Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
MimanN
Založen: 14.1.2008 Příspěvky: 133 Bydliště - POVINNÉ *: Vyškov na Moravě
|
Zaslal: 04.06.08 19:32 Předmět: ?? klepání do volantu ?? |
|
|
Zdravím vás!
Bude to čtrnáct dní co mám R19. Majitel prý dělal všechny ložiska a čepy v listopadu před technickou, auto tomu vcelku i odpovídá(ve vyšších rychlostech drží stopu apod.). Všiml jsem si ale jedné zvláštnosti - když se mi zahřeje motor ke druhé "čárce" tak se objeví záhadné klepání volantu. Vliv na jízdu to nemá, ale mám strach aby se něco nestalo, zní to jako tlumič nebo něco, jenomže mi to jakoby klepalo do tyče řízení - volant je v klidu, jen se trochu otřepe, a ten zvuk...
Dnes u nás pršelo, jel jsem po dešti asi 50km, teplota byla mezi 1. a 2. čárkou a žádný klepání nenastalo!!!
A teď babo raď - schválně, kdo na to příjde - co to je? _________________ ..mimojiné Renault R19 GTD Chamade  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 04.06.08 19:45 Předmět: |
|
|
a dělá ti to jen za jízdy? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Cawba

Založen: 22.11.2007 Příspěvky: 1616 Bydliště - POVINNÉ *: Brno
|
Zaslal: 04.06.08 20:19 Předmět: |
|
|
Trochu otazka mimo tema, jak se ti to hreje? Bezna provozni teplota, kdyz je hic, kdy spina vetrak, atd... kdyztak to chvilku sleduj a pak mi hod info pls!  _________________ ex R19 1.9D PH.II (16V Inspired) -> BMW Power
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ljonas Anonymní
|
Zaslal: 05.06.08 15:07 Předmět: klepání do volantu |
|
|
A máš řízení s posilovačem nebo bez ? Pokud je bez posilovače, je to asi vůle ve hřebenu řízení, kdy jsou na tyč řízení přenášeny rázy od kol při nerovnosti vozovky. U řízení s posilovačem to není tak zřetelné, protože hydraulika rázy tlumí. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 16116 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
lzika Anonymní
|
Zaslal: 06.06.08 06:54 Předmět: |
|
|
Já si myslim, že by to moh být jeden ze silenbloků motoru. Když je studenej tak drží vyšší otáčky a tolik to neklepe a po zahřátí ti otáčky spadnou a vibrace budou zřetelnější. To mi tak jediný napadá v souvislosti s teplotou. Pak by to mělo být znát při vyřazení nebo na semaforech a nebo v nízkých otáčkách.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|