Obsah fóra Renault 19 Club Renault 19 Club
Fórum Renault 19 clubu ČR

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Rozvody 16V

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Renault 19 Club -> Motor
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Braindead

Bydliště - POVINNÉ *: Milovice u Horic

PříspěvekZaslal: 13.06.08 09:33    Předmět: Rozvody 16V Citovat

cao, bude vadit kdyz ted na cca 400km vymenim jen jen remen bez kladek...je to vsechno tak na polovine zivotnosti ale chlapek rikal at ho tam radci nedavam protoze je takovej divnej no ale potrebuju nekam dojet nez budu mit prachy na kladky...ja vim ze to je mrte prace navic ale potrebuju vedet jestli to nevadi kdyz tam dam jen novej remen zatim na tu chvilku..
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
kengi34

Bydliště - POVINNÉ *: lovosice

PříspěvekZaslal: 13.06.08 09:46    Předmět: Citovat

Zahráváš si. Je to sázka do loterie. Aby to nebyla tvoje poslední jízda, ale jestli ti to za to stojí dělej jak myslíš. Já bych vyměnil každopádně i kladky ale páč na ně nemáš tak to je blbý. Zkus to vykoumat jinak jak se tam někam dostat a pak to vyměň všechno Very Happy čus
Rosta

Bydliště - POVINNÉ *: Dolni Domaslavice

PříspěvekZaslal: 13.06.08 10:06    Předmět: Citovat

jestli to je jenom 400km a ten remen neni uplne na sracky tak bych radsi pockal auto moc nehonil a vymenil to az vsechno najednou,ale jak to tak ctu esta jednou ty uz mas ten stary sundany? to je pak risk ho davat spatky
Braindead

PříspěvekZaslal: 13.06.08 10:16    Předmět: Citovat

no prave ze mam no...memil jsem celej blok tak to bylo hodne dlouho dole...neni uplne spatnej ale rikali ze takovej moc gumovej..mel by bej prej tuzsi...tak se bojim aby me nepraskl nez dojedu domu...ze to bude prace navic zase mi je jedno..stejnak to pak nebudu delat ja Laughing ale ty kladky kdyz rikaly ze to je na polovine tak nerikejte ze to na tu chvilku nevydrzi...
radecek7

Bydliště - POVINNÉ *: Brno-Vlezprdelkov

PříspěvekZaslal: 13.06.08 12:55    Předmět: Citovat

Braindead napsal:
no prave ze mam no...memil jsem celej blok tak to bylo hodne dlouho dole...neni uplne spatnej ale rikali ze takovej moc gumovej..mel by bej prej tuzsi...tak se bojim aby me nepraskl nez dojedu domu...ze to bude prace navic zase mi je jedno..stejnak to pak nebudu delat ja Laughing ale ty kladky kdyz rikaly ze to je na polovine tak nerikejte ze to na tu chvilku nevydrzi...
jn je to risk ale na origi rozvoda de najezdit 210 000....aji kdyz to honil to auto ale pak jak sem ho vytah tak sem ho trosku ohl a vypadali ty zuby.... Laughing jinak kdyby jsi s tim chtel jet tak to netoc vubec pri kazdym pridani plynu to muze rupnout... Twisted Evil
VW Golf Cabrio III dostala moje draha:)
Felda pracant
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail AOL Instant Messenger
Braindead

PříspěvekZaslal: 13.06.08 14:04    Předmět: Citovat

210000KM????to jses taky strelec:))))no ja tam dam ten novej a uvidim...to by v tom byl cert kdyby ty kladky nevydrzely:))a kdyby ne tak co se s nima muze stat??by se sekly???
goreff

Bydliště - POVINNÉ *: Olšany u Prostějova

PříspěvekZaslal: 14.06.08 07:26    Předmět: Citovat

vyměń všechno nebo jezdi na kole Laughing ...od takovejch lidí bych v životě 16v nekoupil,v čechách se prostě vomrdává všechno,podle toho taky ty rencky vypadají Confused
Braindead

PříspěvekZaslal: 14.06.08 17:01    Předmět: Citovat

ja taky nerikam ze to tam chci dat a prodat to!!!!potrebuju¨to jen na tu chvily tak nevim co tady jako omrdavam...........samo ze vymeni vsechno nejsem idiot abych to tam nechäl a ze to bude prace navic mi nevadi...stejnak nemam co delat tak na tom nesejde!
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Renault 19 Club -> Motor Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: