Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
ganjic
Založen: 4.11.2010 Příspěvky: 8 Bydliště - POVINNÉ *: Lukavice (Letohrad)
|
Zaslal: 04.11.10 13:31 Předmět: zablokovaná řídící jednotka-nevstřikuje |
|
|
Zdravim,mám R19 16V zkoušel jsem ho přestavět na sekvenční vstřikování lpg(MAGIC2).po přestavbě auto startovalo jen někdy a když už jsem ho nastartoval tak na lpg to běželo jen na místě a nebo při jízdě s aktuální spotřebou do 9l/100,když jsem přidal, benzínová řídící jednotka se zablokovala a auto uplně přestalo jet.teď jezdím na klasickej podtlak a mám poblé s přepínáním z lpg na benzín(stejný problém,jednotka je zabloklá).nevíte někdo proč to tak je? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 04.11.10 13:36 Předmět: |
|
|
co s tím tak zajet do specializovaného servisu? tady ti asi nikdo s LPG neporadí  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ganjic
|
Zaslal: 04.11.10 13:56 Předmět: |
|
|
já sám pracuju ve firmě pro přestavby lpg.tohle je problém s kterým jsem se ještě nesetkal.kontaktoval jsem specializovanou firmu v ostravě,tam mi řekli že tohle auto na sekvenční vstřikování přestavět nejde.jen bych potřeboval vědět proč se ta jednotka zablokne,jestli je tam nějakej snímač průtoku benzínu nebo něco stim spojenýho. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BOBES Organizátor Drhlen

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 1408 Bydliště - POVINNÉ *: SEMILY
|
Zaslal: 04.11.10 17:50 Předmět: |
|
|
ganjic napsal: | já sám pracuju ve firmě pro přestavby lpg.tohle je problém s kterým jsem se ještě nesetkal.kontaktoval jsem specializovanou firmu v ostravě,tam mi řekli že tohle auto na sekvenční vstřikování přestavět nejde.jen bych potřeboval vědět proč se ta jednotka zablokne,jestli je tam nějakej snímač průtoku benzínu nebo něco stim spojenýho. |
Je to blbost protože ja jezdím na Magic2. Nema se nastavovat sekvence, ale fulgroup.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ganjic
|
Zaslal: 04.11.10 21:11 Předmět: |
|
|
tohle vsechno jsem zkousel nastavit a nic..fakt nevim v cem by mohl byt problem..dokonce mi rekli ze pokud ma benzinovej vstrikovac odpor 2-5 ohm tak si stim jednotka neporadi..ja nameril 3 ohm,je to tak ne? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
goreff
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 10669 Bydliště - POVINNÉ *: Olšany u Prostějova
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
ganjic
|
Zaslal: 05.11.10 16:44 Předmět: |
|
|
jo mam ph2 žluté vstřikovače..když nahradím jejich odpor vstřikovačemi lpg s odporem 3 ohm tak motor běží jen do aktuální spotřeby 9l/100 pak se jednotka zablokuje asi na 10s, pak zas běží.nevím proč to tak je,vypadá to jako kdyby se nastavovali nějaké korekce.nepomohla by výměna řídící jednotky za jinou? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
goreff
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 10669 Bydliště - POVINNÉ *: Olšany u Prostějova
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|