|
Renault 19 Club Fórum Renault 19 clubu ČR
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
PETIN

Založen: 17.9.2010 Příspěvky: 7471 Bydliště - POVINNÉ *: Chotěboř
|
Zaslal: 18.05.14 16:27 Předmět: |
|
|
Ano,sraz jsem pojal jinak,to je pravda.Jinak,protože všechny ostatní srazy jsou neustále stejný a to je podle mě trochu škoda/nuda.Auto jsem si umyl během času,kdy si lidi od Renaultu připravovali pole působnosti a já nebyl potřeba.Že vázla organizace při předváděčkách?Ano,protože tohle jsme nikdo nikdy nedělal a nebylo tedy zřejmé jak začít.Soutěže nebyli,protože bylo počasí na pytel,jinak jich pár připravenejch bylo!Ale O.K.,jedni se bavili,jiní mín,nedá se zavděčit všem.Přijde mi,jako bychom byli ryvalové,ale to je přece blbost!Chtěl jsem udělat pohodovej sraz kde se povozíte ve funglovkách a v klídku pokecáte po dlouhé odmlce.Každej má jiný měřítka,chápu ale dobrý,komu se nelíbylo at příště nejezdí,komu jo,přijede zase.
Pár negativních názorů mě poučí ale rozhodně neodradí,spíše naopak.Většina z vás si to užila a to je moc dobře.Opět se potvrdilo že jsme skvělá parta a osobně se už nemůžu dočkat na další sraz. _________________ EX Chamade PH2 16v-92
+Chrysler Town and Country 3,8V6 4x4-97
+Jaguar Daimler Six-91
+Jaguar XJR6(x300)-95
+Peugeot 307 3D HDI-04
PETIN 721 686 734 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Tilo

Založen: 13.5.2013 Příspěvky: 235 Bydliště - POVINNÉ *: Drážďany
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Marv Vítěz Drhlen 2007

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 7357 Bydliště - POVINNÉ *: Rousínov u Vyškova
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Boris Organizátor Drhlen

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 10287 Bydliště - POVINNÉ *: Semily
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Víťa

Založen: 11.7.2009 Příspěvky: 3105 Bydliště - POVINNÉ *: Krnov, Bola, Opa, Ova a tak...
|
Zaslal: 18.05.14 20:01 Předmět: |
|
|
Das ist gut! See you again in Senec  _________________ No mainstream, just French... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Víťa

Založen: 11.7.2009 Příspěvky: 3105 Bydliště - POVINNÉ *: Krnov, Bola, Opa, Ova a tak...
|
Zaslal: 18.05.14 20:07 Předmět: |
|
|
Díky PETINovi za super sraz Poprvé a pro nás perfektně Počasí se totálně podělalo, ale nejsme z cukříčku, takže cajk Jeli jsme se odreagovat, vypít, mrknout na nové Dacie a Renaulty, vypít, podívat se na vás všechny, vypít a to se podařilo takže pohodička Zázemí pecka, nemůžu si stěžovat, určitě se hodláme všichni vrátit Jo a PR0V0CATEURovi díky za geniální dobrodružství Hodně na pohodičku sraz, díky ještě jednou majster A jelikož Opava byla mimo opět a zase, tak foto později  _________________ No mainstream, just French... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Herodes 67

Založen: 25.10.2010 Příspěvky: 1863 Bydliště - POVINNÉ *: Opava-City
|
Zaslal: 18.05.14 20:36 Předmět: |
|
|
+1 ...
za mě taky dík Petinovi ... program ideál.. hold počasí nepřálo což mi nevadilo ... páč jsem lenoch a sraz byl ideál pro mě... nic po mě nikdo nechtěl... bylo co pít.. jíst.. zázemí parádní .. ceny no stress... autíčko skoro bez problémů vše zvládlo... díky srazu mám nárazník konečně v barvě a dokonce drží víc jak na jednom šroubku ... čidlo na setrváku vyměněno,a t d...
příště přijedu určitě zase
.. velký klobouček Tilo a jeho kolegům, že dojeli až k nám ...
fotky nemám...
jinak najeto 485 km ... průměrná spotřeba 7,5l ... průměrná rychlost 52,6 km/hod .. co jsem vypil jsem radši nepočítal .. však to znáte _________________ Espace III 2.0 8V LPG
16V Chamade - aktual
16V - prodáno
16V - Blue pussy off
16V CABRIO - výměna za EIII
Cabrio - výměna za 16V for kubles
2x 16V - K.O.
http://sixty-seven.rajce.idnes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
PETIN

|
Zaslal: 18.05.14 20:55 Předmět: |
|
|
Díky kluci,rád zopakuju a doufám že včetně Dacií.Majitelka autosalonu byla naprosto úžasná,však kluci co se mnou auta vraceli vědí svoje
Netušim jestli si to tu přečte,ale speciální poděkování patří panu Teclovi,který celou DUSTER TOUR zařídil a pak s vámi jezdil,jste frajer  _________________ EX Chamade PH2 16v-92
+Jaguar Daimler Six-91
+Jaguar XJR6(x300)-95
+Peugeot 307 3D HDI-04
PETIN 721 686 734 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Tilo

Založen: 13.5.2013 Příspěvky: 235 Bydliště - POVINNÉ *: Drážďany
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kubais Zoofil

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 7176 Bydliště - POVINNÉ *: Drsný kraj,drsní lidé-Bruntál
|
Zaslal: 18.05.14 21:19 Předmět: |
|
|
Ano sraz jiný než na který jsme zvyklí, kombinace špatného počasí a bezčinného průběhu odpoledne způsobilo lehkou zevlnudu. Dáčky supr, už předtím se mi Duster líbil a teď naprosto vede. A příště bych prosil pevnější ruku organizátora a trochu více informovanosti davu, kdybych nevěděl z fora že je Petin organizátor, tak to z placu ani nešlo poznat.
Nějaké foto, než se Canon úplně podělal, krám jeden, zlatej Nikon
http://kubais.rajce.idnes.cz/R19_chotebor _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Geltny
Založen: 12.11.2009 Příspěvky: 623 Bydliště - POVINNÉ *: Karviná
|
Zaslal: 18.05.14 21:27 Předmět: |
|
|
za me top !!!!! penine pecka !! sice jsem nestil dačky protoze jsem prijel az v sopotu kolem 2 ale super ti co se bavit chteli tak si zábavu našli jsem rád že jsem vetšinu poznal doufám že son nekomu moje auto aspon trošku líbilo...počasí to nasrat chuj s ním ale auta se nerostekly a my taky ne já ujeto 610km spotřeba okolo 8,0L ale tím že mi fuči výfuk před lambdou a před opavou jsem už jel kudlu protože jsme spechali domu tak jsem spokojen auto šlapalo bez problému a jeste jednou díky petine !!!! jestli budou finance příšte jedu určitě zase !! díky moc ! jo a provo na tu jízdu už asi nikdy nezapomenu dík  _________________ R19 PH1 1991 1.7i 8v F3N 54kw zhnilej dědek
R19 PH2 1993 1.7i 8v F3N 54kw ex
R19 PH2 1995 1,8i 8v F3P 81kW (životní láska) aktual |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 16116 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava
|
Zaslal: 19.05.14 09:30 Předmět: |
|
|
Za mě propadák...
Petin už na řadě srazů byl, takže dostatečně poučen o tom jak by měla vypadat organizace.
Abych nebyl vulgární, tak to řeknu takto:
Příště, vzhledem k tomu že rezervace chaty byla stejně nutná osobně, se můžeme domluvit na fóru na místě srazu sami a nemusí nás nikdo rádoby organizovat. Lidi kteří Petina neznali stejně do konce srazu vůbec nevěděli kdo organizátor vlastně je. A jako bonus by člověk ušetřil dvě kila vyhozené oknem. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Víťa

|
Zaslal: 19.05.14 09:57 Předmět: |
|
|
Tilo napsal: | Víťa napsal: | Das ist gut! See you again in Senec  |
Hell yeah ty vole ! | yeah!!!!  _________________ No mainstream, just French... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ivon
Založen: 13.11.2007 Příspěvky: 2114 Bydliště - POVINNÉ *: Nový Bor
|
Zaslal: 19.05.14 11:16 Předmět: |
|
|
Přečetl jsem si příspěvky doposud, ale napíšu jen svůj nazor s tím, že na některé body v navážu...
Jel jsem na sraz, abych viděl lidičky po dlouhé odmlce, pokecal a popil...přesně tak, jak jsem se mohl dočíst v programu, který měl hlavní lákadlo předváděcí vozy Renaultu Křehlík.
(od r. 2005 si nepamatuju, že by se někdy někomu na sraz R19 povedlo přemluvit Renault na takovouto akci a ještě se 6 auty!!)
V pátek bylo mj. i v ceně startovného maso k večeři zdarma (to k těm obrečeným 200,- pro někoho, kteří zapomněli, že dohadování u dealera, sehnání kempu, dojetí pro auta a prkotiny asi taky stály PHM...)
Počasí se pokazilo, ale to je vyšší moc a pár malých soutěží, co Petin říkal, že chtěl udělat by byly asi opravdu spíš na obtíž.
K tomu snad jen dodat, že srazy už dávno nejsou o pořádání jednotlivcem, ale jsme parta, která se sakra dlouho zná a někdo mohl včas Petinovi říct, že se nudí a další znuděný se mohli zapojit se do vymyšlení nějaké malé soutěže. (jako se to stalo v případě Olešky loni, kdy jsem zašel za Boriskem a Bobešem a dovymysleli jsme i zmáchaní pod deštníky, RZ po kempu, o které organizátor skoro netušil a nakonec byla málem atrakcí srazu).
Já jsem se díky občasným jazykovým službám pro německé kámoše fakt nestačil nudit, natož zas něco výmýšlet, ale to jen za mě.
Shrnuto můj názor:
+ (plusy): jedinečná akce s předváděcími vozy, prostor v kempu, chatky, lokalita, účastníci
- (mínusy): organizace lidí a času (i když jsem myslel, že to nevadí, nějaký generál je fakt potřeba a s tím spojeno další: Ano souhlasím, aspoň jeden další bod programu to chtělo, ale jak jsem psal výše, nemusí to být vždy na jednom člověku... a Petin na to všechno byl naprosto sám.
Beru to tak, že to byl jeho první sraz, a pokud ho neodradíte, tak myslím slušný základ na vypilování další roky. (účastnit se a organizovat je trochu jiný kafe...to potvrdí každý, kdo si pořádání zkusil)
Fota (a videa ňáký):
https://plus.google.com/photos/117939719467313406549/albums/6015060145095734289?authkey=COKN7PDP3eDTbA _________________ ex: 6 x R19 a pak různě samé Rencky
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
PETIN

|
Zaslal: 19.05.14 16:23 Předmět: |
|
|
Rozhodně mě to neodradí,spíš naopak.Kdo se nudil,at příště zůstane doma A když jsme u těch peněz,skončil jsem v mínusu,ale je mi to šumák,takže za rok zase,kamarádi  _________________ EX Chamade PH2 16v-92
+Jaguar Daimler Six-91
+Jaguar XJR6(x300)-95
+Peugeot 307 3D HDI-04
PETIN 721 686 734 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|