Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
koczis Anonymní
|
Zaslal: 15.11.07 16:49 Předmět: Pokud chci udržovat stejnou rychlost => auto citelně cuká |
|
|
Zdar,
mám takovej problém. Když jedu a už chci udržovat stejnou rychlost řekněme 100km/h, tak me začne auto dost citelně cukat. Dělá to při jakekoliv rychlosti a na jakykoliv rychlostní stupeň. Musím sundat nohu z plynu a nebo začít zrychlovat. Už jsem ho dal do servisu. Všechno vypada v pořádku. Všechno se vyčistilo, poštelovalo, vyměnily se svíčky i kabely, ale je to pořád stejný. Už asi zbývá jenom elektrika. Nemáte někdo nějakej tip? Díky moc |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sob007 LOPRAIS
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 5122 Bydliště - POVINNÉ *: Skalice [Zn]
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
KristensenJ
Založen: 17.10.2007 Příspěvky: 327 Bydliště - POVINNÉ *: Česká Třebová
|
Zaslal: 15.11.07 17:14 Předmět: |
|
|
jo jako myslíte že prostě držíte lehounkou nohu a to auto se chová jako by nevědělo jestli má zůstat v tahu nebo brzdit motorem? Tak to mě dělá jen na jedničku při popojíždění, jako prostě v takovejch pravidelnejch intervalech že si jako by samo přidá ubere přidá ubere a přitom s plynem nehejbu držím ho stejně. No nevim jestli je to závada, třeba Felda 1,6 tohle dělá od výroby, že je prostě jedna poloha plynu kdy ten motor neví co chce ale taky jen na jedničku. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sob007 LOPRAIS
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 5122 Bydliště - POVINNÉ *: Skalice [Zn]
|
Zaslal: 15.11.07 17:37 Předmět: |
|
|
KristensenJ napsal: | jo jako myslíte že prostě držíte lehounkou nohu a to auto se chová jako by nevědělo jestli má zůstat v tahu nebo brzdit motorem? Tak to mě dělá jen na jedničku při popojíždění, jako prostě v takovejch pravidelnejch intervalech že si jako by samo přidá ubere přidá ubere a přitom s plynem nehejbu držím ho stejně. No nevim jestli je to závada, třeba Felda 1,6 tohle dělá od výroby, že je prostě jedna poloha plynu kdy ten motor neví co chce ale taky jen na jedničku. |
Jo tak nějak tak že by to bylo jen na jedničku no je to možný nebyl sem si tou dvojkou jistej ale zatim sem to nijak neřešil _________________ Renault 19 RT F3P 1794 65kW(SPI) 1993
Renault 19 16V cabrio ph1
http://sob007.rajce.idnes.cz/
Servisní manuály, Jak na to ......
http://www.edisk.cz/adresar/1de83325b3cdf4b28843e72ae17fa915 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
rumcajs
Založen: 10.10.2007 Příspěvky: 760 Bydliště - POVINNÉ *: Jihlava
|
Zaslal: 16.11.07 07:49 Předmět: |
|
|
KristensenJ napsal: | jo jako myslíte že prostě držíte lehounkou nohu a to auto se chová jako by nevědělo jestli má zůstat v tahu nebo brzdit motorem? Tak to mě dělá jen na jedničku při popojíždění, jako prostě v takovejch pravidelnejch intervalech že si jako by samo přidá ubere přidá ubere a přitom s plynem nehejbu držím ho stejně. No nevim jestli je to závada, třeba Felda 1,6 tohle dělá od výroby, že je prostě jedna poloha plynu kdy ten motor neví co chce ale taky jen na jedničku. |
Děkuji, konečně někdo přiznal barvu, že se taky neumí rozjíždět bez cukání - už jsem myslel, že jsem samotinkej - ale já mám je 54kW  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
koczis Anonymní
|
Zaslal: 16.11.07 11:29 Předmět: |
|
|
Tak já teda mám tuhle polohu plynu při každé zařazené rychlosti. Je to děs. Cuká mě celý auto a drkotaj zuby Nevím co s tím... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dunga

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 4073 Bydliště - POVINNÉ *: Brandýs nad Labem
|
Zaslal: 16.11.07 13:04 Předmět: |
|
|
koczis napsal: | Tak já teda mám tuhle polohu plynu při každé zařazené rychlosti. Je to děs. Cuká mě celý auto a drkotaj zuby Nevím co s tím... | boxeri pouzivaji takovou "vlozku" mezi zuby, zkus to  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vítek
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 1483 Bydliště - POVINNÉ *: Brno
|
Zaslal: 16.11.07 13:08 Předmět: |
|
|
mam ju na obchode neznackova 60kč a adidas 125 kč |
|
Návrat nahoru |
|
 |
robotechno Anonymní
|
Zaslal: 16.11.07 14:07 Předmět: |
|
|
Nejdriv bych vyzkousel vymenit vstrikovac  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
TitanArmy Anonymní
|
Zaslal: 16.11.07 15:58 Předmět: |
|
|
Mě to nedělá. Max když je studený motor(venku -3) na 2.stupeň. Mám 54kW. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kadlec Anonymní
|
Zaslal: 22.11.07 12:57 Předmět: |
|
|
Ano mám stejný problém,ale neřešim to.Beru ho už jako dědka který ještě slouží na nějaké úrovni schopného ježdění po městě  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dan2
Založen: 25.10.2007 Příspěvky: 348 Bydliště - POVINNÉ *: Praha
|
Zaslal: 21.02.08 23:12 Předmět: |
|
|
tak mě tohle taky dělalo,že nevěděl jestli přidat nebo ubrat okolo 2500ot a bylo to u mě nastavením polohy potenciometru škrtící klapky |
|
Návrat nahoru |
|
 |
rumcajs
Založen: 10.10.2007 Příspěvky: 760 Bydliště - POVINNÉ *: Jihlava
|
Zaslal: 22.02.08 08:32 Předmět: |
|
|
Dan2 napsal: | tak mě tohle taky dělalo,že nevěděl jestli přidat nebo ubrat okolo 2500ot a bylo to u mě nastavením polohy potenciometru škrtící klapky |
Jenže koczis ho nemá - tedy jeho renda, tam je "jen" servomotorek volnoběhu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hrazda

Založen: 12.10.2007 Příspěvky: 504 Bydliště - POVINNÉ *: Brno
|
Zaslal: 22.02.08 10:28 Předmět: |
|
|
Když jsem Rencka koupil, taky mi to dělalo. Zkuste tohle a uvidíte... _________________ Škoda Octavia Elegance 1,9TDi
exRenault 19 1,8S RT |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|