Obsah fóra Renault 19 Club Renault 19 Club
Fórum Renault 19 clubu ČR

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Help převodovka 16V

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Renault 19 Club -> Motor
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
hhans

Bydliště - POVINNÉ *: Karviná

PříspěvekZaslal: 03.04.08 16:42    Předmět: Help převodovka 16V Citovat

Zdar chlapy stala se mi mensi zavada na prevodovce.Zniceho nic mi presli radi 3.4.5.stupen.Kdyz chci zaradi 3 4 5 tak me prevodovka nechce pustit.Nevite cim to muze byt? Diky za rady hans
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
romulusx
V.I.P. Nordic Division

Bydliště - POVINNÉ *: Teplice

PříspěvekZaslal: 03.04.08 17:00    Předmět: Citovat

Tomu říkáš MENŠÍ závada?
Mě to podobně blbne,když mám málo oleje v převodovce.Tak to tam pár dnů strkám s meziplynem,než se dostanu k tomu,abych to dolil.Zkus mrknout na ten olej.Nebo se ti povolilo táhlo,ale s tim ti poraděj zkušenější
LANiN
Anonymní

PříspěvekZaslal: 03.04.08 19:25    Předmět: Re: Help převodovka 16V Citovat

hhans napsal:
Zdar chlapy stala se mi mensi zavada na prevodovce.Zniceho nic mi presli radi 3.4.5.stupen.Kdyz chci zaradi 3 4 5 tak me prevodovka nechce pustit.Nevite cim to muze byt? Diky za rady hans

PŘESNĚ TODLE SE MĚ DNESKA STALO NA KŘIŽOVATCE KDYŽ JSEM DOJÍŽDĚL NA 5KU a chtěl jsem vyřadit jen se povolila lehce ale seklo se to a nešlo ani tam ani zpátky a když sem chtel pustit spojku tak přez zuby... když jsem to nějak vyhodil z teho kvaltu tak 3+4+5 vubec ani na chlup nešla zařadit..
Idea závada Arrow dej auto na rampu nebo aspon na hever abys vlezl pod auto a pod kulisou (jak vede šaltra z kabiny tak dole pod autem) dotáhni to tam a u převodovky tu šatru dotáhni uplně fest co to pujde aby se to skoro nehlo
)ja tam už měl jen šroubek bez matičky Rolling Eyes ... pak to přestane dělat Wink a kdyžtak to trošku seřiď ten spoj pod tou kabinou Wink
hhans

PříspěvekZaslal: 04.04.08 06:01    Předmět: Re: Help převodovka 16V Citovat

LANiN napsal:
hhans napsal:

PŘESNĚ TODLE SE MĚ DNESKA STALO NA KŘIŽOVATCE KDYŽ JSEM DOJÍŽDĚL NA 5KU a chtěl jsem vyřadit jen se povolila lehce ale seklo se to a nešlo ani tam ani zpátky a když sem chtel pustit spojku tak přez zuby... když jsem to nějak vyhodil z teho kvaltu tak 3+4+5 vubec ani na chlup nešla zařadit..
Idea závada Arrow dej auto na rampu nebo aspon na hever abys vlezl pod auto a pod kulisou (jak vede šaltra z kabiny tak dole pod autem) dotáhni to tam a u převodovky tu šatru dotáhni uplně fest co to pujde aby se to skoro nehlo
)ja tam už měl jen šroubek bez matičky Rolling Eyes ... pak to přestane dělat Wink a kdyžtak to trošku seřiď ten spoj pod tou kabinou Wink

No jak jsem pod to vlezl tak jsem zjistil že ta tyčinka co se zatlačí nebo povisune,když házíš kvalty!Tak mi nejde povitáhnout!!!Může to být v převodovce??
LANiN
Anonymní

PříspěvekZaslal: 04.04.08 19:11    Předmět: Re: Help převodovka 16V Citovat

hhans napsal:
No jak jsem pod to vlezl tak jsem zjistil že ta tyčinka co se zatlačí nebo povisune,když házíš kvalty!Tak mi nejde povitáhnout!!!Může to být v převodovce??

myslíš ta tyčka co zalízá do převodovky?? ou.. mno.. koukals jestli tam máš dost oleje??? kurnik.. tohle jde mimo mne.. převodovka je jedine co sem eště neměl rozebrane.. Confused takze nevim jak to tam v ni funguje Sad
hhans

PříspěvekZaslal: 05.04.08 07:48    Předmět: Re: Help převodovka 16V Citovat

LANiN napsal:
hhans napsal:

myslíš ta tyčka co zalízá do převodovky?? ou.. mno.. koukals jestli tam máš dost oleje??? kurnik.. tohle jde mimo mne.. převodovka je jedine co sem eště neměl rozebrane.. Confused takze nevim jak to tam v ni funguje Sad

No oleje jsem tam měl dost!Kolik se tak dává??Jen abych se ujistil???2,5L??No já jsem taky ještě neměl rozebranou převodovku!!!nevím jestli s ní něco udělám nebo ne???Náhodou nevíš o nějaké 16V že??
goreff

Bydliště - POVINNÉ *: Olšany u Prostějova

PříspěvekZaslal: 05.04.08 08:00    Předmět: Citovat

do převodovky se dává ,myslím 3,2 nebo 3,4l Wink
hhans

PříspěvekZaslal: 05.04.08 08:34    Předmět: Citovat

goreff napsal:

No já tam měl 3 litry!!Myslíš že by to bylo málo???
goreff

Bydliště - POVINNÉ *: Olšany u Prostějova

PříspěvekZaslal: 05.04.08 08:44    Předmět: Citovat

hhans napsal:
goreff napsal:

mělo by to stačit...ty decky uvádějí pokaždé jinak...já,kdy jsem měni olej v převodovce tak jsem tam dostal 3litry a trošku,možná tak 1-2deci
LANiN
Anonymní

PříspěvekZaslal: 05.04.08 09:09    Předmět: Citovat

hhans napsal:
goreff napsal:

mě tam vlezlo asi 3,5l .. po hranu závitu toho plastoveho šroubu na boku převodovky (ve předu, na straně blíž k chladiči)
hhans

PříspěvekZaslal: 05.04.08 09:20    Předmět: Citovat

LANiN napsal:
hhans napsal:
goreff napsal:

mě tam vlezlo asi 3,5l .. po hranu závitu toho plastoveho šroubu na boku převodovky (ve předu, na straně blíž k chladiči)

mě se zdálo že mi to ještě neteče!!!Myslíš že když tam bylo málo oleje že mi kvůli toho nešla házet 3,4,5 ????
radecek7

Bydliště - POVINNÉ *: Brno-Vlezprdelkov

PříspěvekZaslal: 05.04.08 12:39    Předmět: Citovat

presne tam ma byt prej 3,3l.... Wink
VW Golf Cabrio III dostala moje draha:)
Felda pracant
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail AOL Instant Messenger
Mirek

Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava

PříspěvekZaslal: 05.04.08 12:43    Předmět: Citovat

má tam být po kontrolní díru po spodní část závitu. Jak začne téct je to ok!
Nikdy nevíš jestli ti při vypouštění něco nezůstalo v převod...
Levné nové náhradní díly http://www.renault19.cz/forum/viewtopic.php?p=246432#246432
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger Skype Name
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Renault 19 Club -> Motor Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: