|
Renault 19 Club Fórum Renault 19 clubu ČR
|
F3P Cukání, netáhnutí, smrad atd...
Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 Další
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
LEADFOOT Anonymní
|
Zaslal: 19.02.08 12:50 Předmět: |
|
|
Zkus zapalovaci civku....tu jsem mel v hajzlu ja, zapricinovala cukani a obcas to totalne ztratilo vykon a "umrelo" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Midloch Anonymní
|
Zaslal: 21.02.08 19:53 Předmět: |
|
|
Ahoj, mam stejnej problem, mam devatenactku z roku 95 motor 1.8 kW LPG a za studena me to vzdycky dost skube, nedrzi otacky a na plyn aj dost huli bily kour.....na plyn to jeste docela drzi otacky na volnobeh, ale na plyn ani nahodou....staci ujet cca 5km aby se motor trochu ohral a je to pak uz v pohode...poradite??? diky...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 16116 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rosta
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 7427 Bydliště - POVINNÉ *: Dolni Domaslavice
|
Zaslal: 21.02.08 20:05 Předmět: |
|
|
ja u skodarny taky startoval na benzin a prepinal hned po rozjezdu _________________ R19 Ph2 1,4e - minulost |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Midloch Anonymní
|
Zaslal: 21.02.08 20:26 Předmět: |
|
|
jenze tim to nic neresi...i na benzin se motor nechova normalne...proste skube, je linej a nechce jit do otacek...az kdyz se zahreje...doufam ze to nemuze mit neco spolecneho s tlaky ze ne???  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hrazda

Založen: 12.10.2007 Příspěvky: 504 Bydliště - POVINNÉ *: Brno
|
Zaslal: 22.02.08 10:18 Předmět: |
|
|
Co se týče Favoritu, tak u toho mýho jsem na plyn startoval i když byly -3°C
@Midloch: Tak jako první bych vyměnil víčko a palec rozdělovače s kabely ke svíčkám.
Jako další bych se podíval na stav hadičky vedoucí k tomu černýmu nesmyslu (Furt nevím, jak se to jmenuje), pokud je děravá tak vyměnit, nová prý stojí kolem 500, ale já to vyřešil tak, že mi ještě z Favorita zbyla hadička k podtlaku z rozdělovače a nabastlil ji tam. Nezalekni, že ta hadička má každý průměr jiný a nacpi ji tam.
To mi v první fázi docela hodně pomohlo.
Další fáze je vyzkoušet tipy, které se objevily v tomho vlákně, já to ještě nezkoušel, nebylo kdy...
Jinak přeji hodně štěstí a pokud na něco přijdeš, tak to sem nezapomeň napsat...  _________________ Škoda Octavia Elegance 1,9TDi
exRenault 19 1,8S RT |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Midloch Anonymní
|
Zaslal: 22.02.08 12:48 Předmět: |
|
|
oka oka oka....zkusime, uvidime.... ..potom napiseme... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Midloch Anonymní
|
Zaslal: 22.02.08 16:28 Předmět: |
|
|
hrazda: koukal sem na ty tvoje opravy...he...docela mazce...za pul roku 120papiru v hajzlu... ..jinak ja sem taky daval do rendlu plyn...chteli 23tis jenze bych cekal mesic (meli plno,coz svedci o tom, ze lidi stale vice predelavaji svoje auta) a ja nechtel cekat tak sem dal dvojku bokem a mel sem to do tri dnu fertig....jinak mam stalou spotrebu plynu 10l/100km kdyz jezdim rychleji a po meste, kdyz jedu lazo plazo tak mam kolem 8,5 - 9 l na sto....coz je krasa....taky dost jezdim, takze se mi investice vyplatila....montaz probehla v zari 07, stav km 112tis, nyni 130tis km no...casem prihodim fotky, jen co bude cas a trochu fajn pocasi...jinak sem za to dal 40tis, mam to po dedovi z nemecka, takze v cechach sem prvni majitel...hi... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jarda

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 2643 Bydliště - POVINNÉ *: Havířov
|
Zaslal: 22.02.08 17:41 Předmět: |
|
|
Midloch napsal: | Ahoj, mam stejnej problem, mam devatenactku z roku 95 motor 1.8 kW LPG a za studena me to vzdycky dost skube, nedrzi otacky a na plyn aj dost huli bily kour.....na plyn to jeste docela drzi otacky na volnobeh, ale na plyn ani nahodou....staci ujet cca 5km aby se motor trochu ohral a je to pak uz v pohode...poradite??? diky...  | A co tak se napřed podívat na čidlo teploty, HA ???? _________________ Rozhodl jsem se,že budu žít věčně a umřu jenom kdyby mi to nevyšlo. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Václav Sedlář

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 2689 Bydliště - POVINNÉ *: Liberec
|
Zaslal: 22.02.08 20:58 Předmět: |
|
|
jarda napsal: | A co tak se napřed podívat na čidlo teploty, HA ???? |
Zatím mi nikdo neřekl, kde je. _________________ Renault R19 Chamade,r.v.1994,1794ccm/65kw.
Renault Laguna Grandtour, r.v. 1998,1598ccm/79kw.
Renault Laguna 3 Grandtour, 2.0 dci 110kw, r.v. 2010 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
goreff
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 10669 Bydliště - POVINNÉ *: Olšany u Prostějova
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
hrazda

|
Zaslal: 23.02.08 18:23 Předmět: |
|
|
Midloch napsal: | hrazda: koukal sem na ty tvoje opravy...he...docela mazce...za pul roku 120papiru v hajzlu... ..jinak ja sem taky daval do rendlu plyn...chteli 23tis jenze bych cekal mesic (meli plno,coz svedci o tom, ze lidi stale vice predelavaji svoje auta) a ja nechtel cekat tak sem dal dvojku bokem a mel sem to do tri dnu fertig....jinak mam stalou spotrebu plynu 10l/100km kdyz jezdim rychleji a po meste, kdyz jedu lazo plazo tak mam kolem 8,5 - 9 l na sto....coz je krasa....taky dost jezdim, takze se mi investice vyplatila....montaz probehla v zari 07, stav km 112tis, nyni 130tis km no...casem prihodim fotky, jen co bude cas a trochu fajn pocasi...jinak sem za to dal 40tis, mam to po dedovi z nemecka, takze v cechach sem prvni majitel...hi... |
No asi tak, já s plynem měl, taky spotřebu kolem 10,3, když jsem jel do Pardubek za Mckocim pro gumy, tak jsem se dostal na 9,3, ale zhruba od ledna se ta spotřeba urvala, klesnul výkon a zlobí to
Co se týče oprav, tak tomu se bohužel u tak starých aut nevyhneme, ale když od toho odpočítáš povinné výdaje, tak to jsi zhruba na polovině celkové částky a to už jde, ne? Sice je pravda, že je to docela drahej sport, ale zase to auto je spolehlivějsší než favorit, nevěřím tomu, že favorit by přežil těch necelých 30000km za 9 měsíců jak Renault. _________________ Škoda Octavia Elegance 1,9TDi
exRenault 19 1,8S RT |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Václav Sedlář

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 2689 Bydliště - POVINNÉ *: Liberec
|
Zaslal: 23.02.08 20:50 Předmět: |
|
|
Jó,už jsem to čidlo našel. _________________ Renault R19 Chamade,r.v.1994,1794ccm/65kw.
Renault Laguna Grandtour, r.v. 1998,1598ccm/79kw.
Renault Laguna 3 Grandtour, 2.0 dci 110kw, r.v. 2010 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
StyflerZ1

Založen: 15.12.2007 Příspěvky: 301 Bydliště - POVINNÉ *: Alcossebre-Castellon,Espana
|
Zaslal: 23.02.08 22:44 Předmět: |
|
|
Václav Sedlář napsal: |
Jó,už jsem to čidlo našel. | kde se nachazi zezadu, nebo ze predu,na palici? _________________ Renault19 cabrio 1.8/65kw Je to životní styl.... a tohle ' ' taky....
Lepsi je bejt mrtvej nez-li druhej |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hrazda

|
Zaslal: 24.02.08 10:43 Předmět: |
|
|
Václav Sedlář napsal: |
Jó,už jsem to čidlo našel. |
blejskni prosím Tě ten motor a zakroužkuj tam ty čidla... Dík _________________ Škoda Octavia Elegance 1,9TDi
exRenault 19 1,8S RT |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|