Obsah fóra Renault 19 Club Renault 19 Club
Fórum Renault 19 clubu ČR

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

zablokovaná řídící jednotka-nevstřikuje

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Renault 19 Club -> Motor
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
ganjic

Bydliště - POVINNÉ *: Lukavice (Letohrad)

PříspěvekZaslal: 04.11.10 13:31    Předmět: zablokovaná řídící jednotka-nevstřikuje Citovat

Zdravim,mám R19 16V zkoušel jsem ho přestavět na sekvenční vstřikování lpg(MAGIC2).po přestavbě auto startovalo jen někdy a když už jsem ho nastartoval tak na lpg to běželo jen na místě a nebo při jízdě s aktuální spotřebou do 9l/100,když jsem přidal, benzínová řídící jednotka se zablokovala a auto uplně přestalo jet.teď jezdím na klasickej podtlak a mám poblé s přepínáním z lpg na benzín(stejný problém,jednotka je zabloklá).nevíte někdo proč to tak je?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
LANiN
Anonymní

PříspěvekZaslal: 04.11.10 13:36    Předmět: Citovat

co s tím tak zajet do specializovaného servisu? tady ti asi nikdo s LPG neporadí Confused
ganjic

PříspěvekZaslal: 04.11.10 13:56    Předmět: Citovat

já sám pracuju ve firmě pro přestavby lpg.tohle je problém s kterým jsem se ještě nesetkal.kontaktoval jsem specializovanou firmu v ostravě,tam mi řekli že tohle auto na sekvenční vstřikování přestavět nejde.jen bych potřeboval vědět proč se ta jednotka zablokne,jestli je tam nějakej snímač průtoku benzínu nebo něco stim spojenýho.
BOBES
Organizátor Drhlen

Bydliště - POVINNÉ *: SEMILY

PříspěvekZaslal: 04.11.10 17:50    Předmět: Citovat

ganjic napsal:
já sám pracuju ve firmě pro přestavby lpg.tohle je problém s kterým jsem se ještě nesetkal.kontaktoval jsem specializovanou firmu v ostravě,tam mi řekli že tohle auto na sekvenční vstřikování přestavět nejde.jen bych potřeboval vědět proč se ta jednotka zablokne,jestli je tam nějakej snímač průtoku benzínu nebo něco stim spojenýho.

Je to blbost protože ja jezdím na Magic2. Nema se nastavovat sekvence, ale fulgroup. Very Happy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
ganjic

PříspěvekZaslal: 04.11.10 21:11    Předmět: Citovat

tohle vsechno jsem zkousel nastavit a nic..fakt nevim v cem by mohl byt problem..dokonce mi rekli ze pokud ma benzinovej vstrikovac odpor 2-5 ohm tak si stim jednotka neporadi..ja nameril 3 ohm,je to tak ne?
goreff

Bydliště - POVINNÉ *: Olšany u Prostějova

PříspěvekZaslal: 05.11.10 16:13    Předmět: Citovat

16v má nízkoodporové vstřikovače - 2,4 Ohm...to platí pro zelené(Ph1) i žluté vstřikovače(Ph2)
ganjic

PříspěvekZaslal: 05.11.10 16:44    Předmět: Citovat

jo mam ph2 žluté vstřikovače..když nahradím jejich odpor vstřikovačemi lpg s odporem 3 ohm tak motor běží jen do aktuální spotřeby 9l/100 pak se jednotka zablokuje asi na 10s, pak zas běží.nevím proč to tak je,vypadá to jako kdyby se nastavovali nějaké korekce.nepomohla by výměna řídící jednotky za jinou?
goreff

Bydliště - POVINNÉ *: Olšany u Prostějova

PříspěvekZaslal: 05.11.10 16:47    Předmět: Citovat

...tak to netuším Confused
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Renault 19 Club -> Motor Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: