Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
hhans
Založen: 8.12.2007 Příspěvky: 194 Bydliště - POVINNÉ *: Karviná
|
Zaslal: 03.04.08 16:42 Předmět: Help převodovka 16V |
|
|
Zdar chlapy stala se mi mensi zavada na prevodovce.Zniceho nic mi presli radi 3.4.5.stupen.Kdyz chci zaradi 3 4 5 tak me prevodovka nechce pustit.Nevite cim to muze byt? Diky za rady hans |
|
Návrat nahoru |
|
 |
romulusx V.I.P. Nordic Division

Založen: 21.2.2008 Příspěvky: 582 Bydliště - POVINNÉ *: Teplice
|
Zaslal: 03.04.08 17:00 Předmět: |
|
|
Tomu říkáš MENŠÍ závada?
Mě to podobně blbne,když mám málo oleje v převodovce.Tak to tam pár dnů strkám s meziplynem,než se dostanu k tomu,abych to dolil.Zkus mrknout na ten olej.Nebo se ti povolilo táhlo,ale s tim ti poraděj zkušenější _________________
1,4 43kW 1,8 66kW |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 03.04.08 19:25 Předmět: Re: Help převodovka 16V |
|
|
hhans napsal: | Zdar chlapy stala se mi mensi zavada na prevodovce.Zniceho nic mi presli radi 3.4.5.stupen.Kdyz chci zaradi 3 4 5 tak me prevodovka nechce pustit.Nevite cim to muze byt? Diky za rady hans |
PŘESNĚ TODLE SE MĚ DNESKA STALO NA KŘIŽOVATCE KDYŽ JSEM DOJÍŽDĚL NA 5KU a chtěl jsem vyřadit jen se povolila lehce ale seklo se to a nešlo ani tam ani zpátky a když sem chtel pustit spojku tak přez zuby... když jsem to nějak vyhodil z teho kvaltu tak 3+4+5 vubec ani na chlup nešla zařadit..
závada dej auto na rampu nebo aspon na hever abys vlezl pod auto a pod kulisou (jak vede šaltra z kabiny tak dole pod autem) dotáhni to tam a u převodovky tu šatru dotáhni uplně fest co to pujde aby se to skoro nehlo
)ja tam už měl jen šroubek bez matičky ... pak to přestane dělat a kdyžtak to trošku seřiď ten spoj pod tou kabinou  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hhans
|
Zaslal: 04.04.08 06:01 Předmět: Re: Help převodovka 16V |
|
|
LANiN napsal: | hhans napsal: | Zdar chlapy stala se mi mensi zavada na prevodovce.Zniceho nic mi presli radi 3.4.5.stupen.Kdyz chci zaradi 3 4 5 tak me prevodovka nechce pustit.Nevite cim to muze byt? Diky za rady hans |
PŘESNĚ TODLE SE MĚ DNESKA STALO NA KŘIŽOVATCE KDYŽ JSEM DOJÍŽDĚL NA 5KU a chtěl jsem vyřadit jen se povolila lehce ale seklo se to a nešlo ani tam ani zpátky a když sem chtel pustit spojku tak přez zuby... když jsem to nějak vyhodil z teho kvaltu tak 3+4+5 vubec ani na chlup nešla zařadit..
závada dej auto na rampu nebo aspon na hever abys vlezl pod auto a pod kulisou (jak vede šaltra z kabiny tak dole pod autem) dotáhni to tam a u převodovky tu šatru dotáhni uplně fest co to pujde aby se to skoro nehlo
)ja tam už měl jen šroubek bez matičky ... pak to přestane dělat a kdyžtak to trošku seřiď ten spoj pod tou kabinou  |
No jak jsem pod to vlezl tak jsem zjistil že ta tyčinka co se zatlačí nebo povisune,když házíš kvalty!Tak mi nejde povitáhnout!!!Může to být v převodovce?? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 04.04.08 19:11 Předmět: Re: Help převodovka 16V |
|
|
hhans napsal: | No jak jsem pod to vlezl tak jsem zjistil že ta tyčinka co se zatlačí nebo povisune,když házíš kvalty!Tak mi nejde povitáhnout!!!Může to být v převodovce?? |
myslíš ta tyčka co zalízá do převodovky?? ou.. mno.. koukals jestli tam máš dost oleje??? kurnik.. tohle jde mimo mne.. převodovka je jedine co sem eště neměl rozebrane.. takze nevim jak to tam v ni funguje  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hhans
|
Zaslal: 05.04.08 07:48 Předmět: Re: Help převodovka 16V |
|
|
LANiN napsal: | hhans napsal: | No jak jsem pod to vlezl tak jsem zjistil že ta tyčinka co se zatlačí nebo povisune,když házíš kvalty!Tak mi nejde povitáhnout!!!Může to být v převodovce?? |
myslíš ta tyčka co zalízá do převodovky?? ou.. mno.. koukals jestli tam máš dost oleje??? kurnik.. tohle jde mimo mne.. převodovka je jedine co sem eště neměl rozebrane.. takze nevim jak to tam v ni funguje  |
No oleje jsem tam měl dost!Kolik se tak dává??Jen abych se ujistil???2,5L??No já jsem taky ještě neměl rozebranou převodovku!!!nevím jestli s ní něco udělám nebo ne???Náhodou nevíš o nějaké 16V že?? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
goreff
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 10669 Bydliště - POVINNÉ *: Olšany u Prostějova
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
hhans
|
Zaslal: 05.04.08 08:34 Předmět: |
|
|
goreff napsal: | do převodovky se dává ,myslím 3,2 nebo 3,4l  |
No já tam měl 3 litry!!Myslíš že by to bylo málo??? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
goreff
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 10669 Bydliště - POVINNÉ *: Olšany u Prostějova
|
Zaslal: 05.04.08 08:44 Předmět: |
|
|
hhans napsal: | goreff napsal: | do převodovky se dává ,myslím 3,2 nebo 3,4l  |
No já tam měl 3 litry!!Myslíš že by to bylo málo??? | mělo by to stačit...ty decky uvádějí pokaždé jinak...já,kdy jsem měni olej v převodovce tak jsem tam dostal 3litry a trošku,možná tak 1-2deci _________________ F7R 16 Soupapes http://goreff.rajce.idnes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 05.04.08 09:09 Předmět: |
|
|
hhans napsal: | goreff napsal: | do převodovky se dává ,myslím 3,2 nebo 3,4l  |
mě tam vlezlo asi 3,5l .. po hranu závitu toho plastoveho šroubu na boku převodovky (ve předu, na straně blíž k chladiči) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hhans
|
Zaslal: 05.04.08 09:20 Předmět: |
|
|
LANiN napsal: | hhans napsal: | goreff napsal: | do převodovky se dává ,myslím 3,2 nebo 3,4l  |
mě tam vlezlo asi 3,5l .. po hranu závitu toho plastoveho šroubu na boku převodovky (ve předu, na straně blíž k chladiči) |
mě se zdálo že mi to ještě neteče!!!Myslíš že když tam bylo málo oleje že mi kvůli toho nešla házet 3,4,5 ???? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
radecek7

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 5176 Bydliště - POVINNÉ *: Brno-Vlezprdelkov
|
Zaslal: 05.04.08 12:39 Předmět: |
|
|
presne tam ma byt prej 3,3l....  _________________ BMW E36 CABRIO:)
Renault 19 16v PH1
Volvo V70 2.5 TDI rakev
VW Golf Cabrio III dostala moje draha:)
Felda pracant |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 16116 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava
|
|