Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
m1tv Moderátor

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 17951 Bydliště - POVINNÉ *: PrAhA
|
Zaslal: 07.07.10 15:59 Předmět: |
|
|
skus DURIho ten možna bude mit nahradni _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
R19
Založen: 1.4.2010 Příspěvky: 125 Bydliště - POVINNÉ *: Bratislava
|
Zaslal: 07.07.10 17:10 Předmět: |
|
|
Takze cistonovy vypinac uz asi nezozeniem, ze??? m1tv myslel ste DURIho zo Zlatych moraviec??? Aby som nahodou nenapisal niekomu inemu... _________________ VSADIL SOM NA RENAULT, UVIDÍME ČO TO DÁ... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
goreff
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 10669 Bydliště - POVINNÉ *: Olšany u Prostějova
|
Zaslal: 07.07.10 17:14 Předmět: |
|
|
nový seženeš pravděpodobně jen v Renaultu...laciný asi moc nebude,jediný přepínač na R19,co jsem kdy našel na netu, je na stahování oken PH1 za přibližně 600,-  _________________ F7R 16 Soupapes http://goreff.rajce.idnes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 16116 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava
|
Zaslal: 08.07.10 07:02 Předmět: |
|
|
Duri nemá, sám jsem mu jeden teď posílal, ale zeptat se můžeš. Já bych ještě jeden doma mít měl na prodej. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
R19
|
Zaslal: 08.07.10 08:40 Předmět: |
|
|
A kolko by ste zan chcel... surne ho totiz potrebujem... Teda pokial je funkcny...  _________________ VSADIL SOM NA RENAULT, UVIDÍME ČO TO DÁ... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 16116 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava
|
Zaslal: 08.07.10 08:42 Předmět: |
|
|
je 100% funkční, jen nesvítí žárovečka. chtěl bych 200,- + pošta. Až budu doma kouknu, jestli ho opravdu mám a popř. jsem schopen ho ještě dnes poslat poštou. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
R19
|
Zaslal: 08.07.10 09:01 Předmět: |
|
|
Na tomto som sa tiez pokusil menit ziarovku... ta teraz svieti... len vypinac uz nefunguje... ale ten strajkoval uz pred tym... snad to pojde urobit tak, aby sa vypinac neposkodil... V poriadku... 200 nie je vela... teraz este zistit kolko bude postovne z CR a peniaze Vam dam poslat na ucet od znameho v CR. Ja budem na nete asi az vecer... teraz sa idem zasa hrabat v aute...
PS: Neviete mi PLS niekto poradit ako mam vymenit ziarovky v budikoch??? Co vsetko musim dat dole aby som sa k tomu dostal??? Vopred dika za odpoved... _________________ VSADIL SOM NA RENAULT, UVIDÍME ČO TO DÁ... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
R19
|
Zaslal: 08.07.10 14:05 Předmět: |
|
|
Tak neuveritelne sa stalo skutocnostou... Po 2 hodinovej maturite doma na stole... po spekulovani co a jak... po nervoch a iskreni sa mi podarilo uviest vypinac vystraznych svetiel do funkcneho stavu... vcetne noveho vnutorneho osvetlenia vypinaca... Mirek, ale ak najdete doma ten nahradny kus... rad ho odkupim, pretoze ako sa hovory, nikdy nevies...  _________________ VSADIL SOM NA RENAULT, UVIDÍME ČO TO DÁ... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jarda

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 2643 Bydliště - POVINNÉ *: Havířov
|
Zaslal: 10.07.10 07:56 Předmět: |
|
|
Miro, napiš mu ať ti přestane vykat......když je ti teprve 16  _________________ Rozhodl jsem se,že budu žít věčně a umřu jenom kdyby mi to nevyšlo. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nokie
Založen: 24.7.2010 Příspěvky: 2 Bydliště - POVINNÉ *: Trebon
|
Zaslal: 24.07.10 12:55 Předmět: |
|
|
Zdravim Vas,
tez mam problem s blinkry, bohuzel ani po precteni nekolika vlaken zde i na jinych serverech mi neni jasne, kde co je, co se jak nazyva a hlavne, v cem muze byt problem.
Muj problem spociva v tom, po delsi dobe (cca 7 dni), kdyz vyjedu, tak nefuguji blinkry, resp. 2x-3x zablikaji na zvoleny smer a pak prestanou (v tu chvili i kdyz zmenim smer na opacnou stranu, tak neblikaji). Pomohlo jen, ze blinkry rozblikam pustenim vsech ctyr blinkru(vystrazne).
Bohuzel posledni dobou i vystrazne nechteji fungovat, pred kazdou cestou musim mit cca 20 sec pustene vystrazne a funguji blinkry, jenze pokud delsi dobu (par km, 10-20 minut) zrovna nezatacim a nevyuzivam blinkry, opet nejdou a musim na chvili pustit vystrazne.
Prosim o radu, v cem by mohl byt problem a kde najdu "krabicku" ve ktere to cvaka, kdyz blinkry spravne funguji.
Mockrat dekuji |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rosta
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 7427 Bydliště - POVINNÉ *: Dolni Domaslavice
|
Zaslal: 24.07.10 13:08 Předmět: |
|
|
pravděpodobně blbne spínač výstražných blinkrů _________________ R19 Ph2 1,4e - minulost |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nokie
Založen: 24.7.2010 Příspěvky: 2 Bydliště - POVINNÉ *: Trebon
|
Zaslal: 24.07.10 13:48 Předmět: |
|
|
Rosta napsal: | pravděpodobně blbne spínač výstražných blinkrů |
to je to, cim poustim vsechny ctyri blinkry? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rosta
|
Zaslal: 24.07.10 17:56 Předmět: |
|
|
ano _________________ R19 Ph2 1,4e - minulost |
|
Návrat nahoru |
|
 |
R19
|
Zaslal: 10.08.10 19:54 Předmět: |
|
|
NOKIE... mne pre zmenu nesli ziadne smerovky, nakoniec uz ani vystrazne... ked si trocha zrucny, tak sa ti to podari poskladat tak ako mne.. chce to trocha trpezlivosti a neponahlat sa... a ver mi, ze ked som to zvladol ja, tak to das aj ty...a ktokolvek... Vypinac sa vybera uplne jednoducho z pristrojovky... potom ho z oboch stran vycvakni z puzdra, neboj, vnutri nie je nic len par kontaktov... je mozne, ze mas ten isty problem, ako som mal ja... vo vypinaci je totiz jeden kontakt...teda aspon u mna bol, namazany vazelinou... to je ten, co sposobuje to cvaknutie vypinaca, a vazelina sa mi casom roztiekla a zoskratovala mi kontakty... jak to ale iskrilo cele, tak sa mi jeden kontakt prepalil do umelej hmoty a stratil pritlak... Takze staci podla mna rozobrat, precistit, popripade vymenit aj ziarovku vo vipinaci...a zlozit nazad a jede sa dal... Inak mne pomohlo odhalit problem aj to, ze som si navrtal do vypinaca zopar dierok, kade som videl, co sa vnutri deje... ked som potom zistil, kde mam problem, bolo jednoduche ho odstranit... )) mnoho zdaru... _________________ VSADIL SOM NA RENAULT, UVIDÍME ČO TO DÁ...
Naposledy upravil R19 dne 11.08.10 15:12, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rosta
|
Zaslal: 10.08.10 20:39 Předmět: |
|
|
ale mi všechny blinkry fungují  _________________ R19 Ph2 1,4e - minulost |