Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
hhans
Založen: 8.12.2007 Příspěvky: 194 Bydliště - POVINNÉ *: Karviná
|
Zaslal: 18.03.08 19:51 Předmět: POMOC setrvačník 16V |
|
|
Zdravím chlapy mám problém!!!Nevím jak mám nasadit setrvačník na 1,8 16v !!!Přehazoval jsem hlavu a ted nevím jak se setrvačníkem!!!Poradte mi dík Hans (co nejdřív SPĚCHÁ) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mckoci

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 6584 Bydliště - POVINNÉ *: Pardubice
|
Zaslal: 18.03.08 20:04 Předmět: |
|
|
co ma setrvacnik co docineni s hlavou?to nechapu  _________________ ´91 19 16V ph.1 [ F7R 700 & JC5 014 inside ]
´98 Laguna I ph.2 [ 2.0 16V 102kW ]
´07 Outback 3.0R H6 [ EZ30 AT 180kW, 4x4 ]
´06 W251 R Classe 320CDI [ 4Matic, AT, 165kW ] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hhans
|
Zaslal: 18.03.08 20:07 Předmět: |
|
|
No jsem přehazoval hlavu a dával nové rozvody!!Ze starého motoru jsem sundal setrvák a ted nevím jak ho mám nahodit!!!Protože tna setrváku jsou drážky na snímač otáček!!!Tak nevím jak ho mám nasadit aby házel správně jiskru!!Hans |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KristensenJ
Založen: 17.10.2007 Příspěvky: 327 Bydliště - POVINNÉ *: Česká Třebová
|
Zaslal: 18.03.08 20:13 Předmět: |
|
|
hhans napsal: | No jsem přehazoval hlavu a dával nové rozvody!!Ze starého motoru jsem sundal setrvák a ted nevím jak ho mám nahodit!!!Protože tna setrváku jsou drážky na snímač otáček!!!Tak nevím jak ho mám nasadit aby házel správně jiskru!!Hans |
No to máš hezký teda, koukal jsi se pořádně jestli tam není nějakej otisk kterej nejde přehodit? Jo a nevim jak 16V ale některý auta maj rozhozený díry na šrouby takže i kdyby jsi se rozkrájel tak ho nedáš nijak jinak než do jedné polohy |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 18.03.08 20:22 Předmět: |
|
|
mě se zdá že naněm je taková ryska (někde na těch zubech takovej výřez).. a na bloku motoru na přední části těsně pod hlavou když půjdeš po tom obvodu je takovej výstupek.. teda ja u ventila to tak měl jak jsem to zkládal....
UP a ještě ale musíš mít rozvody naštělované podle rysek!!! na myslím dolní uvrati 3tiho valce nebo jak to je ne?? (ted nevim přesně tak nekamenovat )
Naposledy upravil LANiN dne 18.03.08 20:30, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hhans
|
Zaslal: 18.03.08 20:24 Předmět: |
|
|
No já jsem totiž přehazoval blok!!!A ted nevím jak s tím nevíš o někom kdo by poradil potřebuju to nutně!!Jinak nemůžu vyjet!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hhans
|
Zaslal: 18.03.08 20:33 Předmět: |
|
|
LANiN napsal: | mě se zdá že naněm je taková ryska (někde na těch zubech takovej výřez).. a na bloku motoru na přední části těsně pod hlavou když půjdeš po tom obvodu je takovej výstupek.. teda ja u ventila to tak měl jak jsem to zkládal....
UP a ještě ale musíš mít rozvody naštělované podle rysek!!! na myslím dolní uvrati 3tiho valce nebo jak to je ne?? (ted nevim přesně tak nekamenovat ) |
No já už mám rozvody nahozené!!!Na tom setrvačníku je taková ryska,ale nedíval jsem se pořádně na ten blok!!!
Kde by to teda mělo být přesně??Někdo pod hlavou??? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KristensenJ
Založen: 17.10.2007 Příspěvky: 327 Bydliště - POVINNÉ *: Česká Třebová
|
Zaslal: 18.03.08 20:39 Předmět: |
|
|
hhans napsal: | No já jsem totiž přehazoval blok!!!A ted nevím jak s tím nevíš o někom kdo by poradil potřebuju to nutně!!Jinak nemůžu vyjet!!! |
A co ty díry na šrouby koukal jsi? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hhans
|
Zaslal: 18.03.08 20:40 Předmět: |
|
|
KristensenJ napsal: | hhans napsal: | No já jsem totiž přehazoval blok!!!A ted nevím jak s tím nevíš o někom kdo by poradil potřebuju to nutně!!Jinak nemůžu vyjet!!! |
A co ty díry na šrouby koukal jsi? |
Ani né pořadně!!!Jen tak baj očko a si myslím že pasovali pokaždé |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 18.03.08 21:15 Předmět: |
|
|
hhans napsal: | ale nedíval jsem se pořádně na ten blok!!!
Kde by to teda mělo být přesně??Někdo pod hlavou??? |
tak hele ted sleduj pozorně písmenka:
máš blok.. tak od hrany bloku s hlavou na předku motoru (na straně sání) půjdeš po obvodu oblouku bloku (ten obvod oblouku myslím plochu kde se blok spojí s převodovkou) a nepamatuju si přesně ale asi tak 5-10cm od te hrany je takovej jakoby výstupek(hrana) když jsem seřídil rozvody tak mě to tak páslo a přesně takhle jsem to složil..
jo a jinak když máš nastavene rozvody tak ta drýžka natom strváku by měla být někde v tom rozmezí těch 5-10cm.. hele fakt si už nevzpomenu kolik to bylo.. ale zitra budu celej den na garage tak se juknu kdyžtak vyfotím a hodím fotku ale až večír
jestli to tak není tak pardon ale já to tak měl tak jsem to pak i stejně složil  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|