Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Braindead
Založen: 11.3.2008 Příspěvky: 172 Bydliště - POVINNÉ *: Milovice u Horic
|
Zaslal: 13.06.08 09:33 Předmět: Rozvody 16V |
|
|
cao, bude vadit kdyz ted na cca 400km vymenim jen jen remen bez kladek...je to vsechno tak na polovine zivotnosti ale chlapek rikal at ho tam radci nedavam protoze je takovej divnej no ale potrebuju nekam dojet nez budu mit prachy na kladky...ja vim ze to je mrte prace navic ale potrebuju vedet jestli to nevadi kdyz tam dam jen novej remen zatim na tu chvilku.. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kengi34

Založen: 15.1.2008 Příspěvky: 141 Bydliště - POVINNÉ *: lovosice
|
Zaslal: 13.06.08 09:46 Předmět: |
|
|
Zahráváš si. Je to sázka do loterie. Aby to nebyla tvoje poslední jízda, ale jestli ti to za to stojí dělej jak myslíš. Já bych vyměnil každopádně i kladky ale páč na ně nemáš tak to je blbý. Zkus to vykoumat jinak jak se tam někam dostat a pak to vyměň všechno čus _________________ Renault 19 16v r.v 1992 únor, najeto 200000 km pořád jede super dědek. http://lika.rajce.idnes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rosta
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 7427 Bydliště - POVINNÉ *: Dolni Domaslavice
|
Zaslal: 13.06.08 10:06 Předmět: |
|
|
jestli to je jenom 400km a ten remen neni uplne na sracky tak bych radsi pockal auto moc nehonil a vymenil to az vsechno najednou,ale jak to tak ctu esta jednou ty uz mas ten stary sundany? to je pak risk ho davat spatky _________________ R19 Ph2 1,4e - minulost |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Braindead
|
Zaslal: 13.06.08 10:16 Předmět: |
|
|
no prave ze mam no...memil jsem celej blok tak to bylo hodne dlouho dole...neni uplne spatnej ale rikali ze takovej moc gumovej..mel by bej prej tuzsi...tak se bojim aby me nepraskl nez dojedu domu...ze to bude prace navic zase mi je jedno..stejnak to pak nebudu delat ja ale ty kladky kdyz rikaly ze to je na polovine tak nerikejte ze to na tu chvilku nevydrzi... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
radecek7

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 5176 Bydliště - POVINNÉ *: Brno-Vlezprdelkov
|
Zaslal: 13.06.08 12:55 Předmět: |
|
|
Braindead napsal: | no prave ze mam no...memil jsem celej blok tak to bylo hodne dlouho dole...neni uplne spatnej ale rikali ze takovej moc gumovej..mel by bej prej tuzsi...tak se bojim aby me nepraskl nez dojedu domu...ze to bude prace navic zase mi je jedno..stejnak to pak nebudu delat ja ale ty kladky kdyz rikaly ze to je na polovine tak nerikejte ze to na tu chvilku nevydrzi... | jn je to risk ale na origi rozvoda de najezdit 210 000....aji kdyz to honil to auto ale pak jak sem ho vytah tak sem ho trosku ohl a vypadali ty zuby.... jinak kdyby jsi s tim chtel jet tak to netoc vubec pri kazdym pridani plynu to muze rupnout...  _________________ BMW E36 CABRIO:)
Renault 19 16v PH1
Volvo V70 2.5 TDI rakev
VW Golf Cabrio III dostala moje draha:)
Felda pracant |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Braindead
|
Zaslal: 13.06.08 14:04 Předmět: |
|
|
210000KM????to jses taky strelec:))))no ja tam dam ten novej a uvidim...to by v tom byl cert kdyby ty kladky nevydrzely:))a kdyby ne tak co se s nima muze stat??by se sekly??? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
goreff
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 10669 Bydliště - POVINNÉ *: Olšany u Prostějova
|
Zaslal: 14.06.08 07:26 Předmět: |
|
|
vyměń všechno nebo jezdi na kole ...od takovejch lidí bych v životě 16v nekoupil,v čechách se prostě vomrdává všechno,podle toho taky ty rencky vypadají  _________________ F7R 16 Soupapes http://goreff.rajce.idnes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Braindead
|
Zaslal: 14.06.08 17:01 Předmět: |
|
|
ja taky nerikam ze to tam chci dat a prodat to!!!!potrebuju¨to jen na tu chvily tak nevim co tady jako omrdavam...........samo ze vymeni vsechno nejsem idiot abych to tam nechäl a ze to bude prace navic mi nevadi...stejnak nemam co delat tak na tom nesejde! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|