R19 dieslu došla nafta TOTAL.. pak sjem ještě 20x točil motorem naprázdno a teprve potom dolil z kanistru a pak to jelo v pohode takže se to asi samo odvzdušní _________________
Levné nové náhradní díly http://www.renault19.cz/forum/viewtopic.php?p=246432#246432 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
michkad Anonymní
|
Zaslal: 17.06.08 23:38 Předmět: |
|
|
to že mi došla nafta se stalo už jednou, přijel kámoš a půl hodiny odvzdušnoval, takže to asi tak samo u mě nejde. Promblém je, že to ho nemám po ruce a v pátek se s autem potřebuju dostat aspon domů, |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|