Obsah fóra Renault 19 Club Renault 19 Club
Fórum Renault 19 clubu ČR

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

ŽELEZNÉ HORY-Chotěboř-16-18.5.2014.
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 15, 16, 17, 18, 19  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Renault 19 Club -> Srazy
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
PETIN

Bydliště - POVINNÉ *: Chotěboř

PříspěvekZaslal: 18.05.14 16:27    Předmět: Citovat

Ano,sraz jsem pojal jinak,to je pravda.Jinak,protože všechny ostatní srazy jsou neustále stejný a to je podle mě trochu škoda/nuda.Auto jsem si umyl během času,kdy si lidi od Renaultu připravovali pole působnosti a já nebyl potřeba.Že vázla organizace při předváděčkách?Ano,protože tohle jsme nikdo nikdy nedělal a nebylo tedy zřejmé jak začít.Soutěže nebyli,protože bylo počasí na pytel,jinak jich pár připravenejch bylo!Ale O.K.,jedni se bavili,jiní mín,nedá se zavděčit všem.Přijde mi,jako bychom byli ryvalové,ale to je přece blbost!Chtěl jsem udělat pohodovej sraz kde se povozíte ve funglovkách a v klídku pokecáte po dlouhé odmlce.Každej má jiný měřítka,chápu ale dobrý,komu se nelíbylo at příště nejezdí,komu jo,přijede zase.
Pár negativních názorů mě poučí ale rozhodně neodradí,spíše naopak.Většina z vás si to užila a to je moc dobře.Opět se potvrdilo že jsme skvělá parta a osobně se už nemůžu dočkat na další sraz.
+Jaguar XJR6(x300)-95
+Peugeot 307 3D HDI-04
PETIN 721 686 734
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Tilo

Bydliště - POVINNÉ *: Drážďany

PříspěvekZaslal: 18.05.14 19:17    Předmět: Citovat

Měl dobrou náladu !

http://www.renaultclub-dresden.de/forum/index.php?topic=11406.0
Marv
Vítěz Drhlen 2007

Bydliště - POVINNÉ *: Rousínov u Vyškova

PříspěvekZaslal: 18.05.14 19:33    Předmět: Citovat

dávám zatím jen odkaz na fotky:

http://bizonmarv.rajce.idnes.cz/chotebor5.2014
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Boris
Organizátor Drhlen

Bydliště - POVINNÉ *: Semily

PříspěvekZaslal: 18.05.14 19:56    Předmět: Citovat

I já děkuji a též do puntíku souhlas s Hynkem Cool
Fotek pár je ale pustím se do nich nejdříve zítra Wink
...rád jsem Vás opět viděl bando ;-)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky Skype Name
Víťa

Bydliště - POVINNÉ *: Krnov, Bola, Opa, Ova a tak...

PříspěvekZaslal: 18.05.14 20:01    Předmět: Citovat

Tilo napsal:
Měl dobrou náladu !

Das ist gut! Laughing Laughing Laughing See you again in Senec Wink
Víťa

PříspěvekZaslal: 18.05.14 20:07    Předmět: Citovat

Díky PETINovi za super sraz Twisted Evil Poprvé a pro nás perfektně Wink Počasí se totálně podělalo, ale nejsme z cukříčku, takže cajk Cool Jeli jsme se odreagovat, vypít, mrknout na nové Dacie a Renaulty, vypít, podívat se na vás všechny, vypít a to se podařilo takže pohodička Cool Zázemí pecka, nemůžu si stěžovat, určitě se hodláme všichni vrátit Wink Jo a PR0V0CATEURovi díky za geniální dobrodružství Laughing Laughing Laughing Hodně na pohodičku sraz, díky ještě jednou majster Wink A jelikož Opava byla mimo opět a zase, tak foto později Laughing
Herodes 67

Bydliště - POVINNÉ *: Opava-City

PříspěvekZaslal: 18.05.14 20:36    Předmět: Citovat

+1 Laughing Cool ...
za mě taky dík Petinovi ... program ideál.. hold počasí nepřálo což mi nevadilo ... páč jsem lenoch a sraz byl ideál pro mě... nic po mě nikdo nechtěl... bylo co pít.. jíst.. zázemí parádní .. ceny no stress... autíčko skoro bez problémů vše zvládlo... díky srazu mám nárazník konečně v barvě a dokonce drží víc jak na jednom šroubku ... čidlo na setrváku vyměněno,a t d... Laughing
příště přijedu určitě zase Twisted Evil
.. velký klobouček Tilo a jeho kolegům, že dojeli až k nám ...
fotky nemám...
jinak najeto 485 km ... průměrná spotřeba 7,5l ... průměrná rychlost 52,6 km/hod .. co jsem vypil jsem radši nepočítal Laughing .. však to znáte
16V - Blue pussy off
16V CABRIO - výměna za EIII
Cabrio - výměna za 16V for kubles
2x 16V - K.O.
http://sixty-seven.rajce.idnes.cz/
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
PETIN

PříspěvekZaslal: 18.05.14 20:55    Předmět: Citovat

Díky kluci,rád zopakuju a doufám že včetně Dacií.Majitelka autosalonu byla naprosto úžasná,však kluci co se mnou auta vraceli vědí svoje Wink
Netušim jestli si to tu přečte,ale speciální poděkování patří panu Teclovi,který celou DUSTER TOUR zařídil a pak s vámi jezdil,jste frajer
+Jaguar XJR6(x300)-95
+Peugeot 307 3D HDI-04
PETIN 721 686 734
Tilo

Bydliště - POVINNÉ *: Drážďany

PříspěvekZaslal: 18.05.14 21:17    Předmět: Citovat

[quote="Víťa"][quote="Tilo"]Měl dobrou náladu !

http://www.renaultclub-dresden.de/forum/index.php?topic=11406.0[/quote] Das ist gut! :lol: :lol: :lol: See you again in Senec :wink:[/quote]

Hell yeah ty vole !

Naposledy upravil Tilo dne 18.05.14 21:37, celkově upraveno 1 krát.
Kubais
Zoofil

Bydliště - POVINNÉ *: Drsný kraj,drsní lidé-Bruntál

PříspěvekZaslal: 18.05.14 21:19    Předmět: Citovat

Ano sraz jiný než na který jsme zvyklí, kombinace špatného počasí a bezčinného průběhu odpoledne způsobilo lehkou zevlnudu. Dáčky supr, už předtím se mi Duster líbil a teď naprosto vede. A příště bych prosil pevnější ruku organizátora a trochu více informovanosti davu, kdybych nevěděl z fora že je Petin organizátor, tak to z placu ani nešlo poznat.
Nějaké foto, než se Canon úplně podělal, krám jeden, zlatej Nikon
http://kubais.rajce.idnes.cz/R19_chotebor

Bydliště - POVINNÉ *: Karviná

PříspěvekZaslal: 18.05.14 21:27    Předmět: Citovat

za me top !!!!! penine pecka !! sice jsem nestil dačky protoze jsem prijel az v sopotu kolem 2 ale super ti co se bavit chteli tak si zábavu našli jsem rád že jsem vetšinu poznal doufám že son nekomu moje auto aspon trošku líbilo...počasí to nasrat chuj s ním ale auta se nerostekly a my taky ne Very Happy Very Happy já ujeto 610km spotřeba okolo 8,0L ale tím že mi fuči výfuk před lambdou a před opavou jsem už jel kudlu protože jsme spechali domu tak jsem spokojen auto šlapalo bez problému a jeste jednou díky petine !!!! jestli budou finance příšte jedu určitě zase !! díky moc ! jo a provo na tu jízdu už asi nikdy nezapomenu Very Happy Very Happy dík Smile
Mirek

Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava

PříspěvekZaslal: 19.05.14 09:30    Předmět: Citovat

Za mě propadák...

Petin už na řadě srazů byl, takže dostatečně poučen o tom jak by měla vypadat organizace.

Abych nebyl vulgární, tak to řeknu takto:

Příště, vzhledem k tomu že rezervace chaty byla stejně nutná osobně, se můžeme domluvit na fóru na místě srazu sami a nemusí nás nikdo rádoby organizovat. Lidi kteří Petina neznali stejně do konce srazu vůbec nevěděli kdo organizátor vlastně je. A jako bonus by člověk ušetřil dvě kila vyhozené oknem.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger Skype Name
Víťa

PříspěvekZaslal: 19.05.14 09:57    Předmět: Citovat

Tilo napsal:
Víťa napsal:
Tilo napsal:
Měl dobrou náladu !

Das ist gut! Laughing Laughing Laughing See you again in Senec Wink

Hell yeah ty vole !
yeah!!!! Twisted Evil Laughing
Ivon

Bydliště - POVINNÉ *: Nový Bor

PříspěvekZaslal: 19.05.14 11:16    Předmět: Citovat

Přečetl jsem si příspěvky doposud, ale napíšu jen svůj nazor s tím, že na některé body v navážu... Wink

Jel jsem na sraz, abych viděl lidičky po dlouhé odmlce, pokecal a popil...přesně tak, jak jsem se mohl dočíst v programu, který měl hlavní lákadlo předváděcí vozy Renaultu Křehlík.
(od r. 2005 si nepamatuju, že by se někdy někomu na sraz R19 povedlo přemluvit Renault na takovouto akci a ještě se 6 auty!!)

V pátek bylo mj. i v ceně startovného maso k večeři zdarma (to k těm obrečeným 200,- pro někoho, kteří zapomněli, že dohadování u dealera, sehnání kempu, dojetí pro auta a prkotiny asi taky stály PHM...)

Počasí se pokazilo, ale to je vyšší moc a pár malých soutěží, co Petin říkal, že chtěl udělat by byly asi opravdu spíš na obtíž.
K tomu snad jen dodat, že srazy už dávno nejsou o pořádání jednotlivcem, ale jsme parta, která se sakra dlouho zná a někdo mohl včas Petinovi říct, že se nudí a další znuděný se mohli zapojit se do vymyšlení nějaké malé soutěže. (jako se to stalo v případě Olešky loni, kdy jsem zašel za Boriskem a Bobešem a dovymysleli jsme i zmáchaní pod deštníky, RZ po kempu, o které organizátor skoro netušil a nakonec byla málem atrakcí srazu).
Já jsem se díky občasným jazykovým službám pro německé kámoše fakt nestačil nudit, natož zas něco výmýšlet, ale to jen za mě.

Shrnuto můj názor:
+ (plusy): jedinečná akce s předváděcími vozy, prostor v kempu, chatky, lokalita, účastníci Smile
- (mínusy): organizace lidí a času (i když jsem myslel, že to nevadí, nějaký generál je fakt potřeba Smile a s tím spojeno další: Ano souhlasím, aspoň jeden další bod programu to chtělo, ale jak jsem psal výše, nemusí to být vždy na jednom člověku... a Petin na to všechno byl naprosto sám.

Beru to tak, že to byl jeho první sraz, a pokud ho neodradíte, tak myslím slušný základ na vypilování další roky. (účastnit se a organizovat je trochu jiný kafe...to potvrdí každý, kdo si pořádání zkusil)

Fota (a videa ňáký):
https://plus.google.com/photos/117939719467313406549/albums/6015060145095734289?authkey=COKN7PDP3eDTbA
PETIN

PříspěvekZaslal: 19.05.14 16:23    Předmět: Citovat

Rozhodně mě to neodradí,spíš naopak.Kdo se nudil,at příště zůstane doma Wink A když jsme u těch peněz,skončil jsem v mínusu,ale je mi to šumák,takže za rok zase,kamarádi Wink
+Jaguar XJR6(x300)-95
+Peugeot 307 3D HDI-04
PETIN 721 686 734
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Renault 19 Club -> Srazy Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 15, 16, 17, 18, 19  Další
Strana 16 z 19

Přejdi na: