Obsah fóra Renault 19 Club Renault 19 Club
Fórum Renault 19 clubu ČR

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

netahne a neco tam syci

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Renault 19 Club -> Motor
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Milhausik
Anonymní

PříspěvekZaslal: 16.06.08 17:44    Předmět: netahne a neco tam syci Citovat

prosim o radu.nedavno mi zaclo zlobit moje 19(4-bod,66kw,rok 95).kdyz se ohreje tak prestane od 3tis. Otacek tahnout(dusi se) a neco mi zacne od motoru sycet jako by nekde neco unikalo.na volnobeh nebo proslapnuti to nedela,takze nemuzu prijit odkud to jde,jen kdyz jedu a musi byt ohraty.Vetsinou tak po 40km.za studena nic.Hadice a tak sem prohlidl,nikde nic.jen sem zjistil ze mam vcudu jednu mrazovku a unika tam malinko voda,ale ze by to byl tim.Mam podezreni na tesneni pod hlavou ale nema to zadny priznaky toho.A jeste jeden dotaz,da se poznat funkcnost serva?Prijde mi ze jde nejak ztuha tocit volantem.vsem dik moc za rady.
Martin Pergl

Bydliště - POVINNÉ *: Kladno

PříspěvekZaslal: 16.06.08 21:37    Předmět: Citovat

Do toho serva se prý leje nějaká kapalina myslím že (AFT) nebo či co.To že ti motor blbě táhne může být problém v tom těsnění pod hlavou,protože čím větší zatížení motoru tím je větší komresní tlak a to může být tvůj případ.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Milhausik
Anonymní

PříspěvekZaslal: 17.06.08 11:01    Předmět: Citovat

nebo sem uvažoval že by to bylo benzínový čerpadlo a nestíhá dávat,tím pádem to pak saje víc vzduch a dělá ten syčivej vzduch.Mám doma jiný dobrý je taky z 19 66kw ale z jednobodu tak nevim jestli dává stejně tlak nebo mín.Nevíte někdo?
Mirek

Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava

PříspěvekZaslal: 17.06.08 11:11    Předmět: Citovat

Nebo by to mohlo být přisávání falešného vzduch jak je těsnění u sání...
Levné nové náhradní díly http://www.renault19.cz/forum/viewtopic.php?p=246432#246432
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger Skype Name
KUNAX

Bydliště - POVINNÉ *: Pardubice

PříspěvekZaslal: 17.06.08 11:19    Předmět: Citovat

Taky bych to syčení přisuzoval spíš tomu,že je rozhozená bohatost směsi a né že někde něco uniká. Neztrácej čas a peníze různejma experimentama a zajeď si na diagnostiku.
Milhausik
Anonymní

PříspěvekZaslal: 17.06.08 11:28    Předmět: Citovat

jenže to nedělá furt a přišlo to z hodiny na hodinu bude to něco mechanickýho nebo nějaký těsnění,čerpadlo.Nějaký čidla navíc mám i to čerpadlo tak budu zkoušet a bud a nebo.Diagnostika až v posledním případě když nic nezabere
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Renault 19 Club -> Motor Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: