Obsah fóra Renault 19 Club Renault 19 Club
Fórum Renault 19 clubu ČR

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Naše auta
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 416, 417, 418 ... 479, 480, 481  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Renault 19 Club -> Tuning
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Herodes 67

Bydliště - POVINNÉ *: Opava-City

PříspěvekZaslal: 18.05.12 22:42    Předmět: Citovat

mě stál 5500,- noo Laughing Cool ... ale je na něm dost práce Embarassed Twisted Evil
16V - Blue pussy off
16V CABRIO - výměna za EIII
Cabrio - výměna za 16V for kubles
2x 16V - K.O.
http://sixty-seven.rajce.idnes.cz/
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
mato39

Bydliště - POVINNÉ *: Smolník,SR

PříspěvekZaslal: 18.05.12 22:47    Předmět: Citovat

Ved tu cenu som myslel Very Happy aj ked je vela prace na nom je stale po vyzualnej stránke lepsie ako moja chamada Smile
CHAMELEON

Bydliště - POVINNÉ *: ČR-Vysočina

PříspěvekZaslal: 18.05.12 23:03    Předmět: Citovat

mato39 napsal:
Ved tu cenu som myslel Very Happy aj ked je vela prace na nom je stale po vyzualnej stránke lepsie ako moja chamada Smile

Když to čtu začínám se bát co asi brázdí naše silnice za vykopávky...... Pardon, tunningové vykopávky....
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
mato39

PříspěvekZaslal: 18.05.12 23:19    Předmět: Citovat

Kokos ked človek cita tie tvoje príspevky tak ma niekedy dost..... ako mozes nieco súdiť ked si to nevidel??? Napriklad ja sa o svoje auto starám a co ze ma z vonku trocha pokrivene plechy... ty tiez s tvojou R19 nepatríš medzi elitu fora Evil or Very Mad
beda

Bydliště - POVINNÉ *: Rožnov p. R./Brno

PříspěvekZaslal: 19.05.12 05:25    Předmět: Citovat

herodes : pozor na jednu věc, prasklá torzka znamená, že náprava nemá takovou pevnost, jakou by mít měla, dokonce jsem se dočetl o případu, kdy mu díky tomu odputovalo jedno rameno mimo auto .... jo a když jsme u toho, ty kotouče taky nevypadají zdravě :-D

Auto : Volvo V70, D5 Ocean Race
Moto : Suzuki Bandit 600 N, Aprilia RSV Tuono, Amperia Caf e, Aprilia RS 125 Extrema :-)
Mercury

Bydliště - POVINNÉ *: Ceske Budejovice

PříspěvekZaslal: 19.05.12 08:45    Předmět: Citovat

jde o to, ze v silentbloku se to vic mele, protoze ho nepridrzuje napruzena torzka, ale ze by kvuli tomu vylitavalo rameno? to pochybuju
ex R19 Chamade 16V
http://n4n0b1t.rajce.idnes.cz/
beda

Bydliště - POVINNÉ *: Rožnov p. R./Brno

PříspěvekZaslal: 19.05.12 09:05    Předmět: Citovat

neříkám, že jsem to viděl, ale četl jsem o tom, zase na druhou stranu torzka přece jen spojuje ramena ....

Auto : Volvo V70, D5 Ocean Race
Moto : Suzuki Bandit 600 N, Aprilia RSV Tuono, Amperia Caf e, Aprilia RS 125 Extrema :-)
CHAMELEON

PříspěvekZaslal: 19.05.12 09:31    Předmět: Citovat

mato39 napsal:
Kokos ked človek cita tie tvoje príspevky tak ma niekedy dost..... ako mozes nieco súdiť ked si to nevidel??? Napriklad ja sa o svoje auto starám a co ze ma z vonku trocha pokrivene plechy... ty tiez s tvojou R19 nepatríš medzi elitu fora Evil or Very Mad

Když vidím ty úpravy podvozku tak jak může vypadat ten zbytek? Jinak ten modrej je dost chudák, prokoloval snad celou republiku Wink .

Nemám auto na výstavy, ale na užitek a je mi celkem jedno jak to vypadá zvenku, hlavně že nápravy jsou nové, brzdy taktéž, a je to celé vyvařené. Barevnej zevnějšek mě netrápí, mám barvy rád Laughing .

Až budeš mít rodinu a nějakej k.... s takto vytuněným paskvilem ti smete děti protože mu právě prdla přední pružina kterou stáhl "bazmekem" k sobě (na což samosebou není dělaná) nebo mu ulítla zadní náprava protože ji vyladil lešenářskejma trubkama a nezajistil ruplou torzní tyč, tak se nebudeš divit.
CHAMELEON

PříspěvekZaslal: 19.05.12 09:42    Předmět: Citovat

beda napsal:
neříkám, že jsem to viděl, ale četl jsem o tom, zase na druhou stranu torzka přece jen spojuje ramena ....

Torzky které jakby spojovaly ramena jsou ty dvě silnější co nepraskají ty dvě slabší jdou od uložení co je přepevněno na karoserii doprostřed nápravy do té "8".

Samosebou že když ta tyč či tyče rupnou tak vžny na straně u uložení, protože tam je to zeslabeno korozí a tím pádem je ten silenblok více namáhán a viděl jsem případ kdy náprava takto potuněná vypochodovala za auto....

Tak jsem to měl takto nouzově "upravené" jen s tím rozdílem že jsem použil zadní tlumiče přímo se spodním uložením na pružinu a torzky jsem vyrazil a skrz jsem protáhl kularinu na jejíž konce jsem navařil velké podložky aby to drželo pokupě. Na měsíc ježdění než mi došly nové terzní tyče to stačilo.
Ten modrej s touto úpravou bude určitě jezdit do konce svého asi již krátkého života Laughing
goreff

Bydliště - POVINNÉ *: Olšany u Prostějova

PříspěvekZaslal: 19.05.12 09:55    Předmět: Citovat

bazmeky na stahování pružin se v tuningšopech celkem bežně prodávají

každopádně bych si takovou blbost na auto nikdy nedal, to už je lepší pérka říznout flexou, když už... do řezání bych osobně taky nešel Laughing
Mercury

Bydliště - POVINNÉ *: Ceske Budejovice

PříspěvekZaslal: 19.05.12 10:55    Předmět: Citovat

Nejak nechapu, naprava prece nemuze vypochodovat za autem. To by musela uhnit trubka od napravy co vede do silentbloku v ramenu. Samotnou napravu drzi silentblok. Torzka to pridrzuje tak z 20% a to jen tim, ze trosku pridrzuje napravu v ramenu, ale sama se bude ruzne nakrucovat. Takze vlastne cela naprava je tam ulozena na tech trubkach co vedou do silentbloku. Naprava proste nebude tak pevne ulozena, bude mit vetsi snahu se vychylovat hlavne bocne, tam ji torzky podrzi asi nejvic.
ex R19 Chamade 16V
http://n4n0b1t.rajce.idnes.cz/
7Misqo7

Bydliště - POVINNÉ *: Zvolen

PříspěvekZaslal: 19.05.12 11:40    Předmět: Citovat

zatial sa mi len raz stalo že mi sa ten bazmek urval, išiel som asi 70 a vletel som do veľkej jamy, ale to len zato že som tam dal šroby z materialu ala blato, no žiadna havária sa nestala..nemala sa ani prečo..len to bola poriadna rana a nič viac, ja som išiel dalej a pozrel som to až doma že čo s tým je Very Happy teraz tam mam poriadne Gčky šroby a pohoda Very Happy pružinu rezať nemienim Smile na to moje jazdenie po meste mi to stačí a takto Cool
tak sa už nehádajte Very Happy je každého vec čo tam má , a keď niečo spôsobí tak si za to bude znášať následky..
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Pavel00010

Bydliště - POVINNÉ *: Děčín

PříspěvekZaslal: 19.05.12 14:30    Předmět: Citovat

[quote="mato39"]Kokos ked človek cita tie tvoje príspevky tak ma niekedy dost..... ako mozes nieco súdiť ked si to nevidel??? Napriklad ja sa o svoje auto starám a co ze ma z vonku trocha pokrivene plechy... ty tiez s tvojou R19 nepatríš medzi elitu fora Evil or Very Mad[/qu

jj pravda Wink
CHAMELEON

PříspěvekZaslal: 19.05.12 20:28    Předmět: Citovat

[quote="Pavel00010"]
mato39 napsal:
Kokos ked človek cita tie tvoje príspevky tak ma niekedy dost..... ako mozes nieco súdiť ked si to nevidel??? Napriklad ja sa o svoje auto starám a co ze ma z vonku trocha pokrivene plechy... ty tiez s tvojou R19 nepatríš medzi elitu fora Evil or Very Mad[/qu

jj pravda Wink

Zato ty jsi mé auto viděl Rolling Eyes , další tuner. Doufám že až si rozbijete čumáky tak pojedete sami a někde kde nejsou chodci.

Jinak mezi elitu podle vzhledu určitě nepatřím a ani patřit neminím, R19 mám čistě jako pracovní auto. Ale když mě odešla torzka tak jsem ihned objednal nové. Když jsem chtěl snížit (bohužel i toto mě postihlo) tak jsem koupil origo snížené pružiny.

Chlubit se takovejma prasárnama a pak bejt dotčeni Rolling Eyes .....
mato39

PříspěvekZaslal: 19.05.12 20:39    Předmět: Citovat

Fakt neviem prečo stale hovoríš o havarkach a burackach, lebo ja by som to nikomu neprial .... ja z tych spesl uprav tiez niesom nadšený ale co uz. Niekto si neda dohovoriť a tie stahovaky pruzin je iná liga Very Happy a kazdy je rad ze ma na com jazdiť a stara sa o to ako sam uzna za vhodné Wink
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Renault 19 Club -> Tuning Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 416, 417, 418 ... 479, 480, 481  Další
Strana 417 z 481

Přejdi na: