Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
milalof
Založen: 2.7.2011 Příspěvky: 34 Bydliště - POVINNÉ *: Praha 6
|
Zaslal: 20.07.11 23:02 Předmět: |
|
|
Ahoj zkoušel jsem startovat se spojenými kontakty ( tj. neustále běželo palivové čerpadlo) a nic. Žádný rozdíl.
Zítra pohledám to čidlo otáček.
Mam jej vyměnit, nebo nějak opravovat?
Doufám, že to najdu, ale kdyby byla fotka, šlo by to lépe :-) _________________ Ranault 19 1.4e E7J P7 57Kw phase II r.v.1996 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 21.07.11 07:22 Předmět: |
|
|
když nejde impuls z cidla otacek. rj nezapne zapalování/vstrikování ale to by ti nemelo fungovat ani lpg.. mozna bude jen spatný kontakt v konektoru  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Víťa

Založen: 11.7.2009 Příspěvky: 3105 Bydliště - POVINNÉ *: Krnov, Bola, Opa, Ova a tak...
|
Zaslal: 21.07.11 09:21 Předmět: |
|
|
milalof nevim jestli je stejne umisteny i u 1.4, jinak stoupni pred kapotu, podivej se smerem na prevodovku a mel by ten kabel byt natahnuty vrchem pres prevodovku a na jedne strane napojeny na bok motoru, ale nevim jestli to maji 1.4 stejne jak 1.7 54 kW nemam moznost jak vyfotit  _________________ No mainstream, just French... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rosta
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 7427 Bydliště - POVINNÉ *: Dolni Domaslavice
|
Zaslal: 21.07.11 18:35 Předmět: |
|
|
přesně jak píše lanin kdyby to bylo čidlo otáček tak to nepojede ani na lpg,možna zatuhl vstřikovač,když sundáš hadičku ze vsřikování teče z ní benzín když vykrátíš to relé od čerpadla ? _________________ R19 Ph2 1,4e - minulost |
|
Návrat nahoru |
|
 |
milalof
|
Zaslal: 21.07.11 23:20 Předmět: |
|
|
Čidlo otáček jsem zatím neotestoval. Mám k němu špatný přístup - rozvody zemního plynu
Otáčkoměr převážně vůbec nejde.
Když do karburátoru naleju trochu benzínu motor na par vteřin chytne a přepnu na plyn. Nepoužívám lpg, ale CNG Zemní plyn. Mohlo by to mít vlastní palivové mapy v zařízení, kde se šteloval volnoběh plynu.
Pokud by byl někdo z Prahy a udělal si chvilku čas po práci, potřeboval bych zkontrolovat to čidlo otáček a vstřikovač. ( mohu i nouzově někam dojet)
Prodá někdo jetý, ale funkční snímač otáček?
Rosta Jestli je hadička ze vsřikování přívodní hadička do karburátoru, pak ano.
Pokud spustím napevno čerpadlo, benzín teče velkým tlakem zpět do nádrže, nebo ven v případě odpojení jedné z hadic vedoucích palivo. _________________ Ranault 19 1.4e E7J P7 57Kw phase II r.v.1996 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jarda

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 2643 Bydliště - POVINNÉ *: Havířov
|
Zaslal: 22.07.11 10:40 Předmět: |
|
|
Pochybuju že máš na autě vstřikování a k tomu karburátor. Když teda jak píšeš naliješ do karburátoru benzín a auto nastartuje tak snímač otáček bude asi dobrý. Jak píšeš když pustíš čerpadlo tak se benzín vrací do nádrže. A když to nejde nastartovat koukl ses do toho karburátoru jestli ho čerpadlo naplnilo _________________ Rozhodl jsem se,že budu žít věčně a umřu jenom kdyby mi to nevyšlo. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
milalof
|
Zaslal: 22.07.11 11:58 Předmět: |
|
|
Je tam taková fontánka co by měla do karburátoru vstřikovat benzín, ale nedělá to. Když ten karbec vyměním, moc to nepomůže (trochu vstříkne jednou a zase nic). Auto na benzín není vůbec schopné jet. Jen když tam přímo naleju benzín tak pár vteřin motor běží, než zhasne. _________________ Ranault 19 1.4e E7J P7 57Kw phase II r.v.1996 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Alios

Založen: 29.3.2011 Příspěvky: 1711 Bydliště - POVINNÉ *: Blansko
|
Zaslal: 22.07.11 13:07 Předmět: |
|
|
Fontánka, myslíš akcelerační pumpičku?  _________________ R19 Ph2 1.7 54Kw 1993 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
CHAMELEON

Založen: 20.7.2010 Příspěvky: 3832 Bydliště - POVINNÉ *: ČR-Vysočina
|
Zaslal: 22.07.11 14:16 Předmět: |
|
|
Alios napsal: | Fontánka, myslíš akcelerační pumpičku?  |
Si pleteš vstřikování s karburátorem....  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
milalof
|
Zaslal: 22.07.11 14:39 Předmět: |
|
|
Jo to je možné. Takže vstřikování asi nemám??
Je tam akcelerační pumpička.
Na předchozí stránce (26 dole) Je to zařízení vyfocené.
Je to od značky BOSCH.
Ale proč ta akcelerační pumpička nedá trochu benzínu? _________________ Ranault 19 1.4e E7J P7 57Kw phase II r.v.1996 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lord Bazzi
Založen: 11.10.2007 Příspěvky: 2680 Bydliště - POVINNÉ *: Uhřice okr. Vyškov
|
Zaslal: 22.07.11 15:06 Předmět: |
|
|
Dělá ti to přesně to samé co kamarádovi dělala fóbie na CNG.Je tam nějaká řj co řídí přepínání plyn benzín a ta byla špatná....Někdy přeplo někdy nééé,ale většinou teda né....
Jinak za opravy toho slavného cng systému dal víc než ušetřil na provozu.A na tom motoru se mu furt něco sypalo... _________________ VW Prassat Variant B4 TDI-pracant
Renaulty mám už jen pro zábavu:
16V ph2,3dv Mazlík
Nafoukané Kabrio kabrioletovič ph2kovič 8V ??kW
3x 16V na ND |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 22.07.11 15:23 Předmět: |
|
|
jo, to je možný že ŘJ plynu vypíná vstřik ikdyž je přeplá na benzín.. zkus odpojit baterku, zkontrolovat pojistky atp .. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
milalof
|
Zaslal: 22.07.11 15:42 Předmět: |
|
|
Také tam měl přepínání manuálně spínačem s indikací LED?
Mě svítí oranžová LEDka když je a uto v módu Benzín a selená, když je v plynu.
Při startování mam Oranžovou, ale to ještě asi nemusí znamenat nic. _________________ Ranault 19 1.4e E7J P7 57Kw phase II r.v.1996 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 22.07.11 15:45 Předmět: |
|
|
nevím jak u tvého ale mělo by to být
zelená benzín - oranžová start nebo příprava automatického přepnutí - žlutá plyn .. tedy takhle to mám já a i pár známých co maj lpg  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
milalof
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|