Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Karloos
|
Zaslal: 14.02.11 13:57 Předmět: Těsnění pod hlavou - názor |
|
|
Ahoj všichni,chtěl bych se vás zeptat na názor. Mám sice Renault Clio 1.2 rv 1991. Tače mi olej z pod hlavy a to jen v místě
u svodů /přesně v půlce hlavy,jak jsou ty dva prostřední svody spojeny/. Auto nevaří, topí, netlakuje, voda
nemizí, žadné emulze pod víčkama. Těsnění bylo dělané někdy v březnu 2010-stejná závada.
A teď, stačí jen hlavu utáhnout /protoze když to dělali v tom březnu tak hlava rovná, staré těsnění nebylo nikde porušené, jen říkal,že se mu zdálo,že hlava byla volná/ nebo udělat celé těsnění znova? Děkuji všem za názory. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rosta
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 7427 Bydliště - POVINNÉ *: Dolni Domaslavice
|
Zaslal: 14.02.11 17:10 Předmět: |
|
|
záleží jak moc to teče pokud minimálně tak to vydrží,v těch místech je totiž mazací kanál a je těsně u kraje a rádo to tam prosakuje,jinak vyměnit těsnění a srovnat hlavu a všiml jsem si že některé těsnění mají ten těsnící silikonový proužek jen z jedné strany a některé z obou a to samo líp těsní _________________ R19 Ph2 1,4e - minulost |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Karloos
|
Zaslal: 14.02.11 17:47 Předmět: |
|
|
No nějak brutálně to neteče,spiš prosakuje.je to vidět na bloku motoru a třeba za týden se uděla na vaně kapka. Nešlo by to třeba máznout silikonem (hlava-blok) na motory?jestli by to udželo?Nebo je to blbost. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
m1tv Moderátor

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 17951 Bydliště - POVINNÉ *: PrAhA
|
Zaslal: 14.02.11 18:52 Předmět: |
|
|
silikon je blbost to stejně tesnit nebude .. hlava se rovnala ? nebo jen očistila ? _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rosta
|
Zaslal: 14.02.11 18:54 Předmět: |
|
|
Karloos napsal: | No nějak brutálně to neteče,spiš prosakuje.je to vidět na bloku motoru a třeba za týden se uděla na vaně kapka. Nešlo by to třeba máznout silikonem (hlava-blok) na motory?jestli by to udželo?Nebo je to blbost. |
v tom případě bych na to kašlal pokud to nezačne téct více _________________ R19 Ph2 1,4e - minulost |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Karloos
|
Zaslal: 14.02.11 19:12 Předmět: |
|
|
ne hlava se nerovnala,jen ji měřili a byla rovná. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 14.02.11 19:18 Předmět: |
|
|
jestli se nepletu, tak pokaždé, když se sundá palice, je třeba ji nechat srtovnat páč se "pokroutí".. není tak?  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rosta
|
Zaslal: 14.02.11 19:20 Předmět: |
|
|
mělo by to tak být _________________ R19 Ph2 1,4e - minulost |
|