Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Milhausik Anonymní
|
Zaslal: 16.06.08 17:44 Předmět: netahne a neco tam syci |
|
|
prosim o radu.nedavno mi zaclo zlobit moje 19(4-bod,66kw,rok 95).kdyz se ohreje tak prestane od 3tis. Otacek tahnout(dusi se) a neco mi zacne od motoru sycet jako by nekde neco unikalo.na volnobeh nebo proslapnuti to nedela,takze nemuzu prijit odkud to jde,jen kdyz jedu a musi byt ohraty.Vetsinou tak po 40km.za studena nic.Hadice a tak sem prohlidl,nikde nic.jen sem zjistil ze mam vcudu jednu mrazovku a unika tam malinko voda,ale ze by to byl tim.Mam podezreni na tesneni pod hlavou ale nema to zadny priznaky toho.A jeste jeden dotaz,da se poznat funkcnost serva?Prijde mi ze jde nejak ztuha tocit volantem.vsem dik moc za rady. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Martin Pergl

Založen: 13.2.2008 Příspěvky: 1894 Bydliště - POVINNÉ *: Kladno
|
Zaslal: 16.06.08 21:37 Předmět: |
|
|
Do toho serva se prý leje nějaká kapalina myslím že (AFT) nebo či co.To že ti motor blbě táhne může být problém v tom těsnění pod hlavou,protože čím větší zatížení motoru tím je větší komresní tlak a to může být tvůj případ. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Milhausik Anonymní
|
Zaslal: 17.06.08 11:01 Předmět: |
|
|
nebo sem uvažoval že by to bylo benzínový čerpadlo a nestíhá dávat,tím pádem to pak saje víc vzduch a dělá ten syčivej vzduch.Mám doma jiný dobrý je taky z 19 66kw ale z jednobodu tak nevim jestli dává stejně tlak nebo mín.Nevíte někdo? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 16116 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
KUNAX
Založen: 21.5.2008 Příspěvky: 1075 Bydliště - POVINNÉ *: Pardubice
|
Zaslal: 17.06.08 11:19 Předmět: |
|
|
Taky bych to syčení přisuzoval spíš tomu,že je rozhozená bohatost směsi a né že někde něco uniká. Neztrácej čas a peníze různejma experimentama a zajeď si na diagnostiku. _________________ R19 F3P N760 65kW r.v.94 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Milhausik Anonymní
|
Zaslal: 17.06.08 11:28 Předmět: |
|
|
jenže to nedělá furt a přišlo to z hodiny na hodinu bude to něco mechanickýho nebo nějaký těsnění,čerpadlo.Nějaký čidla navíc mám i to čerpadlo tak budu zkoušet a bud a nebo.Diagnostika až v posledním případě když nic nezabere |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|