Obsah fóra Renault 19 Club Renault 19 Club
Fórum Renault 19 clubu ČR

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Je potřeba měnit kabely pří výměně motoru 66kW za 16V ?

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Renault 19 Club -> Motor
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Boris
Organizátor Drhlen

Bydliště - POVINNÉ *: Semily

PříspěvekZaslal: 13.03.08 12:22    Předmět: Je potřeba měnit kabely pří výměně motoru 66kW za 16V ? Citovat

mám prosbu...
Motor z bělouše jsem prodal borcoj co ho bude dávat do R5 GTE takže v podstatě F3N 66 Kw...
Otázka zní potřebuje ode mě nějaké kabely nebo mu stačí připojit motor na stávající jeho ?
Myslím, že když tak potřebuje ten co vede od relátek přímo do palubky ale nevím to na 100 %...
Pokud to někdo víte písněte pls... pokud se jen domníváte nepiště... potřebuju to na 100% díky Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky Skype Name
Rosta

Bydliště - POVINNÉ *: Dolni Domaslavice

PříspěvekZaslal: 13.03.08 12:33    Předmět: Citovat

jedine to porovnat podle schematek prislusnych motoru s ridici jednotkou
sekec

Bydliště - POVINNÉ *: Včelná

PříspěvekZaslal: 13.03.08 12:38    Předmět: Citovat

napis clenovy jmenem wWiDoWw nebo jak ten to delal urco ti to rad povi kdyby si chtel cislo na mob mam ho
Škoda Octavia Combi 1,9TDI RS
VW Golf 3 1,9 Tdi
Renault R19 16V PH 2 5.dv
Renault R 19 16V ph1 chamade
Renault R 19 16V ph1 3.dv
Renault R 19 54 kw 3.dv
Fiat UNO 1,7 D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky Skype Name
fun_titman

Bydliště - POVINNÉ *: pardubice

PříspěvekZaslal: 13.03.08 15:31    Předmět: Re: Je potřeba měnit kabely pří výměně motoru 66kW za 16V ? Citovat

Boris napsal:
mám prosbu...
Motor z bělouše jsem prodal borcoj co ho bude dávat do R5 GTE takže v podstatě F3N 66 Kw...
Otázka zní potřebuje ode mě nějaké kabely nebo mu stačí připojit motor na stávající jeho ?
Myslím, že když tak potřebuje ten co vede od relátek přímo do palubky ale nevím to na 100 %...
Pokud to někdo víte písněte pls... pokud se jen domníváte nepiště... potřebuju to na 100% díky Wink

ja to delal taky tak, a veskera el pasuje, jen to nacvakat na relatka... zadnej jinej rozdil tam neni, ale musi mit el na motoru od tede...

16V na Prodej 775760912
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Skype Name
fun_titman

Bydliště - POVINNÉ *: pardubice

PříspěvekZaslal: 13.03.08 15:33    Předmět: Re: Je potřeba měnit kabely pří výměně motoru 66kW za 16V ? Citovat

fun_titman napsal:
Boris napsal:
mám prosbu...

ja to delal taky tak, a veskera el pasuje, jen to nacvakat na relatka... zadnej jinej rozdil tam neni, ale musi mit el na motoru od tede...

teda pokud mel F3N ja to delal na 19 aby bylo jasno... tam zadnej neni (problem)

16V na Prodej 775760912
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Skype Name
Boris
Organizátor Drhlen

Bydliště - POVINNÉ *: Semily

PříspěvekZaslal: 27.03.08 08:44    Předmět: Citovat

Super děkuji všem Exclamation Wink
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Renault 19 Club -> Motor Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: